Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
[size=38]PODGORICA UŽIVO) ULTIMATUM ĐUKANOVIĆU: Prelazna Vlada do subote!
CRNA GORA10:33, 18.10.2015.557[/size]
Lider Nove Andrija Mandić izjavio da je Đukanović napustio Crnu goru oko 18:30 časova
PODGORICA - Protest opozicionog Demokratskog fronta počeo je večeras oko 19 časova u Podgorici, uprkos sinoćnjem napadu policije na mirne demonstrante. Na protestu se okupilo nekoliko hiljada ljudi a na samom početku jedan od lidera opozicije Andrija Mandić izjavio je da je crnogorski premijer Milo Đukanović većeras oko 18:30 časova otišao iz zemlje avionom. On je pozvao narod da bude miran i dostojanstven, uprkos velikom broju policajaca koji su večeras raspoređeni duž ulica kojima prolaze demonstranti.
19:56 - Redari aplaudirali kordonu policije a ovi im mahali.
19:55 - Redari iz DF-a, koji tvrde da su maskirani mladići ubačeni, probali su da ih nagovore da skinu kapuljače ali su oni to odbili.
19:48 - Nekoliko grupa maskiranih ljudi pokušalo je da uđe u Ulicu Stanka Dragojevića prilikom čega su gađali policajce bakljama.
19:40 - Nekoliko demonstanata bacilo je kamenice na zgradu DPS-a ali je situacija ostala stabilna.
19:38 - Oni koji napadnu policiju su protiv protesta, poručili su organizatori protesta.
CRNA GORA10:33, 18.10.2015.557[/size]
Lider Nove Andrija Mandić izjavio da je Đukanović napustio Crnu goru oko 18:30 časova
NE PROPUSTITE...
- DIKTATORA MORAMO DA OBORIMO Mandić: Danas novi protesti, da dođu građani iz cele CG
- EKSKLUZIVNI SNIMCI TV VIJESTI: Ovako je izgledao sukob policije i demonstranata u Crnoj Gori
- VANREDNO ZBOG PREBIJANJA NARODA: Krivokapić sa predsednicima parlamentarnih partija o krizi!
- (VIDEO) SUROVO: Pogledajte kako je uhapšen Marko Milačić!
- (VIDEO) STARIJI DEMONSTRANT POLICIJI: Vi imate hranu i spavanje, a ja nemam ništa!
- (AUDIO) MANDIĆ ZA KURIR POSLE PREBIJANJA: Milu ništa neće pomoći, halapljiva aždaja je gotova!
- (VIDEO, FOTO) HAOS U PODGORICI: Policija tukla Medojevića i potpredsednika Skupštine Radulovića!
- ANDRIJA MANDIĆ ZA KURIR: Đukanović se žestoko prevario, tek počinje borba građana CG za slobodu
PODGORICA - Protest opozicionog Demokratskog fronta počeo je večeras oko 19 časova u Podgorici, uprkos sinoćnjem napadu policije na mirne demonstrante. Na protestu se okupilo nekoliko hiljada ljudi a na samom početku jedan od lidera opozicije Andrija Mandić izjavio je da je crnogorski premijer Milo Đukanović većeras oko 18:30 časova otišao iz zemlje avionom. On je pozvao narod da bude miran i dostojanstven, uprkos velikom broju policajaca koji su večeras raspoređeni duž ulica kojima prolaze demonstranti.
19:56 - Redari aplaudirali kordonu policije a ovi im mahali.
19:55 - Redari iz DF-a, koji tvrde da su maskirani mladići ubačeni, probali su da ih nagovore da skinu kapuljače ali su oni to odbili.
19:48 - Nekoliko grupa maskiranih ljudi pokušalo je da uđe u Ulicu Stanka Dragojevića prilikom čega su gađali policajce bakljama.
19:40 - Nekoliko demonstanata bacilo je kamenice na zgradu DPS-a ali je situacija ostala stabilna.
19:38 - Oni koji napadnu policiju su protiv protesta, poručili su organizatori protesta.
Kermit-
2014-04-17
Re: Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
Vrijeme je da se zbaci korumpirana vlada Mile Đukanovića, narod hoće slobodu i da sam odluči što želi. Ucijnjeni i kriminalni Đukanović je gotov, gotov je, otpor :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kaže lider opozicije ......aj dobro.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Misliš da će nazad, majčici Srbiji?epikur37 wrote:Vrijeme je da se zbaci korumpirana vlada Mile Đukanovića, narod hoće slobodu i da sam odluči što želi. Ucijnjeni i kriminalni Đukanović je gotov, gotov je, otpor :)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Misliš da će nazad, majčici Srbiji?epikur37 wrote:Vrijeme je da se zbaci korumpirana vlada Mile Đukanovića, narod hoće slobodu i da sam odluči što želi. Ucijnjeni i kriminalni Đukanović je gotov, gotov je, otpor :)
Neka sami odluče, nema bolje do referendum i sve 5.
