AO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: AO
Ili današnja imena kada zovneš dijete,a dođe ti 3 kera i 2 mačke!
Instagram,đastin biber,generacije golih gležnjeva
Instagram,đastin biber,generacije golih gležnjeva
Borna je ime po hrvatskom knezu. Općenito su mi naljepša imena po hrvatskim knezovima i kraljevima, a ne nekakva pomodarska imena koja roditelji daju jer su čuli da je to in.
Zato sam ja i htio normalnije ime jer ne volim pomodarska izdrkavanja...
muckodjubre wrote:Zato sam ja i htio normalnije ime jer ne volim pomodarska izdrkavanja...
Djibrill?
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Mala je Laura...Atlana wrote:I mene mene zanimaaaNoor wrote:@fridrih_niche, koje ste ime odabrali?
<3
Guest- Guest
Imaš kćer koja se zove Tuga ili Buga?Roland Deschain wrote:Borna je ime po hrvatskom knezu. Općenito su mi naljepša imena po hrvatskim knezovima i kraljevima, a ne nekakva pomodarska imena koja roditelji daju jer su čuli da je to in.
:D
Guest- Guest
lijepofridrih_niche wrote:Mala je Laura...Atlana wrote:I mene mene zanimaaaNoor wrote:@fridrih_niche, koje ste ime odabrali?
<3
kako vam ide?
Ne, a one nemaju veze s hrvatskim knezovima ili kraljevima, čak nije dokazano da su postojale.fridrih_niche wrote:Imaš kćer koja se zove Tuga ili Buga?Roland Deschain wrote:Borna je ime po hrvatskom knezu. Općenito su mi naljepša imena po hrvatskim knezovima i kraljevima, a ne nekakva pomodarska imena koja roditelji daju jer su čuli da je to in.
:D
:DAtlana wrote:Ajme znala saaaaaaaaan
Bas sam dosla napisati da imam osjecaj da se zove laura
<3
Guest- Guest
Borba s grčevima me jedino smeta...Noor wrote:lijepofridrih_niche wrote:Mala je Laura...Atlana wrote:I mene mene zanimaaaNoor wrote:@fridrih_niche, koje ste ime odabrali?
<3
kako vam ide?
Ostalo je sve tip top...
Malena je sunce pravo...
<3
Guest- Guest
Ja sam cuvala malu dicu.
Ono sto ti mogu savjetovati je da bebicu onako tapkas po ledjima, da je njises (gore dolje), mozes i svoju ruku staviti na trbuscic (ako je topla) dok je nosis i ljuljas...
To je ono sto je meni koji put pomoglo. Ma da u principu nista u potpunosti ne pomogne.
Koja utjeha :D
Proci ce. Dok se navikne, proci ce...
Ono sto ti mogu savjetovati je da bebicu onako tapkas po ledjima, da je njises (gore dolje), mozes i svoju ruku staviti na trbuscic (ako je topla) dok je nosis i ljuljas...
To je ono sto je meni koji put pomoglo. Ma da u principu nista u potpunosti ne pomogne.
Koja utjeha :D
Proci ce. Dok se navikne, proci ce...
Guest- Guest
Uh, neke stvari moraju naprosto proci..fridrih_niche wrote:Borba s grčevima me jedino smeta...Noor wrote:lijepofridrih_niche wrote:Mala je Laura...Atlana wrote:I mene mene zanimaaaNoor wrote:@fridrih_niche, koje ste ime odabrali?
<3
kako vam ide?
Ostalo je sve tip top...
Malena je sunce pravo...
<3
Čaj od kumina, mojima je olakšao :)
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7