Penava zapenio na Rijeku
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Penava zapenio na Rijeku
kaya wrote:Ma jel, a Nova?marcellus wrote:inače u titino vrijeme, kroz 35 godina njegove vladavine, zagreb se udvostručio po broju stanovnika.
a za to vrijeme je sagrađeno nula (brojkom: 0) bolnica.
Rebro je zadnje bilo građeno u Zagrebu prije titine smrti, a to je bilo za Pavelića.
ali su nam zato uzeli dva samodoprinosa za sveučilišnu bolnicu koja nikad nije sagrađena.
Dubrava? Sagrađena nakon titine smrti, i to kao vojna bolnica za jna
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Linta je antifašist kao i ti.Sora wrote:Vukovar je jedno od središta proustaških snaga, a njegov gradonačelnik jedan je od glavnih promotera proustaške politike, koja u Hrvatskoj ima kontinuitet od dolaska na vlast HDZ-a 1990. godine, izjavio je prošle nedelje predsednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta.
propisi i sigurnost se mijenjaju kroz godine, ono kaj je bilo normalno prije 40 danas se gleda k'o suludo, aparat za gašenje danas mora bit na svakih 10 metara jbte prije 40 godina nije morao bit i ne samo u jugi nego svuda jbte...al ajmo reć da je tak bilo samo u jugi, u kapitalizmu je oduvijek sve bilo kak treba bit.kaya wrote:Nije, moji su imali kalijevu i grijalicu u kupaonici. Isto je frcnula .
U sobi je dovoljna jedna sestra. Koja jedino što mora je biti budna. I alarmirati ako nešto primjeti. Sasvim dovoljno.
Guest- Guest
kaya wrote:Shit happens, ali kriv je ljudski faktor često. Za sudar aviona, broda, požar ne možeš kriviti kapitalizam ili socijalizam
naravno da ne. Zato se u SSSR-u nikad nije dogodio pad aviona.
bar ne službeno.
osim onog tupoljeva koji je pao u parizu, jel... to nisu mogli sakrit
I za černobil su krivi ljudi, ne komunizam. Jbg, nisu čitali upute
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ebenica wrote:propisi i sigurnost se mijenjaju kroz godine, ono kaj je bilo normalno prije 40 danas se gleda k'o suludo, aparat za gašenje danas mora bit na svakih 10 metara jbte prije 40 godina nije morao bit i ne samo u jugi nego svuda jbte...al ajmo reć da je tak bilo samo u jugi, u kapitalizmu je oduvijek sve bilo kak treba bit.kaya wrote:Nije, moji su imali kalijevu i grijalicu u kupaonici. Isto je frcnula .
U sobi je dovoljna jedna sestra. Koja jedino što mora je biti budna. I alarmirati ako nešto primjeti. Sasvim dovoljno.
ne, nikad pa ni prije 100 godina nije bilo normalno da rodilište nema osoblja, da nema direktni telefon, i da nema peć i grijanje.
bar ne u normalnim državama.
tocno...mislim da je izgradjena tik pred univerzijadumarcellus wrote:kaya wrote:Ma jel, a Nova?marcellus wrote:inače u titino vrijeme, kroz 35 godina njegove vladavine, zagreb se udvostručio po broju stanovnika.
Rebro je zadnje bilo građeno u Zagrebu prije titine smrti, a to je bilo za Pavelića.
ali su nam zato uzeli dva samodoprinosa za sveučilišnu bolnicu koja nikad nije sagrađena.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro to je drugo, oni skrivaju nesreće, al to je druga tema.marcellus wrote:kaya wrote:Shit happens, ali kriv je ljudski faktor često. Za sudar aviona, broda, požar ne možeš kriviti kapitalizam ili socijalizam
naravno da ne. Zato se u SSSR-u nikad nije dogodio pad aviona.
bar ne službeno.
osim onog tupoljeva koji je pao u parizu, jel... to nisu mogli sakrit
2015-08-15
Pa u jugi da, to i kažem.vuksadinare wrote:tocno...mislim da je izgradjena tik pred univerzijadumarcellus wrote:kaya wrote:Ma jel, a Nova?marcellus wrote:inače u titino vrijeme, kroz 35 godina njegove vladavine, zagreb se udvostručio po broju stanovnika.
