AO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: AO
Andreas Goldberger wrote:
Bože što ti veličaš... Do kraja godine neće biti jedini što znaš i sam. Biti će i Nadal, i NAJVEĆI ako bude zdrav...
Odričeš se klošara iz Bazela?
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:
A jesi glup...
Da nisi, razumio bi što sam napisao...
Zaista ne razumem-pa najveći je upravo to uradio...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ala, humor iz petog Ce...
:(
Često pokušava biti duhovit, a uspije jedino potvrditi koliko je glup...
Guest- Guest
https://www.news.com.au/sport/tennis/australian-open/novak-djokovic-breathing-down-roger-federers-neck-in-goat-battle/news-story/8cb596152cdbd5d22e2597c925bda8e1?fbclid=IwAR2r_MwApP0iMBFCykPtQEWgjUmPm_Kqn6c4KE7ELdE3HTMKTKYzgD0ufUo#.qxc8p
ima nekih koji su i dalje...
ima nekih koji su i dalje...
Guest- Guest
Dva goata su u jaru skupile brdo para za dobrotvorne organizacije i napunile stadion od 65k ljudi
Gospoda, Novak bi se trebao ugledati na njih , mozda u Kragujevcu i Nisu baciti koji set za Rome,Albance i domaće opancare
Gospoda, Novak bi se trebao ugledati na njih , mozda u Kragujevcu i Nisu baciti koji set za Rome,Albance i domaće opancare
Guest- Guest
Pročitao sam komentar : napravio je neprisiljenu pogrešku i kod izbora imena djeteta!
Ne znam jesam doslovno citirao komentar,ali jbt izletjela mi kava iz usta.kada sam pročitao.
Nek je mali živ i zdrav!
Ne znam jesam doslovno citirao komentar,ali jbt izletjela mi kava iz usta.kada sam pročitao.
Nek je mali živ i zdrav!
muckodjubre wrote:Pročitao sam komentar : napravio je neprisiljenu pogrešku i kod izbora imena djeteta!
Nek je mali živ i zdrav!
Neki cirkus od đubrovačkog imena...
Guest- Guest
Jel to neki lik iz crtića?
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7