BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
fridrih_niche wrote:Svaka mu čast da je sa poluigračima ala Scholes; Vidić i slični osvojia neki kup, bravo, skidan mu kapu za to...
<3
mnogo boli scholesy, znam...
Guest- Guest
samo unitedova generaciji 1992. koju je fergie stvorio je veca od bilo koje u istoriji fudbala...
Guest- Guest
Scholes je, između ostalog, priznao i kako je u polufinalu Lige prvaka 2008. napravio prekršaj za kazneni udarac na Argentincu kojeg sudac nije svirao. „To je bio trenutak kojeg nikada neću zaboraviti. Prošao me je, ispružio sam nogu i Messi je pao. Kada razmišljam o toj utakmici, uvijek se sjetim tog trenutka. Istina, tada sam zabio gol, ali nikada neću zaboraviti tih par sekundi kada sam faulirao najboljeg igrača na svijetu te sam čekao da se svijet sruši“, prisjetio se Scholes. No, sudac ipak nije pokazao na bijelu točku.Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Svaka mu čast da je sa poluigračima ala Scholes; Vidić i slični osvojia neki kup, bravo, skidan mu kapu za to...
<3
„Trebao je biti penal za Barcelonu, a taj bi ih gol odveo u finale. Ali sudac iz nekog razloga nije pokazao na bijelu točku, a ni Messi se nije previše bunio.“
"Nemam problema priznati da sam na tim utakmicama protiv Barcelone velik dio vremena proveo nadajući se da će Messi zauzeti poziciju što dalje od mene, da se ne moram s njime previše baviti“
znamo da te boli cigane prljavi...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:Scholes je, između ostalog, priznao i kako je u polufinalu Lige prvaka 2008. napravio prekršaj za kazneni udarac na Argentincu kojeg sudac nije svirao. „To je bio trenutak kojeg nikada neću zaboraviti. Prošao me je, ispružio sam nogu i Messi je pao. Kada razmišljam o toj utakmici, uvijek se sjetim tog trenutka. Istina, tada sam zabio gol, ali nikada neću zaboraviti tih par sekundi kada sam faulirao najboljeg igrača na svijetu te sam čekao da se svijet sruši“, prisjetio se Scholes. No, sudac ipak nije pokazao na bijelu točku.Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Svaka mu čast da je sa poluigračima ala Scholes; Vidić i slični osvojia neki kup, bravo, skidan mu kapu za to...
<3
„Trebao je biti penal za Barcelonu, a taj bi ih gol odveo u finale. Ali sudac iz nekog razloga nije pokazao na bijelu točku, a ni Messi se nije previše bunio.“
"Nemam problema priznati da sam na tim utakmicama protiv Barcelone velik dio vremena proveo nadajući se da će Messi zauzeti poziciju što dalje od mene, da se ne moram s njime previše baviti“
znamo da te boli cigane prljavi...
Baš će da me boli lažna izjava sa čergabalkana...
Lol, koliko si samo glup ciganšturo smrdljiva, pederska...
Guest- Guest
svaka čast, treba potpisat sve te kineze i indonežane
End- Posts : 21177
2015-08-25
sjecam se ko danas kako sam se uplasio sto teddy sheringham igra za spurse...
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=40982
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=40982
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19