Lijepa,mlada i sposobna
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Lijepa,mlada i sposobna
Ti se to meni obraćaš?Eroo wrote:U svakom slučaju je imala bolji krajnji rezultat za firmu, od nekog smušenog i krezubog muškarca.Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
Nego, daj mi reci, zašto se u vas(muškarci) tako malo pažnje poklanja skrbi oko zubi?
Kako ti znaš kakve zube kod nas imaju muškarci? Šta si se ljubio s nekim iz mog okruženja?
Guest- Guest
Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Smijeh živi. Vrtić za mlađe punoljetnike...
darth_vader-
2014-04-17
ouchRa wrote:Ti se to meni obraćaš?Eroo wrote:U svakom slučaju je imala bolji krajnji rezultat za firmu, od nekog smušenog i krezubog muškarca.Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
Nego, daj mi reci, zašto se u vas(muškarci) tako malo pažnje poklanja skrbi oko zubi?
Kako ti znaš kakve zube kod nas imaju muškarci? Šta si se ljubio s nekim iz mog okruženja?
Vrhunski predavači, težina gradiva i kriteriji prolaznosti smiješni. Svjesni su toga i ti vrhunski predavači, ali ih boli kurac, plaća odlična, beru novce za minimum truda...
darth_vader-
2014-04-17
Ne znam baš. Ja imam drugačija iskustva. :)jasambrend wrote:Ra wrote:Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Tamo predaju ljudi koji su imali doticaj s privredom, a ne čisti uhljebistan predavači. Sasvim drugačiji pristup predavača.
Vrhunski predavači, težina gradiva i kriteriji prolaznosti smiješni. Svjesni su toga i ti vrhunski predavači, ali ih boli kurac, plaća odlična, beru novce za minimum truda...
Ali ionako svatko bira po vlastitim sklonostima i/ili moućnostima.
Guest- Guest
Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
netreba ništa ulagat dosta je da si hercegovac. hercegovci, pleme koje je otelo državu.
Guest- Guest
Da, tebi, jer si komentirala mladu damu koja ima sređeen zube.Ra wrote:Ti se to meni obraćaš?Eroo wrote:U svakom slučaju je imala bolji krajnji rezultat za firmu, od nekog smušenog i krezubog muškarca.Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
A kako znam...pa gledam vaš TV...od voditelja do direktora zdravstvenih instituicija.
Uvijek sam se čudio zašto dok govore praktično ne otvaraju usta...
Oni uBosni su posebna priča, koda si im usta nožem "nacrtali"...
Last edited by Eroo on Tue 4 Feb - 20:16; edited 1 time in total
Najprije sredi zube, ako se želiš bavit javnim poslovima...i inače je to dobro za zdravlje.Gnječ wrote:Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
netreba ništa ulagat dosta je da si hercegovac. hercegovci, pleme koje je otelo državu.
Ra wrote:Ne znam baš. Ja imam drugačija iskustva. :)jasambrend wrote:Ra wrote:Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Tamo predaju ljudi koji su imali doticaj s privredom, a ne čisti uhljebistan predavači. Sasvim drugačiji pristup predavača.
Znam baš. Na kojem drugom "faksu" čovjek može položiti 8 ispita u 3 tjedna, a da nije bio skoro cijeli semestar na "predavanjima"...
darth_vader-
2014-04-17
Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
darth_vader-
2014-04-17
Gdje ti vidiš da ja spominjem zube mlade dame?Eroo wrote:Da, tebi, jer si komentirala mladu damu koja ima sređeen zube.Ra wrote:Ti se to meni obraćaš?Eroo wrote:U svakom slučaju je imala bolji krajnji rezultat za firmu, od nekog smušenog i krezubog muškarca.Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
A kako znam...pa gledam vaš TV...od voditelja do direktora zdravstvenih instituicija.
Oni uBosni su posebna priča, koda si im usta nožem "nacrtao"...
Koji je to naš TV?
Hrvatski? Bosanskohercegovački? Slovenski?
Koji od gore nabrojanih je naš (moj) TV
Koji je tvoj TV?
Zašto zaviruješ u muške zube? Nekako mi je prirodnije da gledaš ženska usta.
Nisi valjda latentni?
Guest- Guest
Gdje se to polaže 8 ispita u 3 tjedna? U kojem to gradu? Koliko se sjećam moj se i te kako znojio učeći.jasambrend wrote:Ra wrote:Ne znam baš. Ja imam drugačija iskustva. :)jasambrend wrote:Ra wrote:Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Znam baš. Na kojem drugom "faksu" čovjek može položiti 8 ispita u 3 tjedna, a da nije bio skoro cijeli semestar na "predavanjima"...
Guest- Guest
Može, može...Moj stariji princ je upravo položio 5 ispita za 3 dana (magisterij).jasambrend wrote:Ra wrote:Ne znam baš. Ja imam drugačija iskustva. :)jasambrend wrote:Ra wrote:Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Ti ne možeš znati koliko je tko vremena proveo na predavanjima.
