Lijepa,mlada i sposobna
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Lijepa,mlada i sposobna
U se i u svoje kljuse. Maloprije kuvan kavu , pogledan kroz prozor mačak spava u vrtu. Onda mi prođe kroz glavu kako san bez kinte a sjeba san nogu i šta bi bilo da imam samo jedno dite na brizi. Ono nula kuna u đepu a imaš dite o kojem se moraš brinit. Odma mi loše došlo al kad san skužija da neman to dite koje mi je uteg nastavija kuvat kavu.
Sad ću popit još jednu y obrijat se i prikosutra do zavoda osobno se pojavit da vidim šta točno oće i da me tamo klikme da san još u fazi traženja posla.
Ne možeš ti ovo kad za sve triba veza a onda imat dite je robija i u biti ako se moš maknit od svega dakle ljudl , žena , posla i ležat doma i živit na puri i imat male troškove tj one koje moraš : režija , hrana , sitni troškovi i to ti je to , pokrij se ušima i gotovo.
Jedni se uhljebljuju u državne firme i na državnu sisu a tebi PDV 25% i onda ti još sole pamet a žive ko lordovi i ne rade ništa osim šta filozofiraju na tim svojim odlično plaćenim uhljeb poslovima a vamo vi sirotinjo ko vas jebe , možete i crknit šta se njizi tiče.
Sad ću popit još jednu y obrijat se i prikosutra do zavoda osobno se pojavit da vidim šta točno oće i da me tamo klikme da san još u fazi traženja posla.
Ne možeš ti ovo kad za sve triba veza a onda imat dite je robija i u biti ako se moš maknit od svega dakle ljudl , žena , posla i ležat doma i živit na puri i imat male troškove tj one koje moraš : režija , hrana , sitni troškovi i to ti je to , pokrij se ušima i gotovo.
Jedni se uhljebljuju u državne firme i na državnu sisu a tebi PDV 25% i onda ti još sole pamet a žive ko lordovi i ne rade ništa osim šta filozofiraju na tim svojim odlično plaćenim uhljeb poslovima a vamo vi sirotinjo ko vas jebe , možete i crknit šta se njizi tiče.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koliko vidim sa strane...samo uporan (ne mora cak da bude ni lep)Noor wrote:jok uporan, uporan i lepStanojko wrote:Kako vreme prolazi, sve sam vise uveren u istinitost one izreke "ne jebe lep nego uporan.." :)
šta, čak dvije noge ima? ajmeeeemortal wrote:ima nogu bolju od tvoje.. čak dvijeNoor wrote:a koje zvanje ima ta?
ti o zvanju.. heh
Tek san sad shvatija da je podne. Maloprije san se diga. Puše bura. E ona se uvalila a 25 godina ima , morali micat ljude jer ona nema pet godina staža.a ti se momak moj jebi i raznosi pizze
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/splicani-ga-znaju-kao-modela-danas-je-dostavljac-karlov-zivot-okrenuo-se-naopako-kad-mu-je-umro-otac-predstavnik-splitskog-dira-prosao-je-svasta-1002422
Vidija san ja di mi živimo prije deset godina : emanicipacija.
I sad će ona od 25 godina meni solit pamet u državi. Uvatit je za glavu i zatuč je u prvi zid.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/splicani-ga-znaju-kao-modela-danas-je-dostavljac-karlov-zivot-okrenuo-se-naopako-kad-mu-je-umro-otac-predstavnik-splitskog-dira-prosao-je-svasta-1002422
Vidija san ja di mi živimo prije deset godina : emanicipacija.
I sad će ona od 25 godina meni solit pamet u državi. Uvatit je za glavu i zatuč je u prvi zid.
