BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Isto kao što bi juve uzeo lp da najbolji igrač juvea nedved nije dobio karton ili što bi brazilu u finalu '02 bilo čupavo da nijemcima najbolji igrač ballack nije imao kartone
hahaha Bayern je te sezone doslovno zalutao u finale. A Inter je je bio brutalan. Nikakav Ribey njih ne bi ni približno napravio konkurentnim u tom finalu.muckodjubre wrote:Da je ribery bio fit ne bi mourinho uzeo lp
Jadon sancho sve blizi unitedu ...izgleda da l'pool i dalje svi izbjegavaju
Guest- Guest
Pa kad pogledas,salah,mane,firmino i zapravo svi osim mozda vann dijka su bili "samo" dobri igraci, svi igraju iznad ocekivanja (pohvale za skaute),no s druge strane nijednog kapitalca nisu uhvatili(likove koji pune medije tipa griezmann,dembele etc etc)
Guest- Guest
Dybala wrote:Pa kad pogledas,salah,mane,firmino i zapravo svi osim mozda vann dijka su bili "samo" dobri igraci, svi igraju iznad ocekivanja (pohvale za skaute),no s druge strane nijednog kapitalca nisu uhvatili(likove koji pune medije tipa griezmann,dembele etc etc)
A šta je van dijk biio pre luzerfula? Štoper ekipe koja je bila donji dom premiershipa. Flopp hvata na foru ovih par sezona dok ga ne budu pročitali. Jebem ti ja ekipu u kojoj desni bek i štoper najviše znaju fudbal...
Guest- Guest
Haha istina..jebeni trent a.a. im je playmaker ..nisam vidio netalentiraniji vezni red dugo vremena. Jedino ac gay ima losiju vezu
Guest- Guest
Istina...Dybala wrote:Haha istina..jebeni trent a.a. im je playmaker ..nisam vidio netalentiraniji vezni red dugo vremena.
Najgori vezni red Europe ima Liverpool...
Talent 0 bodova...
;)
Guest- Guest
vidjet ćemo, možda se floppiću posrećilo, tj. velika je vjerojatnost jer ono je čudo šta je dobio od salaha, manea, trenta, dijka. al vidjet ćemo sljedeće sezonu - dvije kad motivacija splasne i mišići nateknu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Veliki klubovi vise ne proizvode(to je sudbina malih ) ,a united ne uspjeva ni to drugo iako se trudi ..ne znam koga su proizveli nakon "rajana gigsa i pola skolsa"
Guest- Guest
Dybala wrote:Veliki klubovi vise ne proizvode(to je sudbina malih ) ,a united ne uspjeva ni to drugo iako se trudi ..ne znam koga su proizveli nakon "rajana gigsa i pola skolsa"
U svakoj sezoni, u svakoj utakmici su u prvih 11 imali svoje dete. nešto što je misaona imenica za mali lopovski klub iz torina.
a to da veliki klubovi više ne proizvode je glupost per excellence. svaki evropski klub koji je dominirao u poslednjim godinama je imao svoju decu u svojim redovima. čak i đubrentus, u slavnom periodu 90-ih...
Guest- Guest
90 su bile prije 30 godina ..a juve ima svoju dicu koja su tu godinama
Ako o velicini govoris ,zapitaj se zasto se crv7 nije vratio u united vec je otisao u torino .
Zadnji klub koji je sa svojom djecom osvojio lp je ajax ..a nesto prije njih tvoja omiljena zvezda
Cak ni porto nije sa svojima osvojio lp ..vec sa kupljenim juznoanerikancima i afrikancima
Da rezimiram ,momcad koja ide na svoj pogon ne treba trositi apsurdne novce na pojacanja, sto crveni rade,imati dobru skolu znaci imati 6-7 igraca koji su u prvih 11,a ne jednog mladog perspektivnog i jednog matorog kojeg ne mozes uvaliti ni oxford unitedu(bez uvrede prema navijacima oxforda)
Ako o velicini govoris ,zapitaj se zasto se crv7 nije vratio u united vec je otisao u torino .
Zadnji klub koji je sa svojom djecom osvojio lp je ajax ..a nesto prije njih tvoja omiljena zvezda
Cak ni porto nije sa svojima osvojio lp ..vec sa kupljenim juznoanerikancima i afrikancima
Da rezimiram ,momcad koja ide na svoj pogon ne treba trositi apsurdne novce na pojacanja, sto crveni rade,imati dobru skolu znaci imati 6-7 igraca koji su u prvih 11,a ne jednog mladog perspektivnog i jednog matorog kojeg ne mozes uvaliti ni oxford unitedu(bez uvrede prema navijacima oxforda)
Guest- Guest
Dybala wrote:90 su bile prije 30 godina ..a juve ima svoju dicu koja su tu godinama
ko kaže da je želeo united svog SIN-a nazad? juvebalkan?
nije poslednji klub koji je osvojio sa svojom decom ajax. bilo ih je mnogo. united 99, barca 09, 11, bayern 13 itd. (naravno sa kvalitetnim dodacima).
a koliko se ti razumeš u fudbal, vidi se da time što si žlezdu stavio među klubove koji su osvojili LŠ sa svojom decom. osim jugovića, nijedan igrač u toj ekipi nije prošao omladinsku školu tog rugla od kluba. svi su skupljeni sa strane (belodedić steaua, mihajlović vojvodina, savićević budućnost, prosinečki dinamo, pančev vardar, binić radnički itd.).
da rezimiramo, razumeš se u fudbal ko marica u kriv kurac.
Guest- Guest
Za stil igre Liverpoola i nisu bitni znalci i fantazisti. I ja sam se prije pitao zašto ne kupe nekog pravog znalca u vezi i zašto su prodali Coutinha. Ispada da su baš nakon prodaje Coutinha počeli gaziti sve po redu. Kakve veze ima gdje je igrao Van Dijk? On je bio klasa i u Southamptonu. Isto ko i Mane. Bit je da je Klopp točno znao što želi i kakve igrače treba. Ne očekuje se od nogometnih laika da to shvate. Naravno da sve ima svoj vijek trajanja, pa tako i ova ekipa i trener. U to ne računam ispadanje od Atletica. To je bio jednostavno splet okolnosti koji se povremeno pojavi u svijetu nogometa kad totalno inferiorna momčad uz puno sreće dođe do cilja. Ko recimo nekad Chelsea protiv Bayerna ili Barcelone ili United protiv Bayerna, Tottenham protiv Citya...da ne nabrajam.Brat Brale wrote:Dybala wrote:Pa kad pogledas,salah,mane,firmino i zapravo svi osim mozda vann dijka su bili "samo" dobri igraci, svi igraju iznad ocekivanja (pohvale za skaute),no s druge strane nijednog kapitalca nisu uhvatili(likove koji pune medije tipa griezmann,dembele etc etc)
A šta je van dijk biio pre luzerfula? Štoper ekipe koja je bila donji dom premiershipa. Flopp hvata na foru ovih par sezona dok ga ne budu pročitali. Jebem ti ja ekipu u kojoj desni bek i štoper najviše znaju fudbal...
Roland Deschain wrote:Za stil igre Liverpoola i nisu bitni znalci i fantazisti. I ja sam se prije pitao zašto ne kupe nekog pravog znalca u vezi i zašto su prodali Coutinha. Ispada da su baš nakon prodaje Coutinha počeli gaziti sve po redu. Kakve veze ima gdje je igrao Van Dijk? On je bio klasa i u Southamptonu. Isto ko i Mane. Bit je da je Klopp točno znao što želi i kakve igrače treba. Ne očekuje se od nogometnih laika da to shvate. Naravno da sve ima svoj vijek trajanja, pa tako i ova ekipa i trener. U to ne računam ispadanje od Atletica. To je bio jednostavno splet okolnosti koji se povremeno pojavi u svijetu nogometa kad totalno inferiorna momčad uz puno sreće dođe do cilja. Ko recimo nekad Chelsea protiv Bayerna ili Barcelone ili United protiv Bayerna, Tottenham protiv Citya...da ne nabrajam.Brat Brale wrote:Dybala wrote:Pa kad pogledas,salah,mane,firmino i zapravo svi osim mozda vann dijka su bili "samo" dobri igraci, svi igraju iznad ocekivanja (pohvale za skaute),no s druge strane nijednog kapitalca nisu uhvatili(likove koji pune medije tipa griezmann,dembele etc etc)
stil igre poola trenutno je ,,da smo brži i energičniji od svih i lomimo te tempom'' i daje rezultate, ali jbg, dođe nekada patetico, ekipa koja gaji sličan stil i mućak. trajaće još par sezona ova ,,rapsodija'' poola, ali posle se vraćaju ,,stari dani''.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19