Milo Đukanović izopćen iz SPC
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Milo Đukanović izopćen iz SPC
https://www.novinar.rs/region/milo-djukanovic-i-poslanici-izopsteni-iz-spc-do-pokajanja/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Milo Đukanović izopćen iz SPC
Izopćenja su rijetka.
Koliko sam ja čitao,naišao sam samo na to da je RKC svojevremeno izopćila Jakova Blaževića i tužilaštvo,koje je radilo na suđenju Stepincu.
Koliko sam ja čitao,naišao sam samo na to da je RKC svojevremeno izopćila Jakova Blaževića i tužilaštvo,koje je radilo na suđenju Stepincu.
2014-04-22
Ako ga u narednih par dana snadje nesto jako lose Bog je na strani SPC, a ako ga snadje dobro onda je CPC Bozja.
omni-
2014-04-12
bas ga je dirnulo...naime kako netko legalan moze biti izopcen iz nelegalnog
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam zasto crnogorci kompliciraju.
Što ne budu ono što im kažu srbi.
dijagram-
2015-08-09
jbg nece...nikom se ne mili biti srbinom bas..osim mazohistadijagram wrote:Ne znam zasto crnogorci kompliciraju.
2015-09-08
Lijepo neka prigli vjeru pradjedova... Katoličku...
darth_vader-
2014-04-17
Jel zato oni za sviju tvrde da su Srbi? Da se ne osjecaju usamljenim u gluposti. Pa treba im biti jasno da je Srbin nacionalnost a Srbin budala, budala.vuksadinare wrote:jbg nece...nikom se ne mili biti srbinom bas..osim mazohistadijagram wrote:Ne znam zasto crnogorci kompliciraju.
omni-
2014-04-12
to sto ne znate pojam
katolik i ortofoxni nije slucajno
to je van dometa ustadkog mozka
pa kenjate o nekom vracanju
niko nije nista napustio
jedna se crkva podelila na dve
niko nije nista napustio
Guest- Guest
Koja se podijelila?pizzon wrote:to sto ne znate pojam
niko nije nista napustio
omni-
2014-04-12
jasambrend wrote:Lijepo neka prigli vjeru pradjedova... Katoličku...
Crnogorci bi bili super Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Bili su bolji Srbi nekoc, rusili su Dubrovnik i okolicu kao pravi Srbi.crvenkasti wrote:jasambrend wrote:Lijepo neka prigli vjeru pradjedova... Katoličku...
omni-
2014-04-12
Bome se i odmetnuta polovica izdjelila na sekte, srpska i ruska su predvodnici.pizzon wrote:to sto ne znate pojam
niko nije nista napustio
Pa tu griješiš.omni wrote:Bili su bolji Srbi nekoc, rusili su Dubrovnik i okolicu kao pravi Srbi.crvenkasti wrote:jasambrend wrote:Lijepo neka prigli vjeru pradjedova... Katoličku...
Da su Dubrovnik napadali Majevičani,valjevčani,Semberci,ili Kordunaši,to bi bio pakao.
I u DU i oko njega. Jedino Dubrovnik nije imao masovna ubojstva,zvjerstva,masovne grobnice i sl.iako su čak i okupirali okolicu i Cavtat.
Baš zbog Crnogoraca je taj kraj prošao bolje nego li ijedan drugi okupirani teritorij u HR. Vidi samo Vukovar,pa Liku,pogotovo zap.Slavoniju i Baniju. Pa Slunj,pa Saborsko...
Boravak u crnogorskim logorima i zarobljeništvu je prema Ovčari,ili Stajićevu bio premija.
2014-04-22
pitaj one iz logora morinje jer im bila 'premija' ima cini mi se video uradak na youtube kako su izgledali nakon izlaska iz logorajastreb wrote:Pa tu griješiš.omni wrote:Bili su bolji Srbi nekoc, rusili su Dubrovnik i okolicu kao pravi Srbi.crvenkasti wrote:jasambrend wrote:Lijepo neka prigli vjeru pradjedova... Katoličku...
Da su Dubrovnik napadali Majevičani,valjevčani,Semberci,ili Kordunaši,to bi bio pakao.
I u DU i oko njega. Jedino Dubrovnik nije imao masovna ubojstva,zvjerstva,masovne grobnice i sl.iako su čak i okupirali okolicu i Cavtat.
Baš zbog Crnogoraca je taj kraj prošao bolje nego li ijedan drugi okupirani teritorij u HR. Vidi samo Vukovar,pa Liku,pogotovo zap.Slavoniju i Baniju. Pa Slunj,pa Saborsko...
Boravak u crnogorskim logoli rima i zarobljeništvu je prema Ovčari,ili Stajićevu bio premija.
2015-09-08
Bolje nego oni iz Manjače, Keraterma ili Šamca.vuksadinare wrote:pitaj one iz logora morinje jer im bila 'premija' ima cini mi se video uradak na youtube kako su izgledali nakon izlaska iz logorajastreb wrote:Pa tu griješiš.omni wrote:Bili su bolji Srbi nekoc, rusili su Dubrovnik i okolicu kao pravi Srbi.crvenkasti wrote:jasambrend wrote:Lijepo neka prigli vjeru pradjedova... Katoličku...
Boravak u crnogorskim logoli rima i zarobljeništvu je prema Ovčari,ili Stajićevu bio premija.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Milo Đukanović utekao iz Crne Gore!?!
» Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» MILO ĐUKANOVIĆ: Želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mesto svi pravoslavci u Crnoj Gori!
» fra Tomislav Vlašić izopćen iz Crkve.
» Milo Đukanović otkrio spomenik protivnicima ujedinjenja sa Srbijom
» MILO ĐUKANOVIĆ: 'Nitko, pa ni Rusija, neće nas skrenuti s puta u NATO'
» MILO ĐUKANOVIĆ: Želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mesto svi pravoslavci u Crnoj Gori!
» fra Tomislav Vlašić izopćen iz Crkve.
Page 1 of 2