Ustaše na minimalcu
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Ustaše na minimalcu
RayMabus wrote:Kako god okreneš ja samo znam da neću radit tamo di su žene i Dravidi. Mala plaća a ovo s Dravidima je još i diskriminacija jer meni mala plaća a njemu veća.
Prikriži takve firme. Ima i drugdi poslova.
eto vidiš, rad dravida se već isploti hrvatskoj
aben- Posts : 35490
2014-04-16
benzin bogtejebo,to je mjerilo da nije lose
po djetetu djecji vrtic koshta 350 ojrova.dvoje djece 700 ojrova..
Guest- Guest
Pa meni to stalno govore ovi povratnici, da s tim tamo ne mogu živjeti...Legendovich wrote:dakle bruto..1500 oduzmi od toga davanja sva,ako ti ostane tauzenka-mosh biti sretan..a ti zivi sa tim,ako mosh..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:I da se razumijemo ovi domaći kuhari i konobari , jedno 95% njih uopće to nisu, niti imaju tu školu.
evo još jena za doktorate konobarov:)
2014-04-16
upravo tako...kaya wrote:I da se razumijemo ovi domaći kuhari i konobari , jedno 95% njih uopće to nisu, niti imaju tu školu. Oni su mlatimudani koji misle eto zaraditi će 4, 5 000 eura lako, malo kopat nos, poslje ružione napraviti pizzu i skuhati nešto što liči na kavu i laprdati kako ih nitko ne cjeni.
Ima iznimaka naravno al ovo gore je pravilo...
Guest- Guest
kaya wrote:Strani radnici rade za bolju plaću nego domaći, imaju i neke dodatke zbog razdvojenog života, plaćen im je često i smještaj. Domaći se bune i odlaze kako si i napisao, međutim ne pali , nisu vrijedni nikom i puštaju ih niz vodu. Iz jednog razloga, hrvati nisu dobri radnici, ljeni su, ne radi im se, ucjenjuju.RayMabus wrote:Svi koji pokušaju ovo s Dravidima pa oni rade za istu plaću a smještaj i režije su im plaćeni uskoro će počet gubit domaće radnike.
Razlog : nezadovoljstvo.
Skužit će da su diskriminirani , neće biti zadovoljni , to će se odrazit na produkciju i na kraju će napravit owert.
Hrvati su dobri radnici u njemačkoj.
Tako ti stvari funkcioniraju u praksi kod poslodavaca . Oni se spase kad im stranac dođe raditi jer taj i odradi.
Naše poslodavce pobiti i dovest,
kao zamjenu Srbe, Šiptare, Kineze, Četnike, Balije, ISIL-ovce... uglavnom, svi bi bili bolji poslodavci od Hrvata vulgaris domesticus, najgore prevarantske bagre koja postoji na svijetu, čast izuzecima...
darth_vader-
2014-04-17
to je prezivljavanje po pojedincu,bez da ista vise od toga moze napraviti..nema kredita,nema jednosobnog stana u najmu,nema niti polovnog auta..amen..kaya wrote:Pa meni to stalno govore ovi povratnici, da s tim tamo ne mogu živjeti...Legendovich wrote:dakle bruto..1500 oduzmi od toga davanja sva,ako ti ostane tauzenka-mosh biti sretan..a ti zivi sa tim,ako mosh..
Guest- Guest
Ne ispalti se Hrvatskoj nego tim firmama al ok ako oni imaju računicu tu onda ok , to je to.aben wrote:RayMabus wrote:Kako god okreneš ja samo znam da neću radit tamo di su žene i Dravidi. Mala plaća a ovo s Dravidima je još i diskriminacija jer meni mala plaća a njemu veća.
