BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 19/20
https://www.sportbible.com/football/news-scholes-priceless-reaction-to-gerrard-saying-he-never-won-the-league-20200314
Guest- Guest
Ne bi! To bi bila prava stvar. Luzerpool i onak cijelu sezonu ima sudačke pogurance. Ovo bi bila osveta svemiraAndreas Goldberger wrote:Neće poništiti sezonu i uzeti Liverpoolu pehar. To bi bila smrt nogometa i sporta!
Ti si ono,navijač MU?scorpion wrote:Ne bi! To bi bila prava stvar. Luzerpool i onak cijelu sezonu ima sudačke pogurance. Ovo bi bila osveta svemiraAndreas Goldberger wrote:Neće poništiti sezonu i uzeti Liverpoolu pehar. To bi bila smrt nogometa i sporta!
Ne pratim toliko, ali vidim da imaju odličnu momčad i toliku bodovnu prednost teško možeš napraviti uz sudački poguranac, pogotovo sad kad je VAR tu. Znam neke navijače Liverpoola, znam i MU-a, dobar sam s jednim starim navijačem MU koji prvi kaže da je Liverpool zaslužio naslov ove sezone.
Tako da, bez obzira što se tu radi o Liverpoolu (može o bilo kom drugom) to bi bila glupost samo takva. I sramota...
Najbolje rješenje je da se odma odgodi euro, a lige završe prvom sljedećom prilikom. Zaustavljanje, poništavanje, nema smisla... To bi bilo ubijanje sporta i nogometa...
Guest- Guest
luzeri ostaju luzeri bez obzira na titulu. dočekali jednu godinu gdje su svi u kanalu no možda korona ispravi stvar
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
U debatu na ovu temu uključio se i legendarni Alan Širer, najbolji strelac u istoriji PL, koji deli mišljenje da ne sme da kruniše šampion ako se liga ne završi.
"Ako sezona nije završena, ne mogu da se proglase pobednici ili gubitnici. Ako ne mogu da se kompletiraju mečevi, ne može da se dodeli titula ili neko da ispadne. Znam da je to neverovatno surovo za Liverpul, ali je tako," rekao je Širer.
"Ako sezona nije završena, ne mogu da se proglase pobednici ili gubitnici. Ako ne mogu da se kompletiraju mečevi, ne može da se dodeli titula ili neko da ispadne. Znam da je to neverovatno surovo za Liverpul, ali je tako," rekao je Širer.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ni sam nisam pametan šta bi odlucija u vezi rješavanja situacija vezana uz prvenstva...
Al znan da je Pool zasluzija titulu...
Ostalima ne bi da titule...
Nemaju toliki razliku bodova...
;)
;)
Guest- Guest
ZVANIČNO: Kevin De Bruyne je POZITIVAN na testiranje za najboljeg veznjaka na svijetu!
2015-08-25
Liverpoolu, Dinamu i PSG-u treba dati titule odmah. Ne trebaju ni igrat više.fridrih_niche wrote:Ni sam nisam pametan šta bi odlucija u vezi rješavanja situacija vezana uz prvenstva...
;)
Roland Deschain wrote:Liverpoolu, Dinamu i PSG-u treba dati kurac u ustafridrih_niche wrote:Ni sam nisam pametan šta bi odlucija u vezi rješavanja situacija vezana uz prvenstva...
;)
scorpion wrote:Ja sam mali jalni klošar.Roland Deschain wrote:Liverpoolu, Dinamu i PSG-u treba dati titule odmah.fridrih_niche wrote:Ni sam nisam pametan šta bi odlucija u vezi rješavanja situacija vezana uz prvenstva...
;)
Brat Brale wrote:unitedu treba dati titulu kao najvećem klubu na svetu...
Treba im dati titulu počasnog prvaka Kine. Jedino tamo ih još doživljavaju.
Brat Brale wrote:unitedu treba dati titulu kao najvećem klubu na svetu...
Jedino na taj nacin ce i dici neki trofej u skoroj buducnosti
United je ocajan zadnje 2 godine ,klub bez vizije,bez igre ...događa im se ono sto se l'poolu događalo ,lutanje i zivot u proslosti
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Hajduku treba dati titulu kao najvećem klubu na svetu...
darth_vader-
2014-04-17
Jedno je sigurno da su Bayern i Juventus cisti kao suze i da tribaju biti proglaseni prvaci. Ah wait. Bayern i Juventus su rekli dda to nece prihvatiti. Amen.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
prvaci lopovluka, nema smisla to proglašavati to je opće poznato...
2015-08-25
Javio se pravi,zna se tko su jedini cigani
https://nogometne-vijesti.hr/barcelona-trazi-da-joj-se-dodijeli-titula-prvaka-ima-dva-argumenta/
https://nogometne-vijesti.hr/barcelona-trazi-da-joj-se-dodijeli-titula-prvaka-ima-dva-argumenta/
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19