BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Oprostite predsjedniče komisije za odlučivanje prvaka Premiershipa sezone 2019/20. nisam vas odma prepoznaofridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...scorpion wrote:Za mene je United prvak.fridrih_niche wrote:Za mene je Liverpool prvak...End wrote:https://net.hr/sport/nogomet/nocna-mora-lovrena-kloppa-i-drustva-postaje-realnost-premiership-se-mora-ponistiti-objasnjeno-je-i-zasto/
;)
A kad bi se seria a poništila, za tebe bi vjerojatno Milan bio prvak i to je skroz ok
Liverpool prvak, 100 % zasluženo...
;)
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Danas u predvečernjim satima ekskluzivno!Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Odličan mi je on igrač...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Taj Partey ide u Arsenala, koliko san ja procita...
;)
Da, al uleteli i luzeri u kombinaciju jer ovaj ima neku prosečnu otkupnu klazulu, mada im patetico traži Oxa u trampu...
I inače igrači Atletica imaju smisne otkupne klauzule...
Barem na FM 17 hahaha...
Samo dodjen i odveden Oblaka i Kokea za 60 milja svakog...
Šta je smisna lova kad vidiš koliko neki krampovi koštaju...
:D
ja sam na 13-ci dovodio kokea za onu sramotnu otkupnu klauzulu od 16 miliona...
a sada sam na 20-ci donnarumu poptisao za mukte...
objavljujem jednu od svojih najboljih karijera, a to je na FM19, karijeru koju sam odigrao prije godinu dana.
End- Posts : 21177
2015-08-25
prvu polovicu sezone su krali sve redom, a i pokrali su guardiolu u LP za 3 gola ako se dobro sjećam.fridrih_niche wrote:Liverpool prvak sezone 19./20.
<3
karma je zajebana stvar.
nisu oni nikakvi prvaci.
End- Posts : 21177
2015-08-25
UNITED CONFIDENT ON DEMBELE DEAL
Manchester United are confident of signing Lyon striker Moussa Dembele, according to the Daily Mirror.
United have been keeping tabs on the £60m-rated forward for the past year, sending scouts on three occasions to watch a player viewed as a possible long-term replacement for Romelu Lukaku.
Lyon president Jean-Michel Aulas has conceded the club may have to sell some players to cope with the financial impact of the coronavirus pandemic after Ligue 1 was cancelled.
Guest- Guest
Manche utd je daleko najveci engl.tim ali su postali klosari.
Steta.u biti da nije bilo vidica i ferdinanda messi nikad nebi bio najveci
Ta dva nesposobnjakovica su spodobu iz rosaria ucinili najvecim.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad se sjetim Irvinea Pallistera Keana
Uuuuf
Uuuuf
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Manche utd je daleko najveci engl.tim ali su postali klosari.
ćale ti je nesposobnjaković. nije uspeo na vreme da ga izvadi, kada te je pravio...
Guest- Guest
UNITED TO PUSH ON WITH TRIO OF SIGNINGS
Manchester United will press ahead with transfer plans despite uncertainty surrounding the summer market, reports the Manchester Evening News.
Is claimed Old Trafford chiefs will pursue three signings when the transfer window eventually re-opens.
United’s three-man shortlist includes Aston Villa playmaker Jack Grealish, Birmingham midfielder Jude Bellingham and Borussia Dortmund forward Jadon Sancho.
Guest- Guest
Bar su Bracalu uspili razveselit s izmišljenim glupostima haha...
Kako si GLUP KA KURAC, Bracala!
:^O
Kako si GLUP KA KURAC, Bracala!
:^O
Guest- Guest
već vidim kmečanje kad ih united potpiše, sAmO oNi MoGu PlAtIt I kUpIt Te PrEvArE...
Guest- Guest
UNITED ‘VERY CLOSE’ TO SECURING SAUL
Manchester United are ‘very close’ to securing a deal for Atletico Madrid midfielder Saul Niguez, reports the Daily Star.
Atletico have been forced to half their asking price for the 25-year-old Spain international, and United are closing in on the signing.
Guest- Guest
Bože dragi, kakav vezni red-Pogba, Saul, Bruno
a na klupi Matić, McTominay i Fred. Još kada Mejbri još malo poraste, samo je nebo granica najvećem klubu na svetu...
a na klupi Matić, McTominay i Fred. Još kada Mejbri još malo poraste, samo je nebo granica najvećem klubu na svetu...
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19