Lijepa,mlada i sposobna
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Lijepa,mlada i sposobna
Ima jedna narodna:Gnječ wrote:jebote koliko fakultetskih lumena a rvacka tone ko titanik. gdje je problem?
Onaj sjebo što je trebo tako mu se dalo
A ovi će razjebati sve što je ostalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eroo wrote:Iz iskustva znam da su zgodne žene imale poprilično problema u profesionalnom životu.
Posebno ako nisu pristajale na napredovanje u "položaju.
Predpostavljeni znaju biti svinje u ljudskom obliku....koriste mobing i slično, kako bi postigli
svoj "cilj". Za one malo "niže" kadrove ovakve stvari znaju biti nepodnošljive.
Znam ponešto o ovome, zato malo burnije reagiram kad ih primijetim...
Masovnom mobingu je bila izložena i predsjednica KGK,, na primjer.
i tvoje trolanje na forumu je isto mobing.
eto my two cents tek toliko da uđe u zapisnik...
Guest- Guest
Imate novog precjednika, sad ima da procveta cvetje i u vaše preduzetje.
ah, kako sam sretan da nas iz plemena ne tjeraju u skolu
ako treba diploma, nije problem a i cijena je uvijek isplativija nego dangubit po skolama i fakultetima :)
ako treba diploma, nije problem a i cijena je uvijek isplativija nego dangubit po skolama i fakultetima :)
Jbt pa koje su to škole...ja sam znala učiti po dva mjeseca svaki dan i onda još padneš, ne ja nego od njih 60 , 55 padne, pa opet još mjesec, pa ti se posreći pa dobiješ 3.jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
al da...dekan mi je rekao da je to za sveučilišne anale
Nakon cca. dva tjedna učenja?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sva sreća pa je i tim vašim kupljenim diplomama polako odzvoniloLeviathan2 wrote:ah, kako sam sretan da nas iz plemena ne tjeraju u skolu
Ćerce, bez zamjere, ne uči se prije ispita. Prije ispita se samo prođe kroz neke dijelove za koje misliš da ti još nisu sasvim jasne.kaya wrote:Jbt pa koje su to škole...ja sam znala učiti po dva mjeseca svaki dan i onda još padneš, ne ja nego od njih 60 , 55 padne, pa opet još mjesec, pa ti se posreći pa dobiješ 3.jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Meni uopće nije jasno kako se može na ispitu dobiti 3.
levijevo pleme...infiltriralo se ko metastaza, a svi do jednog imaju kupljene diplomeGnječ wrote:jebote koliko fakultetskih lumena a rvacka tone ko titanik. gdje je problem?
i 5-6 pasoša
Last edited by Noor on 4/2/2020, 21:52; edited 1 time in total
Dopire li do tvojih ganglija da nije problem u ljepoti dotične nego u izmišljenom radnom mjestu, mijenjanju uvjeta da balavica tobož zadovolji kriterij, rješavanju onih koji su protiv te perverzije i na kraju uhljebljavanju iste na naš račun a sve pogodovanjem njenog usranog hdzeovskog lopova šefa?!Eroo wrote:Iz iskustva znam da su zgodne žene imale poprilično problema u profesionalnom životu.
Predpostavljeni znaju biti svinje u ljudskom obliku....koriste mobing i slično, kako bi postigli
Da li to uopće dopire do tvoje glave!
2015-08-15
Pa prije ispita ja nisam mogla naučiti ništa, kažem par mjeseci prije. Ne znam kako, na mom si bio presretan sa tri, jack pot, možda sam čula jednom, dva puta da je netko dobio 5...pričalo se o tome...i ja sam jednom mislimEroo wrote:Ćerce, bez zamjere, ne uči se prije ispita. Prije ispita se samo prođe kroz neke dijelove za koje misliš da ti još nisu sasvim jasne.kaya wrote:Jbt pa koje su to škole...ja sam znala učiti po dva mjeseca svaki dan i onda još padneš, ne ja nego od njih 60 , 55 padne, pa opet još mjesec, pa ti se posreći pa dobiješ 3.jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
2015-08-15
kaya wrote:Baca na ambulantu za hitnu za turiste na nekom malom otočiću...Hektorović wrote:kaya wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:[size=49]Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću,[/size]
Harvard na aparatima.
