Penava zapenio na Rijeku
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Penava zapenio na Rijeku
..takav bezobrazluk sore..dugo nije vidjen..stavljat citat jednog cetnika linte jednog od prvih balvanasa i potencijalno osumnjicenog za ratni zlocin nad hrvatima i drugim nesrbima moze samo bolesna osoba poput sore..fuj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa za tog lintu je i mesic ustasa tuko jedna tukasta...
2015-09-08
A to s tim lintom sam se predomišljala
No ostavila sam
A sta ti pises o njemu valjda je istina
Ali brte
Samo mi nemoj PEGLATI POVIJEST
TO JE ZA moj ukus ..passe
No ostavila sam
Ali brte
Da pa?vuksadinare wrote:pa za tog lintu je i mesic ustasa tuko jedna tukasta...
I za neke od vas isto je
Isko Mesić ima kancelarije u Hatzovoj
Tak da stvarno to nahitavanjr s pojmovima ..
Bljuv
Linti su svi ustaše, neka vodi vladu krajine u egzilu, al do granice smiju.Sora wrote:A to s tim lintom sam se predomišljala
No ostavila sam
Ali brte
A penava, pretendira na nešto više u stranci sa svojim glupostima, a dobiti će fus u guz...
Balonja koji je pišao u gaće 91 brije o četnicima i jugoslavenima non stop...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ali ti hdz načelnici
Disadili bi Bogu i vragu samo ne nasim domoljubima Fuku i co.
Pa kad god zagusti. Kad nema uspjeha. Kad trose lovu ko pijsni. Kad kradu.
Onda se sjete petokrake
Ajd u kur
Disadili bi Bogu i vragu samo ne nasim domoljubima Fuku i co.
Pa kad god zagusti. Kad nema uspjeha. Kad trose lovu ko pijsni. Kad kradu.
Onda se sjete petokrake
Ajd u kur
Rijeka je najprogresivniji grad u Hrvatskoj, koji je najviše zaostao u razvoju nakon rata. Svi drugi gradovi su se razvijali, brže ili sporije, jedino je rijeka ista ko i 69. otkad je otprilike pamtim. Jedino su popločali korzo. Fasade padaju po glavama prolaznika, vodovod je u raspadu, autobus se svaki mjesec jedan zapali i izgori, javni promet je općenito u rasulu, željeznički kolodvor je iz Alana Forda a autobusni iz skeča top liste nadrealista, svi gradski prostori su u najmu tri čovjeka koji su obijevi jarani a oni ih onda daju u podzakup pet puta skuplje nego što ih plaćaju, tržnice je prodao pa uredio o trošku grada kupcu za što je uskok proveo istragu a bajić strpao optužnicu u ladicu i držao je tamo pet godina do zastare, odlagalište smeća na marišćini je predmet prosvjeda već preko deset godina i onako usput ekocid, a ispred kuće od punca su radovi na popravku sto metara ceste počeli prije tri godine i još nisu gotovi. To Bandić odradi za jedno popodne otprilike.
ali evo njima je 45. progresivna
ali evo njima je 45. progresivna
A zaključak ti Je za vola ubiti
A taman reko , nesto pametno pise Marcelko
A taman reko , nesto pametno pise Marcelko
luka je posve propala, nekad je bila vodeća a danas je debelo iza kopra i trsta. Autocesta do rijeke je kasnila godinama jer je obersnel opstruirao gradnju obilaznice da ne ispadne da je HDZ sagradio autoput, čekao je da se vlast promijeni. Nije dočekao. Za prugu ga boli kurac, to gura zagreb, iako je od životne važnosti za rijeku. od 164.000 stanovnika prije rata pali su na 112.000. Više nego bilo koji drugi grad, osijek je spram njih metropola (a osijek je u biti kurčina). Bolnica je leglo štakora, ista je ko što je bila u jugi kad su one bebe pomrle i ugušile se jer je izbio požar a oni nisu mogli javit vatrogascima na vrijeme jer je bolnica imala JEDNU telefonsku liniju za van. Dobro sad imaju mobitele, jer to stavljaju privatne kompanije.
https://rijecanin.rtl.hr/video-rijeku-je-prije-cetiri-desetljeca-pogodila-jedna-od-najvecih-tragedija-u-njezinoj-povijesti/
e da saće sora reć da toga nije bilo u socijalizmu...