Šta ću se ja mišat u to.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
čekaj o čemu pričaš ti? jel se to boldano prodaje? jel poslodavac od toga dobro živi? pa u čemu je onda problem? ako poslodavac prodaje takav loš rad za dobar profit onda bi dio tog profita trebao prelit i na radnika koji mu to donosi a ne držat ga kao roba i govorit mu da ne vrijedi kurca...većina posodavaca živi dobro, nije nikakva sirotinja i živi upravo od toga kaj ti kažeš: loše usluge. znači profit je moj (poslodavac) a ti ćeš imat veću plaću kad se popraviš (radnik), poslodavcu je valjda nebitno kakva je usluga sve dok ima profita a radnik bi trebao očekivat profit samo kad zadovolji standarde? neke, pariške valjda.kaya wrote:I da se razumijemo ovi domaći kuhari i konobari , jedno 95% njih uopće to nisu, niti imaju tu školu. Oni su mlatimudani koji misle eto zaraditi će 4, 5 000 eura lako, malo kopat nos, poslje ružione napraviti pizzu i skuhati nešto što liči na kavu i laprdati kako ih nitko ne cjeni.
Ima iznimaka naravno al ovo gore je pravilo...
Guest- Guest
cijena usluga koje koristiš svakodnevno je bitna za kvalitetu života.Legendovich wrote:benzin bogtejebo,to je mjerilo da nije lose
Guest- Guest
jasambrend wrote:kaya wrote:Strani radnici rade za bolju plaću nego domaći, imaju i neke dodatke zbog razdvojenog života, plaćen im je često i smještaj. Domaći se bune i odlaze kako si i napisao, međutim ne pali , nisu vrijedni nikom i puštaju ih niz vodu. Iz jednog razloga, hrvati nisu dobri radnici, ljeni su, ne radi im se, ucjenjuju.RayMabus wrote:Svi koji pokušaju ovo s Dravidima pa oni rade za istu plaću a smještaj i režije su im plaćeni uskoro će počet gubit domaće radnike.
Razlog : nezadovoljstvo.
Skužit će da su diskriminirani , neće biti zadovoljni , to će se odrazit na produkciju i na kraju će napravit owert.
Hrvati su dobri radnici u njemačkoj.
Tako ti stvari funkcioniraju u praksi kod poslodavaca . Oni se spase kad im stranac dođe raditi jer taj i odradi.
Naše poslodavce pobiti i dovest,
kao zamjenu Srbe, Šiptare, Kineze, Četnike, Balije, ISIL-ovce... uglavnom, svi bi bili bolji poslodavci od Hrvata vulgaris domesticus, najgore prevarantske bagre koja postoji na svijetu, čast izuzecima...
ne zun izdokle ti to, jo nika nis ču da je neko nekoga izvaro u grodu. ki su oti poslodavci?
2014-04-16
evo,i Feber je otisao vanka,po njegovom,od 4 godine FER-a su mu priznali tek godinu dana u firmi,..pametnom dovoljno..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ne ispalti se Hrvatskoj nego tim firmama al ok ako oni imaju računicu tu onda ok , to je to.aben wrote:RayMabus wrote:Kako god okreneš ja samo znam da neću radit tamo di su žene i Dravidi. Mala plaća a ovo s Dravidima je još i diskriminacija jer meni mala plaća a njemu veća.
Šta ću se ja mišat u to.
ne, ne, govorin da su tebe makli s tržišta rada, ti si opasan i dobro je da nisi među sviton
2014-04-16
Ja san se sam maka kad san vidija da nemaju namjeru dizat plaću a nisam se oženija a imam sredstva za živit i bez rintanja kod robovlasnika.aben wrote:RayMabus wrote:Ne ispalti se Hrvatskoj nego tim firmama al ok ako oni imaju računicu tu onda ok , to je to.aben wrote:RayMabus wrote:Kako god okreneš ja samo znam da neću radit tamo di su žene i Dravidi. Mala plaća a ovo s Dravidima je još i diskriminacija jer meni mala plaća a njemu veća.
Šta ću se ja mišat u to.
ne, ne, govorin da su tebe makli s tržišta rada, ti si opasan i dobro je da nisi među sviton
Nisu oni mene makli pa su dobili nešto bolje nego su izgubili radnika koji u deset godina nema ni dana bolovanja.
