AO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: AO
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Bracalina deklinacija je uvik vrh vrhova...
:D
Demo, kako ide?
Spavaš li šta?
:p
I ne samo deklinacija...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Ispao Stan the Man...
Znam da se veselis porazu mocnog srbosjeka i nesuđenog osječkog zeta
Stanko je više puta uništio snove i ambicije sinu hrvatice i crnogorca
No svaka cast zverevu,prasi te servise nemilo, nece biti lako nadalu u polufinalu
Guest- Guest
Nije normalno da se dva puta u 5 setova vrati kad je već bio jednom nogom na izlaznim vratima. S tim godinama na leđima...fridrih_niche wrote:Usa je Roger u debele godine...
Nije normalno da igra polufinala GS-a, zato i je najveći ikad...
<3
NAJVEĆI!!!
Guest- Guest
Thiem okrenija prvi set. Nadal servira za set, ali se vratija i uzeja ga 7:6.
Ovaj Thiem je dobar, može uzeti GS, ali isto tako nema konstantu. Nikad ne znaš kod njega, ali kad je pravi može pobijediti svakoga pa i ovaj trojac na vrhu...
Ovaj Thiem je dobar, može uzeti GS, ali isto tako nema konstantu. Nikad ne znaš kod njega, ali kad je pravi može pobijediti svakoga pa i ovaj trojac na vrhu...
Guest- Guest
Koja TV prenosi AO?
e jbg jedino to nemam...
Ja sam ima prije u satelitskom paketu, ali sam maka sve jer ionako nisam skoro nikad gleda, a ponuda je bila loša.
Možeš se preplatiti na eurosport, ja bi da da gledam duže i češće. Ili loviti neki stream na internetu.
Mislim da eurosport radi prijenos samo AO od GS-a...
Btw. evo uzeja Thiem i drugi set, teško će se Nadal vratiti...
Možeš se preplatiti na eurosport, ja bi da da gledam duže i češće. Ili loviti neki stream na internetu.
Guest- Guest
sada sam vidio da ima i preko kladionice,ali ne volim baš tako gledati tenis
u biti sada sam se sjetio da sam još prije uzeo kao onaj dreambox za 300kn pa ima eurosport. Samo nije u HD već je to poput streaminga na kompu...sada sam ga spojio,malo šteka,ali jebiga
biti će tu još svega 2-1
Uzeja polufinale Thiem. Dobija sva tri tie-breka.
Može on ovo uzeti ali može u sljedećem meču od Zvereva popušiti 3:0, ništa me ne bi iznenadilo. Pratija sam lani jedan Master 1000 kad ga je uzeja, okrenija Federera u finalu i odigra odličan turnir, da bi u sljedećem Mastersu za 2 tjedna popušija u prvom meču...
Može on ovo uzeti ali može u sljedećem meču od Zvereva popušiti 3:0, ništa me ne bi iznenadilo. Pratija sam lani jedan Master 1000 kad ga je uzeja, okrenija Federera u finalu i odigra odličan turnir, da bi u sljedećem Mastersu za 2 tjedna popušija u prvom meču...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Ja sam ima prije u satelitskom paketu, ali sam maka sve jer ionako nisam skoro nikad gleda, a ponuda je bila loša.
Netačno. Prenose RG i US uz AO.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Nisam bija siguran, a znam da nisam mogao gledati Wimbledon na eurosportu.
Da. Samo Wimby ne prenose. To na ovom području prenosi SK uz sve turnire masters serije...
Guest- Guest
ŠTO JE OVO TREBALO NAJBOLJEM TENISAČU SVIH VREMENA? Srpska sutkinja ga prijavila pa dobio veliku kaznu
Roger Federer je kažnjen s 3000 australskih dolara, zbog glasne psovke koju je izrekao tijekom četvrtfinalnog dvoboja protiv Amerikanca Tennysa Sandgrena
bože dragi kakva iskompleksirana kuraba, mala čmarsrpkinja koje iznenađenje
Roger Federer je kažnjen s 3000 australskih dolara, zbog glasne psovke koju je izrekao tijekom četvrtfinalnog dvoboja protiv Amerikanca Tennysa Sandgrena
bože dragi kakva iskompleksirana kuraba, mala čmarsrpkinja koje iznenađenje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nolo ??? Wtf opet deklinacije brata sraleta , ni na rtsu ga ne oslovljavaju tako , Nole ili Djokovic
Guest- Guest
Dybala wrote:Nolo ??? Wtf opet deklinacije brata sraleta , ni na rtsu ga ne oslovljavaju tako , Nole ili Djokovic
GSKK...
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 7