Beljak o atentatima UDBA-e: Samo 100? Očito nedovoljno
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Beljak o atentatima UDBA-e: Samo 100? Očito nedovoljno
od kud je ova katica ispala? čuj njeni pisali knjigu posjeta i onda to predavali vlastima, jebena udba. ovo je k'o i jogurti, jebeno imbecilno, al aide amerikanka pa glupa k'o kuratz.Eroo wrote:Još nešto tvrdi Beljak.
Filip je heroj i ne zločinac!
Guest- Guest
Jesu li mogli da ne pišu? De malo razmisli o čemu je riječ.ebenica wrote:od kud je ova katica ispala? čuj njeni pisali knjigu posjeta i onda to predavali vlastima, jebena udba. ovo je k'o i jogurti, jebeno imbecilno, al aide amerikanka pa glupa k'o kuratz.Eroo wrote:Još nešto tvrdi Beljak.
pa naravno da jesu, ne znam nikoga da je to radio, al zna ona iz amerike. kako jebeno iritantno izigravanje žrtava i izmišljanje pizdarija.Eroo wrote:Jesu li mogli da ne pišu? De malo razmisli o čemu je riječ.ebenica wrote:od kud je ova katica ispala? čuj njeni pisali knjigu posjeta i onda to predavali vlastima, jebena udba. ovo je k'o i jogurti, jebeno imbecilno, al aide amerikanka pa glupa k'o kuratz.Eroo wrote:Još nešto tvrdi Beljak.
Guest- Guest
Žrtve u dijaspori su istinite. Nivo ISIL.ebenica wrote:pa naravno da jesu, ne znam nikoga da je to radio, al zna ona iz amerike. kako jebeno iritantno izigravanje žrtava i izmišljanje pizdarija.Eroo wrote:Jesu li mogli da ne pišu? De malo razmisli o čemu je riječ.ebenica wrote:od kud je ova katica ispala? čuj njeni pisali knjigu posjeta i onda to predavali vlastima, jebena udba. ovo je k'o i jogurti, jebeno imbecilno, al aide amerikanka pa glupa k'o kuratz.Eroo wrote:Još nešto tvrdi Beljak.
libo me racku i za dijasporu i za njene žrtve skupa s ovom retardiranom katicom.
Guest- Guest
Kao i one koji su ubijali dijasporu. Ma jasno je to meni, nisi trebao ništa reći.ebenica wrote:libo me racku i za dijasporu i za njene žrtve skupa s ovom retardiranom katicom.
vidiš kak si pametan, libo me racku za sve to navedeno.Eroo wrote:Kao i one koji su ubijali dijasporu. Ma jasno je to meni, nisi trebao ništa reći.ebenica wrote:libo me racku i za dijasporu i za njene žrtve skupa s ovom retardiranom katicom.
Guest- Guest
Svojstveno apatridima.ebenica wrote:vidiš kak si pametan, libo me racku za sve to navedeno.Eroo wrote:Kao i one koji su ubijali dijasporu. Ma jasno je to meni, nisi trebao ništa reći.ebenica wrote:libo me racku i za dijasporu i za njene žrtve skupa s ovom retardiranom katicom.
za razliku od tebe ja sam se rodio u rh i ovdje ću umrijet'. a ti si kuratz odgrizi od muke i tetoviraj na čelo 'rvat katolik i nikad me nećeš dostić'.Eroo wrote:Svojstveno apatridima.ebenica wrote:vidiš kak si pametan, libo me racku za sve to navedeno.Eroo wrote:Kao i one koji su ubijali dijasporu. Ma jasno je to meni, nisi trebao ništa reći.ebenica wrote:libo me racku i za dijasporu i za njene žrtve skupa s ovom retardiranom katicom.
ja se nemam kome kaj dokazivat.
