Lijepa,mlada i sposobna
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Lijepa,mlada i sposobna
Neke moje kolege su već u lipnju imale 12 ispita "pod kapom" da su se preko ljeta mogli baviti s drugim stvarima.jasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Četvoricu takvih poznajem. Profesori su im išli na ruku, jer su znali s kim imaju posla.
Ova četvorica su poslije bili i sami profesori na faksu. Pa ne na bilo kakvom faksu.
Last edited by Eroo on 4/2/2020, 20:38; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ra wrote:Ma kužim ja o čemu pričaš ali kao da pričamo o različitim svjetovima.jasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Moj je završio ekonomiju na državnom faksu i magistrirao bankarstvo na libertasu i mogu ti reći da je stvarno stručnjak na svom području. Uža specijalnost su mu rizična bankarska ulaganja.
Sad radi u Beču i zadužen je za ulaganja istočnog tržišta banke u kojoj radi.
Miša mu, pa nije mu znanje palo s neba. :)
Moguće da na diplomskima malo drže do kriterija, ali sve je to miš-maš prema gorespomenutima... Tehnički smjerovi, PMF, Medicina (iako je erodirala kvaliteta značajno navodno), ne mogu po opsežnosti te složenosti gradiva stati u istu rečenicu s bilo kojim ekonomskim smjerom, valjda to znaš i sama... ipak si koliko kužim građevinske struke...
darth_vader-
2014-04-17
Stvarno ne znam u čemu je kvaka. Ekipa koja je s njim završila post diplomski je izuzetno uspješna. Većina ih je čak i doktorirala. Ne znam. tvarno. Njemu je to što je magistrirao na Libertasu bio plus kad se prebacivao na drugo radno mjesto dok je bio u Zg.Noor wrote:ma ja ne kažem da se nitko ne zaposli, samo imam info da se teže zaposleRa wrote:Posao nalaze oni koji imaju vezu i uopće nije bitno koji faks su išli i jesu li uopće išli na faks.Noor wrote:onda je neobjašnjivo zašto vernovci nalaze posao još teže od ostalihRa wrote:Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Tamo predaju ljudi koji su imali doticaj s privredom, a ne čisti uhljebistan predavači. Sasvim drugačiji pristup predavača.
Ne želim potcjeniti državni faks, ali kasnije se lakše snalaze i napreduju vernovci i libertasovci jer su imali predavače koji su predavali konkretne stvari i nauče većinu onog što će kasnije koristiti.
Barem je tako bilo s mojim sinkom i njegovim prijateljem. Prijatelj je išao na državni magisterij, a moj je završio na libertasu. Skupo ko vrag, ali vrijedilo je. :)
A prijatelj je sad u politici. Zna se.
Naučili su ga kako postati uhljeb.
drago mi je da tvoj sin nije među njima ...3-4 frenda mog sina jesu, na žalost
a da je skupo, znam
Guest- Guest
Noor wrote:ma ja ne kažem da se nitko ne zaposli, samo imam info da se teže zaposleRa wrote:Posao nalaze oni koji imaju vezu i uopće nije bitno koji faks su išli i jesu li uopće išli na faks.Noor wrote:onda je neobjašnjivo zašto vernovci nalaze posao još teže od ostalihRa wrote:Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Tamo predaju ljudi koji su imali doticaj s privredom, a ne čisti uhljebistan predavači. Sasvim drugačiji pristup predavača.
Ne želim potcjeniti državni faks, ali kasnije se lakše snalaze i napreduju vernovci i libertasovci jer su imali predavače koji su predavali konkretne stvari i nauče većinu onog što će kasnije koristiti.
Barem je tako bilo s mojim sinkom i njegovim prijateljem. Prijatelj je išao na državni magisterij, a moj je završio na libertasu. Skupo ko vrag, ali vrijedilo je. :)
a da je skupo, znam
Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
E, sad...samo još reci da to ti nisi napisala. Nije fer, pa ti možeš i dalje mislit o meni što god ti padne na pamet.
jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
al da...dekan mi je rekao da je to za sveučilišne anale
Eroo wrote:Najprije sredi zube, ako se želiš bavit javnim poslovima...i inače je to dobro za zdravlje.Gnječ wrote:Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
netreba ništa ulagat dosta je da si hercegovac. hercegovci, pleme koje je otelo državu.
ti si operi šupak smrdi ti iz usta.
Guest- Guest
Jesam.jasambrend wrote:Ra wrote:Ma kužim ja o čemu pričaš ali kao da pričamo o različitim svjetovima.jasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Moj je završio ekonomiju na državnom faksu i magistrirao bankarstvo na libertasu i mogu ti reći da je stvarno stručnjak na svom području. Uža specijalnost su mu rizična bankarska ulaganja.
Moguće da na diplomskima malo drže do kriterija, ali sve je to miš-maš prema gorespomenutima... Tehnički smjerovi, PMF, Medicina (iako je erodirala kvaliteta značajno navodno), ne mogu po opsežnosti te složenosti gradiva stati u istu rečenicu s bilo kojim ekonomskim smjerom, valjda to znaš i sama... ipak si koliko kužim građevinske struke...
Istina je da nisu svi fakulteti jednako teški. Možda je u tome kvaka, da su jaki za područje ekonomije, ali su otanki za opsežnije fakultete.