2015-08-06
na stranu ovo desavanje naroda koje ne pratim ali mi fascinantno kako ovaj djukanovic jos uvijek postoji kao bitan faktor 2015... CG je smijesna drzava
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
NATO odlučuje, koliko je meni poznato. 5+...epikur37 wrote:Ero wrote:Misliš da će nazad, majčici Srbiji?epikur37 wrote:Vrijeme je da se zbaci korumpirana vlada Mile Đukanovića, narod hoće slobodu i da sam odluči što želi. Ucijnjeni i kriminalni Đukanović je gotov, gotov je, otpor :)
2014-04-23
Ero wrote:NATO odlučuje, koliko je meni poznato. 5+...epikur37 wrote:Ero wrote:Misliš da će nazad, majčici Srbiji?epikur37 wrote:Vrijeme je da se zbaci korumpirana vlada Mile Đukanovića, narod hoće slobodu i da sam odluči što želi. Ucijnjeni i kriminalni Đukanović je gotov, gotov je, otpor :)
Ja sam za narod...pa bumo vidli.
2015-08-06
Ja znam 'ko je jači, nemam što vidit...CG ide po žurnomk postupku u NATO.
Organizatori nereda su poznati, tako da ne treba sumnjati u moju tvrdnju...
Dobro ero ti svako malo profulaš, tak da...pričekajmo.Ero wrote:Ja znam 'ko je jači, nemam što vidit...CG ide po žurnomk postupku u NATO.
2015-08-06
Ako je gđa Kolinda rekla da idu u NATO, onda tako ima da bidne. Buš vidil...epikur37 wrote:Dobro ero ti svako malo profulaš, tak da...pričekajmo.Ero wrote:Ja znam 'ko je jači, nemam što vidit...CG ide po žurnomk postupku u NATO.
2014-04-23
Ero wrote:Ako je gđa Kolinda rekla da idu u NATO, onda tako ima da bidne. Buš vidil...epikur37 wrote:Dobro ero ti svako malo profulaš, tak da...pričekajmo.Ero wrote:Ja znam 'ko je jači, nemam što vidit...CG ide po žurnomk postupku u NATO.
Ajme ti i gđa Kolinda :D
2015-08-06
zanimljiv si ti ero, nato vamo nato tamo a nije da ih bas volis, i ne pise se bus vidil nego bus videl, yebemte nepismena, neznas ni hrvatski :face:Ero wrote:Ako je gđa Kolinda rekla da idu u NATO, onda tako ima da bidne. Buš vidil...epikur37 wrote:Dobro ero ti svako malo profulaš, tak da...pričekajmo.Ero wrote:Ja znam 'ko je jači, nemam što vidit...CG ide po žurnomk postupku u NATO.
Boš videl, boš, boš...pojma nemaš.Leviathan2 wrote: i ne pise se bus vidil nego bus videl, yebemte nepismena, neznas ni hrvatski :face:
2014-04-23
naj brkati slovnski sa hrvatskim, jest da su slicni al nisu isti, bos videl je slovenscina, pravi hrvatski je bus videl, bus jebal, bus pil, bus jel, bus ovo ono, i zamisli kvacice na s, trebal bi ti h jesenje gornje na mali kurs hrvackog il barem zabok za pocetnike,Ero wrote:Boš videl, boš, boš...pojma nemaš.Leviathan2 wrote: i ne pise se bus vidil nego bus videl, yebemte nepismena, neznas ni hrvatski :face:
http://www.klix.ba/vijesti/regija/haos-na-protestima-u-podgorici-demonstranti-gadjali-policiju-traze-ostavku-djukanovica/151018100#6
http://www.klix.ba/vijesti/regija/haos-na-protestima-u-podgorici-demonstranti-gadjali-policiju-traze-ostavku-djukanovica/151018100#6
2014-04-11
jedino znam, da ovi što su lupali stakla, lokale i sl.
to su milovi. a sve to treba uknjiziti demonstrantima.
to su milovi. a sve to treba uknjiziti demonstrantima.
Guest- Guest
hahahaha a krvi ti hahahahaepikur37 wrote:Vrijeme je da se zbaci korumpirana vlada Mile Đukanovića, narod hoće slobodu i da sam odluči što želi. Ucijnjeni i kriminalni Đukanović je gotov, gotov je, otpor :)
A di je Majdan? Haha
zovi čovika, neko epiju hakiro račun haha
asilovski wrote:
Mandić je četnički vojvoda
Tome u prilog govori i to što je jedan od vođa prosvjeda Andrija Mandić. On je pak 2007. proglašen četničkim vojvodom, a prema pisanju crnogorskog književnika i kolumnista Andreja Nikolaidisa, do sada se suzdržavao spominjati veliku Srbiju i poveznicu s Beogradom. No nedavno je bio na sastanku sa srbijanskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem,također četničkim vojvodom, nakon čega je svoju misiju sprečavanja ulaska Crne Gore u NATO vratio na staru priču o nužnosti vezanja za Rusiju te velikoj ugroženosti Srba u Crnoj Gori.
http://www.vecernji.hr/svijet/bitka-za-posteniju-crnu-goru-ili-razdor-dirigiran-iz-beograda-1031488
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Đukanović: Najveći protivnik nezavisnosti Crne Gore je Srpska pravoslavna crkva
» Milo Đukanović izopćen iz SPC
» Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» Bitka za stvaranje Republike Srpske Crne Gore
» Milo Đukanović izopćen iz SPC
» Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» Bitka za stvaranje Republike Srpske Crne Gore
Page 1 of 2