2015-08-15
tak je, nema ljudske grešek nigdje osim u socijalizmu..dvije sestre bi ugasile požar, ako ne bi one bi telefon. to kaj stadion izgori u engleskoj 85 cijeli dok ljudi gledaju nikom ništa, da su barem znali za telefon. vatra je inače pitoma, lupiš joj šamar.marcellus wrote:ebenica wrote:propisi i sigurnost se mijenjaju kroz godine, ono kaj je bilo normalno prije 40 danas se gleda k'o suludo, aparat za gašenje danas mora bit na svakih 10 metara jbte prije 40 godina nije morao bit i ne samo u jugi nego svuda jbte...al ajmo reć da je tak bilo samo u jugi, u kapitalizmu je oduvijek sve bilo kak treba bit.kaya wrote:Nije, moji su imali kalijevu i grijalicu u kupaonici. Isto je frcnula .
ne, nikad pa ni prije 100 godina nije bilo normalno da rodilište nema osoblja, da nema direktni telefon, i da nema peć i grijanje.
Guest- Guest
zagreb je u jugi do univerzijade bio npr.po sportskoj infrastrukturi iza beograda,sarajeva,ljubljane..tu negdje sa banja lukom i skopljem
2015-09-08
danas je još gori. danas je u rangu nigera u nigeriji.vuksadinare wrote:zagreb je u jugi do univerzijade bio npr.po sportskoj infrastrukturi iza beograda,sarajeva,ljubljane..tu negdje sa banja lukom i skopljem
Guest- Guest
ebenica wrote:danas je još gori. danas je u rangu nigera u nigeriji.vuksadinare wrote:zagreb je u jugi do univerzijade bio npr.po sportskoj infrastrukturi iza beograda,sarajeva,ljubljane..tu negdje sa banja lukom i skopljem
2015-09-08
Da je ženska bila u sobi a ne spavala u susjednoj sobi, vidjela bi iskru, digla frku, krenuli bi gasiti, zvati, iznosi djecu i to se ne bi desilo.jednostavno.ebenica wrote:tak je, nema ljudske grešek nigdje osim u socijalizmu..dvije sestre bi ugasile požar, ako ne bi one bi telefon. to kaj stadion izgori u engleskoj 85 cijeli dok ljudi gledaju nikom ništa, da su barem znali za telefon. vatra je inače pitoma, lupiš joj šamar.marcellus wrote:ebenica wrote:propisi i sigurnost se mijenjaju kroz godine, ono kaj je bilo normalno prije 40 danas se gleda k'o suludo, aparat za gašenje danas mora bit na svakih 10 metara jbte prije 40 godina nije morao bit i ne samo u jugi nego svuda jbte...al ajmo reć da je tak bilo samo u jugi, u kapitalizmu je oduvijek sve bilo kak treba bit.kaya wrote:Nije, moji su imali kalijevu i grijalicu u kupaonici. Isto je frcnula .
2015-08-15
....i?..a ti isti koji su je sagradili u ratu su porusili desetke drugih bolnica po hrvatskojkaya wrote:Pa u jugi da, to i kažem.vuksadinare wrote:tocno...mislim da je izgradjena tik pred univerzijadumarcellus wrote:kaya wrote:Ma jel, a Nova?marcellus wrote:inače u titino vrijeme, kroz 35 godina njegove vladavine, zagreb se udvostručio po broju stanovnika.