Sad nek dovode koga oće jer na tom poslu moraš znat jezik i barataš s lovom dakle ne smiješ krast a u deset godina se prlminilo dosta ljudi , zaposle čovika i ovi ih pokrade.
Pumpa jje to , nije šivaća mašina.
2014-04-11
nego..o cemu govorimo??..Poanta jest,da danas najvise driftera radi prek ocajt firmi,koje,karikiram,sebi uzmu oko 800 ojra neto,a tebi daju maksimalno 1100-1200,pa se ti racunaj..satnica sa direktnim ugovorom je u prosjeku,od mizernih 11-13 ojrova najcesce..govorim za one bez priznate beruf skole..ima tu nijansi i finesa prilikom pravljenja ugovora..svi se ocajnicki hvataju i mole za poso,pa im ovi ruknu mizernu satnicu..ovi moraju prihvatiti..tak ocijena satnice ide doli..ebenica wrote:cijena usluga koje koristiš svakodnevno je bitna za kvalitetu života.Legendovich wrote:benzin bogtejebo,to je mjerilo da nije lose
Nije problem samo u "nizim" poslovima..prosle godine je u bankarskom sektoru 50000 djelatnika ostalo bez posla..direktno na ulicu...
Guest- Guest
inače vam je super logika sa strane poslodavca; ja bih platio radnika da je on bolji, al ne valja ništa a ja od njega živim dobro :D radnik je sam sebi kriv kaj ne zna bolje i lijen je al nema veze kaj ja od njega živim i k'o ga jebe kaj nije doktor pa ne možemo konobarima dat diplome i nema veze kaj ja nemam bolnicu nego kafić.
Guest- Guest
Audi u zadnjih 3-4 godine pootpustao na tisca ljudi i zatvorio brojne hale u industrijskim zonama..
Guest- Guest
Pusti ti njih u kurac. Zato im je fino sve iselilo pa nek se oni igraju s Dravidima. Normalni ljudi imaju i pametnijeg posla nego s takvim firmama gubit vrijeme.ebenica wrote:inače vam je super logika sa strane poslodavca; ja bih platio radnika da je on bolji, al ne valja ništa a ja od njega živim dobro :D radnik je sam sebi kriv kaj ne zna bolje i lijen je al nema veze kaj ja od njega živim i k'o ga jebe kaj nije doktor pa ne možemo konobarima dat diplome i nema veze kaj ja nemam bolnicu nego kafić.
2014-04-11
u tri miseca moreš postati marinac obučen za ubijanje ljudi suder po svitu, ali ne, za konobara triboš prvo tri godine, pa unda jos specijalizacija, pa magisterij i doktorat
fetiš na skule je neizlječiv
2014-04-16
topovsko meso postanes ucas..gledati preko musice..a Irudteyebo znanosti..aben wrote:u tri miseca moreš postati marinac obučen za ubijanje ljudi suder po svitu, ali ne, za konobara triboš prvo tri godine, pa unda jos specijalizacija, pa magisterij i doktorat
Guest- Guest
Nek oni dovode koga god hoće a ja ću još jednu kavicu , ove godine sam u plaćanju poreza pa malo životarimo al ako zafali koja kuna pitat ću babu a od iduće godine mi kapa čista lova od podstanara i to je 2500 kuna više u kućni proračun.
Ne triba mi ni auto dakle nema registracije nit troškova oko toga ako oču u Split il Trogir ima bus , karta ispadne koliko i trošak goriva plus nnemoram plaćat parking.
U prevodu doviđema.
Ne triba mi ni auto dakle nema registracije nit troškova oko toga ako oču u Split il Trogir ima bus , karta ispadne koliko i trošak goriva plus nnemoram plaćat parking.
U prevodu doviđema.
Last edited by RayMabus on 9/2/2020, 11:31; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
» FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
Page 8 of 14