Beljak o atentatima UDBA-e: Samo 100? Očito nedovoljno
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Beljak o atentatima UDBA-e: Samo 100? Očito nedovoljno
vuksadinare wrote:kaj te rujka konacno znogirala pa si konacno slobodan fukati sve sto ti padne pod jajaLegendovich wrote:nekak mi zivot sve nabolje ide....a tada sam sretan i veseo..U Ljubav,vjerujem JAvuksadinare wrote:ti si se napola pobananioLegendovich wrote:ja sam vec napola Posrbljen..SVE za Tamaruuu...vuksadinare wrote:
ne trebas..ti to vec jesi
A jok..Dosad josh nisam Znogiranje dozivio u zivotu.. ..evo upravo ce doci pa praviti domacu juffu od povrca svekolikog i puniti paprike krumpirom i zapeci u rerni...oke je ona,vrijednica prava..zato i lajem o Tamari u zrak..
Guest- Guest
Re: Beljak o atentatima UDBA-e: Samo 100? Očito nedovoljno
baš, bitno da prstom upire prema svima drugima da su suncokretiSovak wrote:tre wrote:to dok mu je flaša u lijevoj ruci, kad je nema onda ga prebaci na drugu stranu, nikako da nađe balansSovak wrote:Noor wrote:Ringo10 wrote:
Nemoj mi Antišu dirat. On je bio dobar čojek. Nije imo sreće ...
Velim ja, ustasina. Iscasenje desnog ramenog zgloba mu je kronicno.
Suncokret. Previse se s behalijama druzio.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sve je vidljivije da je Beljak očito bio SDP-ov trojanski konj u HSS-u:Tko ne glasa za Milanovića glupi su,idioti,retardi
» Predsjednica KGK: Nedovoljno poznato
» Beus Richtemberg:'Katolički puk predvode nedovoljno obrazovani i šovinistički biskupi'
» Cesko-Ruski odnosi ili sukob sve kompliciraniji!Prijeti se robijama,atentatima,protjerivanjima
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
» Predsjednica KGK: Nedovoljno poznato
» Beus Richtemberg:'Katolički puk predvode nedovoljno obrazovani i šovinistički biskupi'
» Cesko-Ruski odnosi ili sukob sve kompliciraniji!Prijeti se robijama,atentatima,protjerivanjima
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
Page 10 of 10