ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'

Go down

Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'  Empty Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'

Post by vuksadinare 6/11/2024, 21:04

Srbin Danilo Karasi, jedan od onih koji već nekoliko dana prosvjeduje u Novom Sadu protiv aktualne vlasti na čelu sa Vučićem nakon strašne nesreće u njegovom gradu. Objasnio je kako gleda na politički život Srbije. 
'A šta da vam pametno kažem, kad je pamet u Srbiji davno završila na smetlištu. Demokratija u Srbiji je samo tačka na hartiji koja nije nikad zaživela na ovim prostorima. Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali smo u historiji dva puta i završilo atentatima. Mi Srbi kao i Rusi, Kinezi, Mađari volimo despot, autokrate jer mislimo da će oni da se brinu o nama, da nas poglade, da nas gledaju kao topovsko meso kao parče hartije sa kojim će da obrišu dupe. Ali nama Srbima to ne smeta, mi smo tu da im služimo jer to je naša tradicija. Despot je uvek u pravu i kad nije. Mogu da nas pobiju na hiljade ali su uvek u pravu. Tako je rekao deda Pantelija i ta je reč zakon. Zato imamo na vlasti čovjeka koji je nosio pivo onoj protuvi Šešelju i koji je kao đak prvašić se tresao pred Trampom i taj čovjek danas upravlja Srbijom kao despot. Bolje nismo ni zaslužili jer u Srbiji despotizam je uvek bio najisplativiji jer u suprotnom si osuđen na - atentat. '
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'  Empty Re: Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'

Post by vuksadinare 6/11/2024, 21:16

Pa za neke narode jednostavno nije demokracija mozes im jebat majku skakati po glavi ali samo nemoj demokraciju uvozit.. naucili jednostavno na paliju kao magare na batine.. obole kad im ponudiš demokraciju..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics