BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Roland Deschain wrote:Za stil igre Liverpoola i nisu bitni znalci i fantazisti. I ja sam se prije pitao zašto ne kupe nekog pravog znalca u vezi i zašto su prodali Coutinha. Ispada da su baš nakon prodaje Coutinha počeli gaziti sve po redu. Kakve veze ima gdje je igrao Van Dijk? On je bio klasa i u Southamptonu. Isto ko i Mane. Bit je da je Klopp točno znao što želi i kakve igrače treba. Ne očekuje se od nogometnih laika da to shvate. Naravno da sve ima svoj vijek trajanja, pa tako i ova ekipa i trener. U to ne računam ispadanje od Atletica. To je bio jednostavno splet okolnosti koji se povremeno pojavi u svijetu nogometa kad totalno inferiorna momčad uz puno sreće dođe do cilja. Ko recimo nekad Chelsea protiv Bayerna ili Barcelone ili United protiv Bayerna, Tottenham protiv Citya...da ne nabrajam.Brat Brale wrote:Dybala wrote:Pa kad pogledas,salah,mane,firmino i zapravo svi osim mozda vann dijka su bili "samo" dobri igraci, svi igraju iznad ocekivanja (pohvale za skaute),no s druge strane nijednog kapitalca nisu uhvatili(likove koji pune medije tipa griezmann,dembele etc etc)
A šta je van dijk biio pre luzerfula? Štoper ekipe koja je bila donji dom premiershipa. Flopp hvata na foru ovih par sezona dok ga ne budu pročitali. Jebem ti ja ekipu u kojoj desni bek i štoper najviše znaju fudbal...
stil igre poola trenutno je ,,da smo brži i energičniji od svih i lomimo te tempom'' i daje rezultate, ali jbg, dođe nekada patetico, ekipa koja gaji sličan stil i mućak. trajaće još par sezona ova ,,rapsodija'' poola, ali posle se vraćaju ,,stari dani''.
Guest- Guest
Potpis...Roland Deschain wrote:Za stil igre Liverpoola i nisu bitni znalci i fantazisti. I ja sam se prije pitao zašto ne kupe nekog pravog znalca u vezi i zašto su prodali Coutinha. Ispada da su baš nakon prodaje Coutinha počeli gaziti sve po redu. Kakve veze ima gdje je igrao Van Dijk? On je bio klasa i u Southamptonu. Isto ko i Mane. Bit je da je Klopp točno znao što želi i kakve igrače treba. Ne očekuje se od nogometnih laika da to shvate. Naravno da sve ima svoj vijek trajanja, pa tako i ova ekipa i trener. U to ne računam ispadanje od Atletica. To je bio jednostavno splet okolnosti koji se povremeno pojavi u svijetu nogometa kad totalno inferiorna momčad uz puno sreće dođe do cilja. Ko recimo nekad Chelsea protiv Bayerna ili Barcelone ili United protiv Bayerna, Tottenham protiv Citya...da ne nabrajam.Brat Brale wrote:Dybala wrote:Pa kad pogledas,salah,mane,firmino i zapravo svi osim mozda vann dijka su bili "samo" dobri igraci, svi igraju iznad ocekivanja (pohvale za skaute),no s druge strane nijednog kapitalca nisu uhvatili(likove koji pune medije tipa griezmann,dembele etc etc)
A šta je van dijk biio pre luzerfula? Štoper ekipe koja je bila donji dom premiershipa. Flopp hvata na foru ovih par sezona dok ga ne budu pročitali. Jebem ti ja ekipu u kojoj desni bek i štoper najviše znaju fudbal...
Guest- Guest
Na ovaj način neće trajati još par sezona. Svaka dovoljno fizički moćna, taktički potkovana i disciplinirana ekipa će primijeniti nešto od Cholove taktike i moći se suprotstaviti. Klopp nema igrače za plan B, iako da je branio Alisson prošli bi i ovo bez problema.
floppu će se u jednom trenutku ekipa raspasti i onda će trebati 500M za rekostrukciju i nove mazge i hendersone.
ali to je razlika njega, instant trenera poput mourinha i GOAT-a guardiole - konstante i trenera na duge staze koji ima svoj stil i svoju igru u koju se uvijek može pouzdati. i kad ode klub je u procvatu i ostavlja im svoju filozofiju. desi se jedna sezona malo slabija kao ova, ako se to uopće može nazvati slabom sezonom.
a luzeri kad propadnu poslije floppa idu na sredinu tablice pa opet 30 godina do nove titule.
kad flopp završi s njima novi trener imat će samo drvlje u klubu.
ali to je razlika njega, instant trenera poput mourinha i GOAT-a guardiole - konstante i trenera na duge staze koji ima svoj stil i svoju igru u koju se uvijek može pouzdati. i kad ode klub je u procvatu i ostavlja im svoju filozofiju. desi se jedna sezona malo slabija kao ova, ako se to uopće može nazvati slabom sezonom.
a luzeri kad propadnu poslije floppa idu na sredinu tablice pa opet 30 godina do nove titule.
kad flopp završi s njima novi trener imat će samo drvlje u klubu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Brat Brale wrote:
Ja sam ih gotivio kada su igrali martin petrov, mladi micah richards, steven ireland...
Simpatična ekipa su bili.
I corluka panj haha
Meni je recimo chelsea u devedesetima bio fora..do dolaska ruskog mogula
Guest- Guest
Za mene su oni ka i psg.Brat Brale wrote:
Ja sam ih gotivio kada su igrali martin petrov, mladi micah richards, steven ireland...
Teroristicka plastika.
Zamisli koji redikul moras biti usporedjivati najveci engleski klub sa ovin malim jadom.
Novcem se ne kupuje velicina.
Matt Busby i sir Alex.
A sa druge strane imas Guardiolu kojemu ni djeca nevjeruju da je dobar trener.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dybala wrote:Brat Brale wrote:
I corluka panj haha
Meni je recimo chelsea u devedesetima bio fora..do dolaska ruskog mogula
Ozbiljna ekipa je Chelsea bio tada. Od Italijana, preko TA Flo-a, Slaviše Jokanovića, Čmaria Stanića, Dennis Wisea (koji je jedno vreme bio jedini Englez u klubu), Dessaillya, na kraju Jimmy Floyda. Uvek jaka ekipa...
Guest- Guest
Bogami Beckhamova djeca odrastaju sa cacom koji je osvojio sve sa najvecin engleskim klubon.
Zamisli kako je Gerrardovoj djeci.
Strasno kako takav monstrum moze naskoditi svojoj djeci.
Zamisli razgovaraju sin od Davida i Sin od Stevena.
Davidov se zali kako mu mater nemoze i nema mista za sve te medalje a Stevenov suti.
Strasno sta jadno dijete prozivljava
Zamisli kako je Gerrardovoj djeci.
Strasno kako takav monstrum moze naskoditi svojoj djeci.
Zamisli razgovaraju sin od Davida i Sin od Stevena.
Davidov se zali kako mu mater nemoze i nema mista za sve te medalje a Stevenov suti.
Strasno sta jadno dijete prozivljava
2015-09-13
Newcastle kojeg je izbacio najveći klub sa ovih prostora iz lš 2003. Napadački tandem Shearer-Bellamy. Sredina Solano, Laurent Robert, Dyer. Shay given na golu. Prejaka ekipa i jedan od najsrećnijih sportskih trenutaka...
Guest- Guest
Dinamo je sa newcastleom igrao 1997Brat Brale wrote:Newcastle kojeg je izbacio najveći klub sa ovih prostora iz lš 2003. Napadački tandem Shearer-Bellamy. Sredina Solano, Laurent Robert, Dyer. Shay given na golu. Prejaka ekipa i jedan od najsrećnijih sportskih trenutaka...
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Dinamo je sa newcastleom igrao 1997Brat Brale wrote:Newcastle kojeg je izbacio najveći klub sa ovih prostora iz lš 2003. Napadački tandem Shearer-Bellamy. Sredina Solano, Laurent Robert, Dyer. Shay given na golu. Prejaka ekipa i jedan od najsrećnijih sportskih trenutaka...
Partizan godinu dana kasnije, i opet smo ih izbacili golom Vuka Rašovića iz penala...
Guest- Guest
Ti to usporedjujes klub koji je osvojio kakav takav europski polal sa klubom koji je izgubio jedino finaleBrat Brale wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Dinamo je sa newcastleom igrao 1997Brat Brale wrote:Newcastle kojeg je izbacio najveći klub sa ovih prostora iz lš 2003. Napadački tandem Shearer-Bellamy. Sredina Solano, Laurent Robert, Dyer. Shay given na golu. Prejaka ekipa i jedan od najsrećnijih sportskih trenutaka...
Partizan godinu dana kasnije, i opet smo ih izbacili golom Vuka Rašovića iz penala...
2015-09-13
lupaš gluposti...LUCIANO MOGGI wrote:Teroristicka plastika.
Zamisli koji redikul moras biti usporedjivati najveci engleski klub sa ovin malim jadom.
Matt Busby i sir Alex.
nego tko je to kupio veličinu ako nije čmarnajted, najdužniji klub svijeta poslije loreala...
nikad nisu bili profitabilni, dobivali su lovu od vlasnika, bez računa kupovali igrače, uvijek u minusu i tako 100 godina. to tebi nije plastika?
i sad kad to isto čini city, sad to svima smeta i odjednom vrijedi salary cup nakon stotinu godina zaduživanja svih ostalih klubova, a najviše smeta mančesterskoj pederskoj gamadi koja bi bila 0 da nije cijelu povijest na kreditima.
tako da cityju samo svaka čast što su opstali među tim lopovima, zasluženo su dočekali svoju priliku i samo neka deru po malim mančesterskim pederima..
2015-08-25
End wrote:lupaš gluposti...LUCIANO MOGGI wrote:Teroristicka plastika.
Matt Busby i sir Alex.
nego tko je to kupio veličinu ako nije čmarnajted, najdužniji klub svijeta poslije loreala...
nikad nisu bili profitabilni, dobivali su lovu od vlasnika, bez računa kupovali igrače, uvijek u minusu i tako 100 godina. to tebi nije plastika?
i sad kad to isto čini city, sad to svima smeta i odjednom vrijedi salary cup nakon stotinu godina zaduživanja svih ostalih klubova, a najviše smeta mančesterskoj pederskoj gamadi koja bi bila 0 da nije cijelu povijest na kreditima.
tako da cityju samo svaka čast što su opstali među tim lopovima, zasluženo su dočekali svoju priliku i samo neka deru po malim mančesterskim pederima..
Aj se izbriši debilu debilni ciganski. Taman sam se odmorio od tvojih gluposti poslednjih par nedelja...
Guest- Guest
eh kopile cigansko kad vidim kakve ti gluposti lupetaš moram uletjeti majmune debilni
2015-08-25
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19