jebate u burundiju toga nije bilo
https://rijecanin.rtl.hr/video-rijeku-je-prije-cetiri-desetljeca-pogodila-jedna-od-najvecih-tragedija-u-njezinoj-povijesti/
Gledajući iz današnjeg aspekta, sjetite se da je to bila ’75. da mi nismo imali ni sapuna, evo za ilustraciju mi smo se u bolnici prali sa sapunom za veš koji je bio rezan na komadiće, nije bilo mnogih stvari, tada nije bilo valjda sredstava da se bolnica grije noću, nismo imali ni direktan telefon iz rađaone nego preko centrale, štednja je bila na svemu, na materujalu današnji materijali, mi smo imali svilu debelu s kojom se surađivali”, ističe dr. Pavešić.
a sto si ocekivao od janeza?..da ce igrat za hrvatsku..on je cista agentura tu dileme nema..cak i zokiju rogove zabijamarcellus wrote:luka je posve propala, nekad je bila vodeća a danas je debelo iza kopra i trsta. Autocesta do rijeke je kasnila godinama jer je obersnel opstruirao gradnju obilaznice da ne ispadne da je HDZ sagradio autoput, čekao je da se vlast promijeni. Nije dočekao. Za prugu ga boli kurac, to gura zagreb, iako je od životne važnosti za rijeku. od 164.000 stanovnika prije rata pali su na 112.000. Više nego bilo koji drugi grad, osijek je spram njih metropola (a osijek je u biti kurčina). Bolnica je leglo štakora, ista je ko što je bila u jugi kad su one bebe pomrle i ugušile se jer je izbio požar a oni nisu mogli javit vatrogascima na vrijeme jer je bolnica imala JEDNU telefonsku liniju za van. Dobro sad imaju mobitele, jer to stavljaju privatne kompanije.
2015-09-08
Ali zasto to brine Penavu?
Sto on ima s Rijekom?
Sto on ima s Rijekom?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ali zasto to brine Penavu?
Sto on ima s Rijekom?
a šta ti imaš s hrvatskom osim penzije? A mlađi si od mene.
Pa ja sam iz Rijeke. I ovo je Rijeka i ovo kani ostati Rijeka. I ovuda neka niko ne kani proci.marcellus wrote:jastreb wrote:Ali zasto to brine Penavu?
Sto on ima s Rijekom?
a šta ti imaš s hrvatskom osim penzije? A mlađi si od mene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Krivac za tu nesreću kako vidim nije to što 1973 nije bilo mobitela nego to što nije bilo sestre u sobi. Iskra je frcnula, bebe su spavale a ona je bila u drugoj sobi. Dok su shvatili da je požar bilo je kasno.marcellus wrote: Bolnica je leglo štakora, ista je ko što je bila u jugi kad su one bebe pomrle i ugušile se jer je izbio požar a oni nisu mogli javit vatrogascima na vrijeme jer je bolnica imala JEDNU telefonsku liniju za van. Dobro sad imaju mobitele, jer to stavljaju privatne kompanije.
2015-08-15
kaya wrote:Krivac za tu nesreću kako vidim nije to što 1973 nije bilo mobitela nego to što nije bilo sestre u sobi. Iskra je frcnula, bebe su spavale a ona je bila u drugoj sobi. Dok su shvatili da je požar bilo je kasno.marcellus wrote: Bolnica je leglo štakora, ista je ko što je bila u jugi kad su one bebe pomrle i ugušile se jer je izbio požar a oni nisu mogli javit vatrogascima na vrijeme jer je bolnica imala JEDNU telefonsku liniju za van. Dobro sad imaju mobitele, jer to stavljaju privatne kompanije.
ne, krivac nije bila sestra, sestra je najebala da ne bi najebali pravi krivci.
pa ne može jedna sestra bit za svu djecu, bar dvije su morale bit u smjeni
A i prije nego što sam pročitala da je "krivac" osim što u jugi nije bilo mobitela i električna grijalica palo mi je na pamet - a gdje je bilo bolničko osoblje kada to nije vidjelo u sobi odmah?!
2015-08-15
krivac je to što nije bilo telefona, osoblja, protupožarne zaštite, i što je rodilište u biti preuređena austrougarska konjušnica u koju nije previše ulagano od onda do sad, jedno sto godina.
kaya wrote:A i prije nego što sam pročitala da je "krivac" osim što u jugi nije bilo mobitela i električna grijalica palo mi je na pamet - a gdje je bilo bolničko osoblje kada to nije vidjelo u sobi odmah?!
koje osoblje? Jedna sestra za cijelo rodilište?
Similar topics
» Napad na Rijeku
» Izbacili Rijeku iz Beograda...
» Bijelo more se izlilo u rijeku Spreču
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Tanker 'LNG Croatia' sutra stiže u Rijeku
» Izbacili Rijeku iz Beograda...
» Bijelo more se izlilo u rijeku Spreču
» Pozvati pod hitno predsjednika SAD-a u Rijeku
» Tanker 'LNG Croatia' sutra stiže u Rijeku
Page 2 of 7