Kakogod ionako tek kasnije naučimo sve ono što moramo. :D
Guest- Guest
Ero...falija si neštoEroo wrote:Noor wrote:ma ja ne kažem da se nitko ne zaposli, samo imam info da se teže zaposleRa wrote:Posao nalaze oni koji imaju vezu i uopće nije bitno koji faks su išli i jesu li uopće išli na faks.Noor wrote:onda je neobjašnjivo zašto vernovci nalaze posao još teže od ostalihRa wrote:
Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.
a da je skupo, znamApropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
E, sad...samo još reci da to ti nisi napisala. Nije fer, pa ti možeš i dalje mislit o meni što god ti padne na pamet.
Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Nakon cca. dva tjedna učenja?
darth_vader-
2014-04-17
Ma ero mene ne podnosi pa sve što drugi napišu pripiše meni. :DNoor wrote:Ero...falija si neštoEroo wrote:Noor wrote:ma ja ne kažem da se nitko ne zaposli, samo imam info da se teže zaposleRa wrote:Posao nalaze oni koji imaju vezu i uopće nije bitno koji faks su išli i jesu li uopće išli na faks.Noor wrote:
onda je neobjašnjivo zašto vernovci nalaze posao još teže od ostalih
a da je skupo, znamApropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
Odoh... mah mah...
Guest- Guest
čestitam i sinu i mamiRa wrote:Ma kužim ja o čemu pričaš ali kao da pričamo o različitim svjetovima.jasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
A vidim.Jebiga...Noor wrote:Ero...falija si neštoEroo wrote:Noor wrote:ma ja ne kažem da se nitko ne zaposli, samo imam info da se teže zaposleRa wrote:Posao nalaze oni koji imaju vezu i uopće nije bitno koji faks su išli i jesu li uopće išli na faks.Noor wrote:
onda je neobjašnjivo zašto vernovci nalaze posao još teže od ostalih
Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
Mah...mah...
ne, učila sam 2,5 mjeseca...cijelo ljeto, ali stvar je u 8 položenih ispita u rujnu, ali to ti je to..4 ispita u 2 tjedna, 6 u 3...8 u 4jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
istina da sam imala 48 kg, al jbg...uspjela sam
Zbog nekih privatnih "problema" ispalo je da sam dvije godine položio za godinu dana. Sve ispite položio u ljetnom i jesenjem roku.Noor wrote:ne, učila sam 2,5 mjeseca...cijelo ljeto, ali stvar je u 8 položenih ispita u rujnu, ali to ti je to..4 ispita u 2 tjedna, 6 u 3...8 u 4jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Ti dobro znaš koliko ih je i kakav je to napor, posebno s ranom na dvanaesterniku. Sve se može, kad se ima cilj i volja.
Čovjek pojma nema do kuda su mu granice dok ne proba...
živa istinaEroo wrote:Zbog nekih privatnih "problema" ispalo je da sam dvije godine položio za godinu dana. Sve ispite položio u ljetnom i jesenjem roku.Noor wrote:ne, učila sam 2,5 mjeseca...cijelo ljeto, ali stvar je u 8 položenih ispita u rujnu, ali to ti je to..4 ispita u 2 tjedna, 6 u 3...8 u 4jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Ti dobro znaš koliko ih je i kakav je to napor, posebno s ranom na dvanaesterniku. Sve se može, kad se ima cilj i volja.
Čovjek pojma nema do kuda su mu granice dok ne proba...
Noor wrote:ne, učila sam 2,5 mjeseca...cijelo ljeto, ali stvar je u 8 položenih ispita u rujnu, ali to ti je to..4 ispita u 2 tjedna, 6 u 3...8 u 4jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Odlično i svaka čast, ali nije ni približno ista kategorija, vjeruj mi, znam o čemu pričam...
darth_vader-
2014-04-17
znam i ja da nije, samo me tvoj post podsjetio na tu golgotujasambrend wrote:Noor wrote:ne, učila sam 2,5 mjeseca...cijelo ljeto, ali stvar je u 8 položenih ispita u rujnu, ali to ti je to..4 ispita u 2 tjedna, 6 u 3...8 u 4jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Odlično i svaka čast, ali nije ni približno ista kategorija, vjeruj mi, znam o čemu pričam...
Iz iskustva znam da su zgodne žene imale poprilično problema u profesionalnom životu.
Posebno ako nisu pristajale na napredovanje u "položaju.
Predpostavljeni znaju biti svinje u ljudskom obliku....koriste mobing i slično, kako bi postigli
svoj "cilj". Za one malo "niže" kadrove ovakve stvari znaju biti nepodnošljive.
Znam ponešto o ovome, zato malo burnije reagiram kad ih primijetim...
Masovnom mobingu je bila izložena i predsjednica KGK,, na primjer.
Posebno ako nisu pristajale na napredovanje u "položaju.
Predpostavljeni znaju biti svinje u ljudskom obliku....koriste mobing i slično, kako bi postigli
svoj "cilj". Za one malo "niže" kadrove ovakve stvari znaju biti nepodnošljive.
Znam ponešto o ovome, zato malo burnije reagiram kad ih primijetim...
Masovnom mobingu je bila izložena i predsjednica KGK,, na primjer.
jebote koliko fakultetskih lumena a rvacka tone ko titanik. gdje je problem?
Guest- Guest
Ima jedna narodna:Gnječ wrote:jebote koliko fakultetskih lumena a rvacka tone ko titanik. gdje je problem?
Onaj sjebo što je trebo tako mu se dalo
A ovi će razjebati sve što je ostalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
Page 8 of 11