2014-04-11
Imas prigovore na zdravi libido u hrvackih muskaraca??mortal wrote:da i tema je usmjerena na nju
kao da nitko ne primjećuje koliko je veselo muško društvo za stolom
duh im se ozario.. kako je tek u gaćama
dok mnogi za kruha nemaju
ovi si razne pogodnosti uštimavaju na državni proračun
to je bolna spoznaja
potiče organizam na pretvaranje u mehanizam za uništavanje nepodobština
Guest- Guest
A šta ću reč. Maka san se od svega ima više od deset godina kad san vidija da smo u matrijaharnoj imperiji. Umisto da neki momak radi a žena doma rađa i odma 30% plaće ide njoj na karticu oni zaposle nju koja će se ode kreveljit za deset tisuća kuna plus bonusi a muški odlaze , ne mogu osnovat obitelji a natalitet je raspad sistema.mortal wrote:Mabus šta ti kažeš
ovi ne misle kako bi im plastična lutka dobro došla
gle šta ovi sve imaju na državnom proračunu
javi se !!!!!!!!!!!!
Šta ću ja reč više ? Spavan i čekan da ono od Nostradamusa krene prema Njemačkoj.
Ja imam svoju ekonomiju , odjeba žene i djeca , smanjija troškove na najmanju moguću mjeru i imam za režije i hranu.
Iden pojist lazanje , stari kupi pa stavi u pećicu i to nam je ručak.
2014-04-11
Kralj.. ..sad kad je cura uspjela prodati povoljno uslugu,za razliku od one kojana temi o ciscenju nije,opet im nije pravo...reklo bi se..Tko o cemu,kurve o postenju i moralu..Leviathan2 wrote:koji kurac vi ocete
to vam je zakon trzista
mala se dobro prodala, tj nasla kupca
vi bi malo moralno a malo i nemoralno al da vas niko ne vidi
isti ste ko one glumice iz holivuda koje su dale picke a sad se kaju i optuzuju likove po holivudu da su ih seksualno zloupotrijebili
pih
Guest- Guest
Uhljeb država. Pola ih ne izađe na parlamentarne a onda pola ovog biračkog tijela su razno razni uhljebi ko ova i tako svako četiri godine ista priča.
Na svu sreću raspad demogrqfije će ih razjebat jer Slavonija im se već otela kontroli a sad još Dalmacija da pukne i da tamo izgube podršku i pa pa HDZ.
Neće oni moć dugo na domovinskom ratu i Srbima dobijat poene.
Na svu sreću raspad demogrqfije će ih razjebat jer Slavonija im se već otela kontroli a sad još Dalmacija da pukne i da tamo izgube podršku i pa pa HDZ.
Neće oni moć dugo na domovinskom ratu i Srbima dobijat poene.
2014-04-11
Samo natalitet. Samo ih tu jebi. Jer društvo ima mehanizam za opstanak pa kad skuži da je ugroženo počima reakcija
Pa računaj kad digneš sto kuna porodiljnu naknadu pa recimo 35 tisuća dice pa samo da in daš sto kuna to ti je 3500000 , tri i po miljona kuna u jedan misec
Pa ti zapošljaji ovakve za deset tisuća kuna a proračun sve tanji
Pa računaj kad digneš sto kuna porodiljnu naknadu pa recimo 35 tisuća dice pa samo da in daš sto kuna to ti je 3500000 , tri i po miljona kuna u jedan misec
Pa ti zapošljaji ovakve za deset tisuća kuna a proračun sve tanji
2014-04-11
to rekose prije mnooogo godina :DNoor wrote:sva sreća pa je i tim vašim kupljenim diplomama polako odzvoniloLeviathan2 wrote:ah, kako sam sretan da nas iz plemena ne tjeraju u skolu
ako treba diploma, nije problem a i cijena je uvijek isplativija nego dangubit po skolama i fakultetima :)
nemaju svi, nas dvadesetak, moj pradeda na primjer nema ni jedan a moj praunuk ima 4 iako ima samo godinu dana :DNoor wrote:levijevo pleme...infiltriralo se ko metastaza, a svi do jednog imaju kupljene diplomeGnječ wrote:jebote koliko fakultetskih lumena a rvacka tone ko titanik. gdje je problem?