Stdent niti ne treba ići na predavanja(sve piše u literaturi)...na vježbe da.
Ma kužim ja o čemu pričaš ali kao da pričamo o različitim svjetovima.jasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Moj je završio ekonomiju na državnom faksu i magistrirao bankarstvo na libertasu i mogu ti reći da je stvarno stručnjak na svom području. Uža specijalnost su mu rizična bankarska ulaganja.
Sad radi u Beču i zadužen je za ulaganja istočnog tržišta banke u kojoj radi.
Miša mu, pa nije mu znanje palo s neba. :)
Guest- Guest
Ma žeMska glavo, ružno si se odnosila prema mladoj dami o kojoj ništa ne znaš.Ra wrote:Gdje ti vidiš da ja spominjem zube mlade dame?Eroo wrote:Da, tebi, jer si komentirala mladu damu koja ima sređeen zube.Ra wrote:Ti se to meni obraćaš?Eroo wrote:U svakom slučaju je imala bolji krajnji rezultat za firmu, od nekog smušenog i krezubog muškarca.Ra wrote:Apropo mlade dame, dobro se probila. Ulagala je u vrijednosti koje se traže.
Koji je to naš TV?
Koji je tvoj TV?
Nisi valjda latentni?
Nije to lijepo od nikoga, a ponajmanje od ženskog svijeta.
Ako se dobro sredi, pa još i ako je zgodna - ne valja, Ako fula neki detalj - seljančura i šta sve ne.
I o gđi Kolindi sam se ovdje načitao svega i svačega. I u VAŠIM medijima također.
Eroo wrote:Može, može...Moj stariji princ je upravo položio 5 ispita za 3 dana (magisterij).jasambrend wrote:Ra wrote:Ne znam baš. Ja imam drugačija iskustva. :)jasambrend wrote:Ra wrote:
Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.
Ti ne možeš znati koliko je tko vremena proveo na predavanjima.
Stdent niti ne treba ići na predavanja(sve piše u literaturi)...na vježbe da.
U ovom slučaju do u kurčevu dlaku znam sve o dotičnom, tako da... smijeh od "faksa"...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ma ja ne kažem da se nitko ne zaposli, samo imam info da se teže zaposleRa wrote:Posao nalaze oni koji imaju vezu i uopće nije bitno koji faks su išli i jesu li uopće išli na faks.Noor wrote:onda je neobjašnjivo zašto vernovci nalaze posao još teže od ostalihRa wrote:Ne bih se složila. I Libertas i Vern su bolji od državnog faksa.Noor wrote:nije ni onaj vern ništ bolje
Ne želim potcjeniti državni faks, ali kasnije se lakše snalaze i napreduju vernovci i libertasovci jer su imali predavače koji su predavali konkretne stvari i nauče većinu onog što će kasnije koristiti.
Barem je tako bilo s mojim sinkom i njegovim prijateljem. Prijatelj je išao na državni magisterij, a moj je završio na libertasu. Skupo ko vrag, ali vrijedilo je. :)
A prijatelj je sad u politici. Zna se.
Naučili su ga kako postati uhljeb.
drago mi je da tvoj sin nije među njima ...3-4 frenda mog sina jesu, na žalost
a da je skupo, znam
Eroo wrote:Ma žeMska glavo, ružno si se odnosila prema mladoj dami o kojoj ništa ne znaš.Ra wrote:Gdje ti vidiš da ja spominjem zube mlade dame?Eroo wrote:Da, tebi, jer si komentirala mladu damu koja ima sređeen zube.Ra wrote:Ti se to meni obraćaš?Eroo wrote:
U svakom slučaju je imala bolji krajnji rezultat za firmu, od nekog smušenog i krezubog muškarca.
Koji je to naš TV?
Koji je tvoj TV?
Nisi valjda latentni?
Nije to lijepo od nikoga, a ponajmanje od ženskog svijeta.
Ako se dobro sredi, pa još i ako je zgodna - ne valja, Ako fula neki detalj - seljančura i šta sve ne.
I o gđi Kolindi sam se ovdje načitao svega i svačega. I u VAŠIM medijima također.
Ne izigravaj mi ćaću koji bi me preodgajao. Imala sam super oca, ti mu nisi ni sjena.
Zakačio si se na moj post i izvoli mi odgovoriti na postavljena pitanja.
Guest- Guest
Neke moje kolege su već u lipnju imale 12 ispita "pod kapom" da su se preko ljeta mogli baviti s drugim stvarima.jasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Četvoricu takvih poznajem. Profesori su im išli na ruku, jer su znali s kim imaju posla.
Ova četvorica su poslije bili i sami profesori na faksu. Pa ne na bilo kakvom faksu.
Last edited by Eroo on Tue 4 Feb - 20:38; edited 1 time in total
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
Page 7 of 11