2015-09-08
takvih slučajeva gdje se to ne očekuje imaš po svijetu koliko hoćeš, zato se sve mijenja i sigurnost i propisi kroz godine, ono kaj je nama danas nezamislivo je nekad bilo normalno. al ne juga je kriva.kaya wrote:Da je ženska bila u sobi a ne spavala u susjednoj sobi, vidjela bi iskru, digla frku, krenuli bi gasiti, zvati, iznosi djecu i to se ne bi desilo.jednostavno.ebenica wrote:tak je, nema ljudske grešek nigdje osim u socijalizmu..dvije sestre bi ugasile požar, ako ne bi one bi telefon. to kaj stadion izgori u engleskoj 85 cijeli dok ljudi gledaju nikom ništa, da su barem znali za telefon. vatra je inače pitoma, lupiš joj šamar.marcellus wrote:ebenica wrote:propisi i sigurnost se mijenjaju kroz godine, ono kaj je bilo normalno prije 40 danas se gleda k'o suludo, aparat za gašenje danas mora bit na svakih 10 metara jbte prije 40 godina nije morao bit i ne samo u jugi nego svuda jbte...al ajmo reć da je tak bilo samo u jugi, u kapitalizmu je oduvijek sve bilo kak treba bit.kaya wrote:Nije, moji su imali kalijevu i grijalicu u kupaonici. Isto je frcnula .
Guest- Guest
baš isti? ili ipak neki drugi?vuksadinare wrote:....i?..a ti isti koji su je sagradili u ratu su porusili desetke drugih bolnica po hrvatskojkaya wrote:Pa u jugi da, to i kažem.vuksadinare wrote:tocno...mislim da je izgradjena tik pred univerzijadumarcellus wrote:kaya wrote:
Ma jel, a Nova?
Guest- Guest
Kak misliš ti isti?vuksadinare wrote:....i?..a ti isti koji su je sagradili u ratu su porusili desetke drugih bolnica po hrvatskojkaya wrote:Pa u jugi da, to i kažem.vuksadinare wrote:tocno...mislim da je izgradjena tik pred univerzijadumarcellus wrote:kaya wrote:
Ma jel, a Nova?
2015-08-15
Aha on misli jugoslaveni...a u pm...ebenica wrote:baš isti? ili ipak neki drugi?vuksadinare wrote:....i?..a ti isti koji su je sagradili u ratu su porusili desetke drugih bolnica po hrvatskojkaya wrote:Pa u jugi da, to i kažem.vuksadinare wrote:tocno...mislim da je izgradjena tik pred univerzijadumarcellus wrote:
2015-08-15
Daklem tko je kriv za smt staricadi u onom domu nedavno????? Vlast na prvom mjestu. Onaj sta je pisao zakone, dakle vlade i sbor koji je izglasao. Poslije toga lokalni vlastelini u opcini i socijalnom koji nisu mogli/smijeli zatvoriti objekat i onemoguciti nesrecu. Vlasnici objekta koji su u svojoj pohlepi nebrizi otjerali stacad u smrt. Ne treba ti nitko napisati da u lose preuredjenoj stali ne stavljas deset staraca na 12 metara kvadratnih. Zenin srodnik radi u starackom koji je kao dobar..... Certdeset staraca a u smjeni jedan zaposlenik ili max dva. Higijena katastrofa. Zaposlenik moze smo poludjeti u pokusaju da nesta napravi ili stavit prst u uho i zapjevati. Koliko su lose placeni, desava se ovo drugo. Staracki domovi su (po onome sta sam cuo) najlukrativniji posao u DNRH. Bolji od horsa. Kao i vecina stvari u DNRH... Kila mozga????
2014-04-14
jastreb wrote:Pa ja sam iz Rijeke. I ovo je Rijeka i ovo kani ostati Rijeka. I ovuda neka niko ne kani proci.marcellus wrote:jastreb wrote:Ali zasto to brine Penavu?
Sto on ima s Rijekom?
a šta ti imaš s hrvatskom osim penzije? A mlađi si od mene.
nisi ti si s krka ko i ja dijelom
Similar topics
» Napad na Rijeku
» Izbacili Rijeku iz Beograda...
» Bijelo more se izlilo u rijeku Spreču
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Tanker 'LNG Croatia' sutra stiže u Rijeku
» Izbacili Rijeku iz Beograda...
» Bijelo more se izlilo u rijeku Spreču
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Tanker 'LNG Croatia' sutra stiže u Rijeku
Page 5 of 7