Vidim sad neka montažna skalamerija ispod tribine stadiona
a jbt...
:)
Ma ne, to se odmah vidi da je to jedna renomirana visoka škola baltazar iz koje izlaze puni znanja
Centar izvrsnosti podobnih stranačkih kadrova :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To ja ne znam, mislim na pogodovanje...a šta ako nije stvar u pogodovanju?kaya wrote:Dopire li do tvojih ganglija da nije problem u ljepoti dotične nego u izmišljenom radnom mjestu, mijenjanju uvjeta da balavica tobož zadovolji kriterij, rješavanju onih koji su protiv te perverzije i na kraju uhljebljavanju iste na naš račun a sve pogodovanjem njenog usranog hdzeovskog lopova šefa?!Eroo wrote:Iz iskustva znam da su zgodne žene imale poprilično problema u profesionalnom životu.
Zamisli kako se ta mlada osoba osjeća u takvom slučaju?
I da te sad pitam nakon već završenih izbora : Zar se ti ne čin da je onaj
masovni medijski mobing spram KGK ipak bio prestrašan?
Nakon što me je dobro prorešetao pita me moj profesor koliko bi ja sebi dao ocjenu?kaya wrote:Pa prije ispita ja nisam mogla naučiti ništa, kažem par mjeseci prije. Ne znam kako, na mom si bio presretan sa tri, jack pot, možda sam čula jednom, dva puta da je netko dobio 5...pričalo se o tome...i ja sam jednom mislimEroo wrote:Ćerce, bez zamjere, ne uči se prije ispita. Prije ispita se samo prođe kroz neke dijelove za koje misliš da ti još nisu sasvim jasne.kaya wrote:Jbt pa koje su to škole...ja sam znala učiti po dva mjeseca svaki dan i onda još padneš, ne ja nego od njih 60 , 55 padne, pa opet još mjesec, pa ti se posreći pa dobiješ 3.jasambrend wrote:Noor wrote:
jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upisala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexom
A ja ću ko iz topa: 10.
Veli on men: - Ero samo ja znam za 10.
Misliš ova mlada osoba iz teksta?Eroo wrote:To ja ne znam, mislim na pogodovanje...a šta ako nije stvar u pogodovanju?kaya wrote:Dopire li do tvojih ganglija da nije problem u ljepoti dotične nego u izmišljenom radnom mjestu, mijenjanju uvjeta da balavica tobož zadovolji kriterij, rješavanju onih koji su protiv te perverzije i na kraju uhljebljavanju iste na naš račun a sve pogodovanjem njenog usranog hdzeovskog lopova šefa?!Eroo wrote:Iz iskustva znam da su zgodne žene imale poprilično problema u profesionalnom životu.
Pa ja mislim da se ona osjeća super. Vjerojatno je završila školu za upravljanje što god to bilo i izmislio je drug direktor za nju radno mjesto od 15 000 kuna.
2015-08-15
To je i inače običaj u birokratskom aparatu. Zato se birokracija stalno širi...širi...širi...kaya wrote:Misliš ova mlada osoba iz teksta?Eroo wrote:To ja ne znam, mislim na pogodovanje...a šta ako nije stvar u pogodovanju?kaya wrote:Dopire li do tvojih ganglija da nije problem u ljepoti dotične nego u izmišljenom radnom mjestu, mijenjanju uvjeta da balavica tobož zadovolji kriterij, rješavanju onih koji su protiv te perverzije i na kraju uhljebljavanju iste na naš račun a sve pogodovanjem njenog usranog hdzeovskog lopova šefa?!Eroo wrote:Iz iskustva znam da su zgodne žene imale poprilično problema u profesionalnom životu.
