AO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AO
ni 40 stupnjeva, a skoro ni toliko ljeta na leđima nije smetalo goat-u da spasi 7 mec lopti protiv Tennysa koji igra tenis
Polufinale je tu , Nole je tu, klasik se sprema
Cekaju se Nadal i Wawrinka za drugi klasik
Polufinale je tu , Nole je tu, klasik se sprema
Cekaju se Nadal i Wawrinka za drugi klasik
Guest- Guest
Re: AO
Usa je Roger u debele godine...
Nije normalno da igra polufinala GS-a, zato i je najveći ikad...
<3
Nije normalno da igra polufinala GS-a, zato i je najveći ikad...
<3
Guest- Guest
Najveći svih vremena je danas rutinirao srpskog medu iz Kanade koji nije izgubio servis na ovom turniru, a danas je sve prštalo od brejk lopti na njegov servis. Što kaže Mats, u ovoj formi teško može neko da ga zaustavi (osim Stanimala).
Klošar iz Bazela se izvlačio protiv onih jadnika Milmana i Sandgrena tako da teško da može bilo šta protiv najvećeg svih vremena, mada-nikad se ne zna, u tim duelima po meni nikada nema izrazitog favorita...
Klošar iz Bazela se izvlačio protiv onih jadnika Milmana i Sandgrena tako da teško da može bilo šta protiv najvećeg svih vremena, mada-nikad se ne zna, u tim duelima po meni nikada nema izrazitog favorita...
Guest- Guest
šta piše ova srpska cigančina, ovo više nije glupoća više retardacija
End- Posts : 21177
2015-08-25
Osjecam susramlje citajuci kretenske pamflete niskog retarda.
Jadni roditelji kako ih je Bog kaznio.
Ali stas od Boga ocekivat kad brat sprci sestru i rodi se vracala
Incest je grijeh i zlo
Jadni roditelji kako ih je Bog kaznio.
Ali stas od Boga ocekivat kad brat sprci sestru i rodi se vracala
Incest je grijeh i zlo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Raonić nije Srbin nego Crnogorac.
Uostalom, ni Đoković nije Srbin.
Nije ni niski retard srbin. Samog sebe laze da nije turcesinaRoland Deschain wrote:Uostalom, ni Đoković nije Srbin.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Roland Deschain wrote:Raonić nije Srbin nego Crnogorac.
Tebi žena nije Hrvatica, već Dalmatinka...
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Nije ni niski retard srbin. Samog sebe laze da nije turcesinaRoland Deschain wrote:Uostalom, ni Đoković nije Srbin.
Izvini, može prevod sa romskog molim te?
Guest- Guest
JELI TEBE STVARNO SRAM STA PISES I KOLIKO SE BLAMIRAS GLUPERDO NAD GLUPERDAMABrat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Raonić nije Srbin nego Crnogorac.
2015-09-13
Neka ti caca privede. Njemu je to ionako materinji jezik a sad mrs pascetino u kucu i mirujBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nije ni niski retard srbin. Samog sebe laze da nije turcesinaRoland Deschain wrote:Uostalom, ni Đoković nije Srbin.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Neka ti caca privede. Njemu je to ionako materinji jezik a sad mrs pascetino u kucu i mirujBrat Brale wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nije ni niski retard srbin. Samog sebe laze da nije turcesinaRoland Deschain wrote:Uostalom, ni Đoković nije Srbin.
Izvini, ja te ništa ne razumem. Jel si išao ti u školu uopšte?
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:JELI TEBE STVARNO SRAM STA PISES I KOLIKO SE BLAMIRAS GLUPERDO NAD GLUPERDAMABrat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Raonić nije Srbin nego Crnogorac.
Šta se dernjaš, debilde?
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7