Guest- Guest
Ne smetaš meni, neka te...ali, eto, ja tebi smetam čak i u Sloveniji...dijaspora ti smeta. Jeben je osjećaj biti apatrid.ebenica wrote:za razliku od tebe ja sam se rodio u rh i ovdje ću umrijet'. a ti si kuratz odgrizi od muke i tetoviraj na čelo 'rvat katolik i nikad me nećeš dostić'.Eroo wrote:Svojstveno apatridima.ebenica wrote:vidiš kak si pametan, libo me racku za sve to navedeno.Eroo wrote:Kao i one koji su ubijali dijasporu. Ma jasno je to meni, nisi trebao ništa reći.ebenica wrote:libo me racku i za dijasporu i za njene žrtve skupa s ovom retardiranom katicom.
ja se nemam kome kaj dokazivat.
Promijeni sebe i bude ti puno lakše prihvatit svijet oko tebe. I šire.
Ringo10 wrote:Mogu mi se lijepo kitomira napušit.Sovak wrote:Ringo10 wrote:A šta sad, da ja ovdje odgovaram na ove ustaške idiotarije i da se raspravljam sa ustaškim imbecilima
Ni svrhe ni smisla.
Samo ... jebi ga, šteta što UDBa nije pomlatila još mnogo više toga šljama i ološa.
Histericni Beljak je na koncu ipak povukao tu izjavu i izrazio zaljenje. Pretpostavljam da je izmedju ostalog dobio flisku i od buduceg stanara Pantovcaka.
Ti samo nastavi ovakva sranja pisati. Prije ili poslije netko ce te iz hrvatskog doma dolje gdje vec jesi ufekati i razbiti ti picku koju imas ispod nosa.
I tko ce ti biti kriv?
Ti sam.
Skuliraj se u nekim stvarima, za tvoje dobro.
Uostalom nije više zanimljivo, slabo ste zagrizli, nema velike frke i svađe... propo fazon
Jebi ga
Kakva frka i svadja? Zbog izjave jedne politicke podguzne muVe i laznog branitelja?
Ja?
Kaj god.
Meno osobno se samo lijeva obrva podigla uz podsmijeh.
Evo gledam vijesti, SDP ali i njihove podguzne muVice se posipavaju pepelom zbog izjave Beljka.
Milanovic jos prisegu nije dao, a njegovi "podupiraci" kao sto su Klisovic i Beljak podmecu mu nogu potenciranjem tema koje sigurno "ne okupljaju".
Pratim dalje uz pifo i kokice.
Guest- Guest
Ma dobio je lajavac već po labrnjiSovak wrote:Ringo10 wrote:Mogu mi se lijepo kitomira napušit.Sovak wrote:Ringo10 wrote:A šta sad, da ja ovdje odgovaram na ove ustaške idiotarije i da se raspravljam sa ustaškim imbecilima
Ni svrhe ni smisla.
Samo ... jebi ga, šteta što UDBa nije pomlatila još mnogo više toga šljama i ološa.
Histericni Beljak je na koncu ipak povukao tu izjavu i izrazio zaljenje. Pretpostavljam da je izmedju ostalog dobio flisku i od buduceg stanara Pantovcaka.
Ti samo nastavi ovakva sranja pisati. Prije ili poslije netko ce te iz hrvatskog doma dolje gdje vec jesi ufekati i razbiti ti picku koju imas ispod nosa.
I tko ce ti biti kriv?
Ti sam.
Uostalom nije više zanimljivo, slabo ste zagrizli, nema velike frke i svađe... propo fazon
Jebi ga
Kakva frka i svadja? Zbog izjave jedne politicke podguzne muVe i laznog branitelja?
Ja?
Kaj god.
Evo gledam vijesti, SDP ali i njihove podguzne muVice se posipavaju pepelom zbog izjave Beljka.
Milanovic jos prisegu nije dao, a njegovi "podupiraci" kao sto su Klisovic i Beljak podmecu mu nogu potenciranjem tema koje sigurno "ne okupljaju".
Tek kad ga nanogu izbace iz Sabora...Noor wrote:Ma dobio je lajavac već po labrnjiSovak wrote:Ringo10 wrote:Mogu mi se lijepo kitomira napušit.Sovak wrote:Ringo10 wrote:A šta sad, da ja ovdje odgovaram na ove ustaške idiotarije i da se raspravljam sa ustaškim imbecilima
Ni svrhe ni smisla.
I tko ce ti biti kriv?
Ti sam.
Jebi ga
Ja?
Kaj god.
Noor wrote:Ma dobio je lajavac već po labrnjiSovak wrote:Ringo10 wrote:Mogu mi se lijepo kitomira napušit.Sovak wrote:Ringo10 wrote:A šta sad, da ja ovdje odgovaram na ove ustaške idiotarije i da se raspravljam sa ustaškim imbecilima
Ni svrhe ni smisla.
I tko ce ti biti kriv?
Ti sam.
Jebi ga
Ja?
Kaj god.
Pa velim ja u prijasnjim postovima da ga je vjerojatno prvi Milanovic flisnuo.
Ali jeb'ga, forumska antifa onanira na svog idola Beljka.
Guest- Guest
Legendovich wrote:I što je na kraju bilo???...
Napisah gore.
Guest- Guest
dobro...ono,dosadna sapunica ,sa licemjernim stavovima i ostalim sranjima..ustoviizgubiste vremena..
Guest- Guest
Kaže Bero da Beljak ima samo osebujan izričaj...ZDS.Nije osebujno ali je djelotvorno.
Tako jevuksadinare wrote:...jebes takvog 'junaka' koji kapitulira i mijenja misljenje nakon prvih kritika
Isto ko i vi ustaše koji se odmah počnete posipati pepelom i srati o antifašizmu čim krenu šamarčine izvana i optužbe za ustaštvo i nacizam
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa ništa, posipanje pepelom i nisam ja to mislio majke mi...Legendovich wrote:I što je na kraju bilo???...
A najsmješnije je kad SDP-ovce glumataju ispravne Hrvate ... opterećeni kompleksom komunističke prošlosti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa i ne baš. Jugoslavija,odnosno njene službe,uopće do nekog vremena nisu se pačale u dijasporu. Oteli su npr.onoga Draganovića,ali ga nisu ubili,već su izvukli od njega što ih je zanimalo i ostavili ga na miru. Isti je dopao visokog položaja u crkvi ,pisao i izdavao knjige,istraživao i slobodno živio.Eroo wrote:
Žrtve u dijaspori su istinite. Nivo ISIL.
Čak ni Pavelića nisu dirali. Koliko je poznato njega je ubio jedan četan,koji sa UDBOM veze nije imao.
E,onda su počela sranja koja su izvodili maloumnici iz ustašije. Napadi na ambasade,atentati,postavljanje bombi po jadranskoj obali ili beogradskim kinima. Ubacivanje terorist.grupa u Jugoslaviju i sl.
I onda je i Jugoslavija uzvratila udarac. Isto bi učinila svaka druga država koja bi se od nečega osjetila ugroženom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Sve je vidljivije da je Beljak očito bio SDP-ov trojanski konj u HSS-u:Tko ne glasa za Milanovića glupi su,idioti,retardi
» Predsjednica KGK: Nedovoljno poznato
» Beus Richtemberg:'Katolički puk predvode nedovoljno obrazovani i šovinistički biskupi'
» Cesko-Ruski odnosi ili sukob sve kompliciraniji!Prijeti se robijama,atentatima,protjerivanjima
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
» Predsjednica KGK: Nedovoljno poznato
» Beus Richtemberg:'Katolički puk predvode nedovoljno obrazovani i šovinistički biskupi'
» Cesko-Ruski odnosi ili sukob sve kompliciraniji!Prijeti se robijama,atentatima,protjerivanjima
» Srbin:'Brale nismo ti mi za demokratiju i takva sranja. Pokušali dva puta i završilo atentatima'
Page 6 of 10