MILO ĐUKANOVIĆ: Želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mesto svi pravoslavci u Crnoj Gori!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: MILO ĐUKANOVIĆ: Želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mesto svi pravoslavci u Crnoj Gori!
Pizzon u ovoj priči najmanje ima ustaša
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:844233-Uhapsen-magistar-iz-Niksica-zestok-kriticar-crnogorske-vlasti-Pritvor-zbog-objave-na-Fejsbuku-inspektori-ga-presreli-pa-mu-napravili-premetacinu-po-stanu
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:844233-Uhapsen-magistar-iz-Niksica-zestok-kriticar-crnogorske-vlasti-Pritvor-zbog-objave-na-Fejsbuku-inspektori-ga-presreli-pa-mu-napravili-premetacinu-po-stanu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: MILO ĐUKANOVIĆ: Želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mesto svi pravoslavci u Crnoj Gori!
Podrška četnicima
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:844199-Ne-bojimo-se-nikoga-Mladi-Beranci-prkose-SPECIJALCIMA-oslikali-ceo-tunel
Sanđak bija pet godina pod CG i odma su to crnogorske crkve. U pravu su ovi Srbi gori iz Sanđaka 100%
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:844199-Ne-bojimo-se-nikoga-Mladi-Beranci-prkose-SPECIJALCIMA-oslikali-ceo-tunel
Sanđak bija pet godina pod CG i odma su to crnogorske crkve. U pravu su ovi Srbi gori iz Sanđaka 100%
2014-04-11
Nije mi poznato kad smo se Hrvati odSrbili?dzango wrote:U Jugoslaviji. Isto kao i Makedonci i Muslimani.Noor wrote:a kad su nastali crnogorci?dzango wrote:Nije bilo potrebe jer su svi bili Srbi i deo Pećke patrijaršije. Davanje aurokefalnosti ide posebnim ukazom i ceremonijom. Ovde za tim svim nije bilo potrebe, kao što nije bilo potrebe ni u slučajevima Karlovačke i Beogradske mitropolije, koje su bile autokefalne isto koliko i Crkva u CG.Noor wrote:što to znači, nisu nikad tražili?dzango wrote:
Nisu. Nikada im niko nije dao autokefalnost jer nije ni bilo potrebe.
ili jesu, pa su dobili odgovor da nema potrebe?
Vidi ovoga , jebate.jastreb wrote:Da ne znam koliko je blentav,pomislio bih da se radi o provokatoru koji namjerno izaziva rat.Eroo wrote:Kristalno jasno.
Ima, ima. Ti uvek možeš da sedneš.Maggie19 wrote:Evo, ja ti pokusavam nesto objasnit, i to jos u sitno, a tebi nikako ne sjeda.dzango wrote:Bolje neko žensko da mi sedne nego ova dvojica.Maggie19 wrote:Kako bi ti tek onda Ljudmilo Haumptmann sjeo. ;-D
Ima dobar rad od Domagoja Marica.
Ocito spol tu nema veze.
;-P
Koji bre vi? Hrvati su gore oko Zagorja a ti vidi sa Bakirom, računam da ste tu negde. Njegov Alija je u mladosti bio Srbin, pa ti vidi.Eroo wrote:Nije mi poznato kad smo se Hrvati odSrbili?dzango wrote:U Jugoslaviji. Isto kao i Makedonci i Muslimani.Noor wrote:a kad su nastali crnogorci?dzango wrote:Nije bilo potrebe jer su svi bili Srbi i deo Pećke patrijaršije. Davanje aurokefalnosti ide posebnim ukazom i ceremonijom. Ovde za tim svim nije bilo potrebe, kao što nije bilo potrebe ni u slučajevima Karlovačke i Beogradske mitropolije, koje su bile autokefalne isto koliko i Crkva u CG.Noor wrote:
što to znači, nisu nikad tražili?
ili jesu, pa su dobili odgovor da nema potrebe?
Svi smo u mladosti bili Srbi ...a onda smo se opametili.
Čuj njega Hrvati Zagorje a prva Hrvatska država na jugu Hrvatske.
2014-04-11
RayMabus wrote:Svi smo u mladosti bili Srbi ...a onda smo se opametili.
Pusti ga ... jebe ga slomljeni kuk i to sto je u kolicima, a njegovi 'drugari' karaju curice na padinama Avale.
Nije mu lako.
Guest- Guest
Puna podrska hrabrom crnogorskom narodu u borbi protiv te sotonisticke sekte zvane Spc.
Udri Milo nezali ih.
Udri Milo nezali ih.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Đukanović:Propao prosrpski i proruski puč u Crnoj Gori,ulazimo u NATO
» Krivokapić se žalio Merkelici u Tirani da Đukanović tuče Srbe po Crnoj Gori
» Milo Đukanović izopćen iz SPC
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
» Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
» Krivokapić se žalio Merkelici u Tirani da Đukanović tuče Srbe po Crnoj Gori
» Milo Đukanović izopćen iz SPC
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!