i 5-6 pasoša
a kupljene diplome
jbte, danas je sve na tzistu, od diploma do odlikovanja
neki prodaju picku, neki guzicu a neki papir
di je problem
Leviathan2 wrote:nemaju svi, nas dvadesetak, moj pradeda na primjer nema ni jedan a moj praunuk ima 4 iako ima samo godinu dana :DNoor wrote:levijevo pleme...infiltriralo se ko metastaza, a svi do jednog imaju kupljene diplomeGnječ wrote:jebote koliko fakultetskih lumena a rvacka tone ko titanik. gdje je problem?
i 5-6 pasoša
a kupljene diplome
di je problem
Veliš, građevinski se najbolje diplomira na kolu sreće(mišalici)...
darth_vader-
2014-04-17
Hvala, draga, ali to je njegova, a ne moja zasluga. :)Noor wrote:
čestitam i sinu i mami
Zapravo, hvala dragoj baušteli na velikoj pomoći...
Guest- Guest
Potpisujem gospodina s istočne strane Drine. :)dzango wrote:I jeste bolje piti pivo za svoju dušu nego da te jebu zadrigli lešinari u krizi srednjih godina. To ti je sve stvar karaktera. Kurvanje nije lako, bar ako nemaš stomak za to.vuksadinare wrote:ne moze svatko...a sto bi joj npr.tetrijeb ponudio?..postenije je piti pivo ispred ducana i tko ce ti doci na sprovod..ova bi se nasmijala na to i rekla vidi idiota boli me kiki tko ce mi doci na sprovod jer sam tad ionako mrtva a zelim zivjeti dok sam ziva i uzivatidzango wrote:Ne može to svako. Nema kurvinjski karakter.vuksadinare wrote:o cem vi filozofirate i rasptavljate...mala je naucila skolu ako hoces lovu,moc,fotelju iskoristi sto ti priroda pruza...ako ne pamet ono ljepotu i fizicke predispozicije ako imas...zenska je popusila par mlohavih cuna zazmirila i zacepila nos i dobila sto je htjela a vi boranijo se cesite i pitajte..dok ona vozi bemburu lijepo se oblaci i ruca u restoranima da li vam se isplati rmbati 24 sata ili po onoj za 'pet kuna (minuta) do tajkuna'
Guest- Guest
imate vi mnogo bolje
da sam ja " netko "
ne bi prosla,
osim,pamecu i radom.
da sam ja " netko "
ne bi prosla,
osim,pamecu i radom.
Guest- Guest
e tako vidiš tribaju svi popizdit, udružiit se i uvesti reda svugdje gdje trebaRayMabus wrote:Oma se fino uvalila za 10 tisuća kuna plaću plus dodaci , kde joj veliki radni staž u smislu penzije i otpremine a ti momak raznosi pize i misli se kako ćeš s 27 godina kreirat obitelj a godine lete.
Ja sad moran ić na zavod za zapošljavanje da me ne odjavi a kad pročitam ovu kako se lipo uhljebila popizdin.
immortal-
2014-04-16
ima puno zgodnih ženski, ali ne uspijevaju sveLeviathan2 wrote:nemaju svi, nas dvadesetak, moj pradeda na primjer nema ni jedan a moj praunuk ima 4 iako ima samo godinu dana :DNoor wrote:levijevo pleme...infiltriralo se ko metastaza, a svi do jednog imaju kupljene diplomeGnječ wrote:jebote koliko fakultetskih lumena a rvacka tone ko titanik. gdje je problem?
i 5-6 pasoša
a kupljene diplome
di je problem
što je u pitanju.. mafija... nekom sve bez napora i truda s tuđih leđa, nekome pokora, progon....
svi kao pametni a dopuštaju da se mirno provodi prljav način kršenja zakona
immortal-
2014-04-16
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Političari lukavo zaobilaze zabrinjavajuću činjenicu: Hrvatska vojska više nije sposobna samostalno braniti državu
» Lijepa li si...
» Došla mlada iz Filipina
Page 11 of 11