ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Page 11 of 21 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21  Next

Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 11 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by vuksadinare 13/1/2020, 08:21

Legendovich wrote:Prijetnja je ocito otisdla tako daleko,da ovaj heroj nije vidio druge opcije nego uzeti kalaš i pobiti smrdljive stakore..
mogao se toga rjesiti...kamatarili su ga zbog ludog brata...a on isao placati dugove zbog brata ludonje koji je ionako odbijao pomoc...ja bi na njegovom mjestu napravio to ako me odbija rekao...ovima..radite od njega sto hocete bez obzira sto mi je brat...e da je on prihvatio pomoc a da su ovi nastavili zajebavati to je onda druga prica...

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 11 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by darth_vader 13/1/2020, 08:23

vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:
ebenica wrote:sitni dileri i sigurnost u državi :D evo od danas više ne postoje, usralo se sve...

samo ne znam kakve to veze ima sa mainstream željom za krvlju i navijanjem? to kaj ti hoćeš da se nekoga ubije nije radi toga kaj se ljudi drogiraju i netko prodaje travu.
u biti jako tuzno,jerbo pojedinci,koji u sebi nemaju nikakva zla inace,uniste si zivot radi kretena,koji ih dotjeraju do stanja,kad ne vide drugo rjesenje nego uzeti zakon u svoje ruke..
Eto ja sam ladne glave,nitko mi ne prijeti,niti mojemu ikome,pa bih svejedno preventivno uza zid sVE koji imaju veze sa drogom i ladno ih posmicao..bash radi droge koja se uvaljuje i radi prodaje...

Pa kad krenu sranja i masovnije sa drogama,vise ce ,dao Bog,i dilera ovako zavrsiti,i vjeruj mi itekako ce se takvi sasrati u gaće,kad vide cijev sa krive strane :cleanteeth
...gle...liku je ocito 90% obitelji problematicno...a i on sam ima neke prijave zbog maznjavanja..ima dva brata ovisnika koje nitko nije tjerao da se drogiraju i zaduzuju...dapace jedan brat ocito s enije ni kajao sto se krece u takvom drustvu...izgleda da brati nije pomoglo ni sto a je brat ubojica izmarisao...dakle brat ce se dalje pucati u venu a ovaj zavrsio u zatvoru zbog brata ludonje...ako je vec htiuo upucati onda je trebao i burkea upucati jer ocitu liku nema ionako spasa..kad vec ce guliti za nesto..

Aj Vučina otpizdi s tim spikama. Da je takav problem, niti jedan brodar ga ne bi primio, a susjedi i znanci redom ga opisuju kao normalnog i dobrog dečka. To što ga je nakaradni sustav ove usmrđene države nagnao da pukne, više govori o smrdljivoj državi i gradu u kojem živi, nego o njemu... poserem ti se na službene medije i policijska izvješća i izvore. Gamad svi redom.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 08:26

vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:
vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:
ebenica wrote:sitni dileri i sigurnost u državi :D evo od danas više ne postoje, usralo se sve...

samo ne znam kakve to veze ima sa mainstream željom za krvlju i navijanjem? to kaj ti hoćeš da se nekoga ubije nije radi toga kaj se ljudi drogiraju i netko prodaje travu.
u biti jako tuzno,jerbo pojedinci,koji u sebi nemaju nikakva zla inace,uniste si zivot radi kretena,koji ih dotjeraju do stanja,kad ne vide drugo rjesenje nego uzeti zakon u svoje ruke..
Eto ja sam ladne glave,nitko mi ne prijeti,niti mojemu ikome,pa bih svejedno preventivno uza zid sVE koji imaju veze sa drogom i ladno ih posmicao..bash radi droge koja se uvaljuje i radi prodaje...

Pa kad krenu sranja i masovnije sa drogama,vise ce ,dao Bog,i dilera ovako zavrsiti,i vjeruj mi itekako ce se takvi sasrati u gaće,kad vide cijev sa krive strane :cleanteeth
...gle...liku je ocito 90% obitelji problematicno...a i on sam ima neke prijave zbog maznjavanja..ima dva brata ovisnika koje nitko nije tjerao da se drogiraju i zaduzuju...dapace jedan brat ocito s enije ni kajao sto se krece u takvom drustvu...izgleda da brati nije pomoglo ni sto a je brat ubojica izmarisao...dakle brat ce se dalje pucati u venu a ovaj zavrsio u zatvoru zbog brata ludonje...ako je vec htiuo upucati onda je trebao i burkea upucati jer ocitu liku nema ionako spasa..kad vec ce guliti za nesto..