Pa ja mislim da se ona osjeća super. Vjerojatno je završila školu za upravljanje što god to bilo i izmislio je drug direktor za nju radno mjesto od 15 000 kuna.
Razlog je, nećeš vjerovati, banalan i potpuno prikriven očima javnosti.
U birokraciji možeš napredovati u nazivu samo ako pridobiješ )zaposliš) barem jednog pomoćnika.
Nisam baš siguran da je u datom primjer bio slučaj pogodovanja. Ja mislim da se ipak radilo
o napredovanju novog šefa.
kaya wrote:Jbt pa koje su to škole...ja sam znala učiti po dva mjeseca svaki dan i onda još padneš, ne ja nego od njih 60 , 55 padne, pa opet još mjesec, pa ti se posreći pa dobiješ 3.jasambrend wrote:Noor wrote:jooj, meni se to zbog određenih objektivnih okolnosti dogodilo na 2. godini...u jesenskon roku sam dala 8 komada, nitko mi nije vjerovao da sam upiosala 5. semestar, pa sam morala dokazivat mahanjem indexomjasambrend wrote:Aj zamisli to na građevini... ili elektrotehnici...ili čak i na državnoj ekonomiji...
Pa o tome ti i govorim... trgovačko pravo na VERN-skriptica od dvadesetak stranica, sve lijepo istaknuto. Čak na ekonomiji isti predmet se uči mjesec i po dana, a na pravu niti ne znam koliko tomova knjiga ima... nemojmo se zajebavati... da ne govorim da se marketing s četvorkom može kolokvirati gledajuć jednim okom skriptu (koju si btw. u životu prvi put vidio sat vremena pred ispit) , a drugim nogometnu utakmicu u kafiću jer je test recimo na zaokruživanje... na tobož usmenom ti samo ponovi ocjenu jer je gradivo savladano... ... eh, da ide tu i seminarski od cca. pola sata gnjavaže da ne ispadne nezaslužena ocjena... smijeh živi kad ti kažem...
darth_vader-
2014-04-17
nekaya wrote:Dopire li do tvojih ganglija da nije problem u ljepoti dotične nego u izmišljenom radnom mjestu, mijenjanju uvjeta da balavica tobož zadovolji kriterij, rješavanju onih koji su protiv te perverzije i na kraju uhljebljavanju iste na naš račun a sve pogodovanjem njenog usranog hdzeovskog lopova šefa?!Eroo wrote:Iz iskustva znam da su zgodne žene imale poprilično problema u profesionalnom životu.
vili40-
2015-08-02
o cem vi filozofirate i rasptavljate...mala je naucila skolu ako hoces lovu,moc,fotelju iskoristi sto ti priroda pruza...ako ne pamet ono ljepotu i fizicke predispozicije ako imas...zenska je popusila par mlohavih cuna zazmirila i zacepila nos i dobila sto je htjela a vi boranijo se cesite i pitajte..dok ona vozi bemburu lijepo se oblaci i ruca u restoranima da li vam se isplati rmbati 24 sata ili po onoj za 'pet kuna (minuta) do tajkuna'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zaboli nju guzica sto netko moralizira sto je postigla..kad joj guzica bude ugrozena ako ce joj sisanje zaprijetit zdimit ce vani ili negdje drugdje opet popusit vaznije mlohave cune i zivit na visokoj nozi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne može to svako. Nema kurvinjski karakter.vuksadinare wrote:o cem vi filozofirate i rasptavljate...mala je naucila skolu ako hoces lovu,moc,fotelju iskoristi sto ti priroda pruza...ako ne pamet ono ljepotu i fizicke predispozicije ako imas...zenska je popusila par mlohavih cuna zazmirila i zacepila nos i dobila sto je htjela a vi boranijo se cesite i pitajte..dok ona vozi bemburu lijepo se oblaci i ruca u restoranima da li vam se isplati rmbati 24 sata ili po onoj za 'pet kuna (minuta) do tajkuna'
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
Page 9 of 11