BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Javio se pravi,zna se tko su jedini cigani
https://nogometne-vijesti.hr/barcelona-trazi-da-joj-se-dodijeli-titula-prvaka-ima-dva-argumenta/
https://nogometne-vijesti.hr/barcelona-trazi-da-joj-se-dodijeli-titula-prvaka-ima-dva-argumenta/
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/premiership/engleski-mediji-otkrili-akcijski-plan-za-zavrsetak-premierligaske-sezone-igrat-ce-se-na-neutralnim-terenima-moguce-i-vise-utakmica-istog-dana/10105087/
zanimljiva navlakuša od naslova, ali evo da ti izvadim srž člankaDybala wrote:Javio se pravi,zna se tko su jedini cigani
Ako se odluči da se prvenstvo ne nastavi, Barcelona će tražiti da joj se dodijeli titula...
međutim znamo već kako se odlučilo, ti si nas prvi informirao zato ne seri kvake.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Rio Ferdinand (izjava iz 2018. godine): "Utakmica finala Lige prvaka u Rimu je definitvno najteža utakmica u mojoj karijeri. Tu utakmicu ne samo da sam posramljen, nego sam ostao i zbunjen. Kao branič, uvijek pazite da je igrač blizu vas, da vratite loptu u svoj posjed i ne dopustite protivniku da dođe do nje. Na poluvremenu te utakmice mi smo samo gledali jedan u drugoga jer nam ništa nije bilo jasno. Barça nam je skrila loptu, a nijednog igrača nisam ni dotaknuo. Taj Leo Messi... On je mađioničar, najbolji igrač protiv kojeg sam ikada igrao. Tako je malen i brz da sam imao osjećaj da prolazi ispod mene. Na tom meču sam većinu vremena provodio trčeći za njim. Da on tu utakmicu nije igrao, siguran sam da bismo mi osvojili."
2015-08-25
Nije ni luzerpool. Matematički nisu osigurali naslovfridrih_niche wrote:Samo je Liverpool prvak...
Od ostalih niko nije...
;)
fridrih_niche wrote:Samo je Liverpool prvak...
Od ostalih niko nije...
;)
Vidim nichun skuzio da messi ide iz barce i polako se salta sa barcelone na novi klub
Guest- Guest
Samo Hajduk i AC Milan...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Samo je Liverpool prvak...
Od ostalih niko nije...
;)
Vidim nichun skuzio da messi ide iz barce i polako se salta sa barcelone na novi klub
<3
Guest- Guest
wow majmune kakvo postignuće u momčadi od 1 milijarde kredita koja LP može gledati samo na TV-uBrat Brale wrote:Bruno igrač meseca februara u PL.
GGMU
2015-08-25
end obara rekorde u glupoći ko Cristiano Ronaldo u ligi prvaka
Luzerima bi trebalo oduzeti naslov. Jer matematicki ga jos nisu osvojili
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=20&nav_id=1668182
Zato si unitede najveći
Zato si unitede najveći
Guest- Guest
haha daj se ubij više kopile preglupo UBIJ SE
Manchester City je donirao hranu javnoj kuhinji Bolton NICE u Boltonu, opštini u gradu Manchesteru, kako bi starije stanovništvo moglo imati adekvatnu ishranu u trenutnoj situaciji kada se sve zemlje bore protiv pandemije!
Podsjetimo, prije nekoliko dana su iz Kluba humanitarnim udruženjima u Manchesteru i okolici poslali svu hranu i piće koje je bilo namijenjeno za utakmice koje se nisu niti će se odigrati.
Manchester City je svu hranu koja je bila predviđena za utakmice koje su odgođene donirao u humanitarne svrhe, i to:
- Longford centru za beskućnike
- Javnoj kuhinji u Manchesteru
- Home Community Cafeu u Didsburyju
- Mellor County House neprofitnoj humanitarnoj organizaciji
- Mother Earth organizaciji
- Metodističkoj crkvi u Manchesteru i
- Brookdale staračkom domu
zato si CITY najveći klub u manchesteru!
Manchester City je donirao hranu javnoj kuhinji Bolton NICE u Boltonu, opštini u gradu Manchesteru, kako bi starije stanovništvo moglo imati adekvatnu ishranu u trenutnoj situaciji kada se sve zemlje bore protiv pandemije!
Podsjetimo, prije nekoliko dana su iz Kluba humanitarnim udruženjima u Manchesteru i okolici poslali svu hranu i piće koje je bilo namijenjeno za utakmice koje se nisu niti će se odigrati.
Manchester City je svu hranu koja je bila predviđena za utakmice koje su odgođene donirao u humanitarne svrhe, i to:
2015-08-25
Igrači Borussije Mönchengladbach iz solidarnosti pristali na smanjenje plaća
Igrači tog bundesligaša su pristali na smanjenje plaća kako bi klub uštedio i zadržao radna mjesta tehničkog osoblja kluba i radnika na stadionu.
majmune, tako se to radi, ali što bi jedan de gay izdvojio od svoje 500K tjedne plate, cigan kmeči još za povišicu
Igrači tog bundesligaša su pristali na smanjenje plaća kako bi klub uštedio i zadržao radna mjesta tehničkog osoblja kluba i radnika na stadionu.
majmune, tako se to radi, ali što bi jedan de gay izdvojio od svoje 500K tjedne plate, cigan kmeči još za povišicu
2015-08-25
Obitelj Agnelli donirala 10 milijuna eura za borbu protiv virusa.
I onda se jos neki krelci cude zasto smo najveci svjetski klub.
Una Famigllia... FINO ALLA FINE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Obitelj Agnelli donirala 10 milijuna eura za borbu protiv virusa.
Ni 1000 deo onoga čega su ukrali...
Guest- Guest
End wrote:haha daj se ubij više kopile preglupo UBIJ SE
Koliko košta sva ta hrana, 50k funti. Daj se rokni, glupa ciganšturo...
Guest- Guest
50K funti više nego što je gaynajted ikome dao i pomogao krelče
2015-08-25
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19