Vidim,citao si izvjestaj od "policije"..istina,ne treba se petljati u stvar sa drogama pa si nesh vjerovatni niti natovariti problem na glavu..no,poznata mi je situacija,svejedno,kad nemas nista vise iza ledja nego cvrsti zid..e tada krenes naprijed i zubima i kandzama si radis put bez milosti..
druga stvar..ne znam zasto drzave ne legaliziraju sVE vrste narkotika,jer je ocito da su ljudi karakterno slabi,povodljivi i krenut ce uzimati drogu i bez nekog posebnog razloga..uklanja se time automatski ološ,koji dugove placanja dizu do iznosa kad nema vise logike da se moze vratiti..tme hoce zavesti robovlasnistvo nad nekim i potpuno ga sebi potciniti..to ljuti ekstremno..cijena mora biti normalna,kamata isto i to je to..dakle legalizacija..
90% obitelji problematicno..neka budala to izjavi,nounari zapisu,i fakat si cijelu,a ipakmozda normalu obitelj proglasio kriminalnom...
ne vjerujem medijima niti nounarima...a ovaj decko djeluje solidno,a posto je radio tesko na brodu,vjerovatno je i cestit i posten,jer je mogao kao i ovo smece biti na kopnu i prodavati drogu,a nije..
:starac
vidi...jer nudio bratu pomoc da ide na odvikavanje i da se kloni loseg drustva?..je...ovaj je to odbijao te rekao 'ni cu't'...zasto..jer je zelio biti 'faca'...pa dragi braci ako odbijas moju ruku pomoci onda iako si mi brat snosi svu odgovornost svojih postupaka..ne zalim te...ali zbog tebe ne zelim ispastati ja ni obitelj...jbg..moras gledati na svoju buducnost...netko tko ne zeli imati buducnost ne ispalti se prokockati svoju

sve to stoji,ali ne rjesava problem smeca na ulici koje dila drogu,kujis..po tvom bi se normalni trebali prebaciti u defanzivu ,skloniti klince sa ulica,i iz djecjih vrtica,skolskih dvorista,a dopustiti da ovo smece rula ulicama.?'..tako jest na zapadu,i unatoc svemu sve vise se mladih drogira..najvise jer je to kuuul,i da ne budu izopceni iz drustva..kriva mjerila zavladala u drustvima.. No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 08:30

Legendovich wrote:
vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:
vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:

Vidim,citao si izvjestaj od "policije"..istina,ne treba se petljati u stvar sa drogama pa si nesh vjerovatni niti natovariti problem na glavu..no,poznata mi je situacija,svejedno,kad nemas nista vise iza ledja nego cvrsti zid..e tada krenes naprijed i zubima i kandzama si radis put bez milosti..
druga stvar..ne znam zasto drzave ne legaliziraju sVE vrste narkotika,jer je ocito da su ljudi karakterno slabi,povodljivi i krenut ce uzimati drogu i bez nekog posebnog razloga..uklanja se time automatski ološ,koji dugove placanja dizu do iznosa kad nema vise logike da se moze vratiti..tme hoce zavesti robovlasnistvo nad nekim i potpuno ga sebi potciniti..to ljuti ekstremno..cijena mora biti normalna,kamata isto i to je to..dakle legalizacija..
90% obitelji problematicno..neka budala to izjavi,nounari zapisu,i fakat si cijelu,a ipakmozda normalu obitelj proglasio kriminalnom...
ne vjerujem medijima niti nounarima...a ovaj decko djeluje solidno,a posto je radio tesko na brodu,vjerovatno je i cestit i posten,jer je mogao kao i ovo smece biti na kopnu i prodavati drogu,a nije..
:starac
vidi...jer nudio bratu pomoc da ide na odvikavanje i da se kloni loseg drustva?..je...ovaj je to odbijao te rekao 'ni cu't'...zasto..jer je zelio biti 'faca'...pa dragi braci ako odbijas moju ruku pomoci onda iako si mi brat snosi svu odgovornost svojih postupaka..ne zalim te...ali zbog tebe ne zelim ispastati ja ni obitelj...jbg..moras gledati na svoju buducnost...netko tko ne zeli imati buducnost ne ispalti se prokockati svoju

sve to stoji,ali ne rjesava problem smeca na ulici koje dila drogu,kujis..po tvom bi se normalni trebali prebaciti u defanzivu ,skloniti klince sa ulica,i iz djecjih vrtica,skolskih dvorista,a dopustiti da ovo smece rula ulicama.?'..tako jest na zapadu,i unatoc svemu sve vise se mladih drogira..najvise jer je to kuuul,i da ne budu izopceni iz drustva..kriva mjerila zavladala u drustvima.. No No No
ne---nego jednostavno ono sto su napravili dijelom u brazilu i jos nekim drum drzavama..ako lokalna špolicija nije imala snage ili se nije zeljela obracunati sa kriminalcima u susjedstu zbog ovog ili onog nevazno..onda stvar u ruke preuzima vlast na drzavnom nivou jer iznad lokalne policije postoji ministarstvo,vlada..posaljes policajce sa strane koje dolje ne poznaju i kojima nisu ruke vezane lokalni poznanstvima,dugovima i slicno...i pocinje sa rjesavanjem lokalnih krimosa...onda kad ih rjesis..smjenis te lokalne policajce koji se ne zele uhvatiti u kostac sa problemima..i postavis prinudnu upravu od ljud sa strane sve dok god ne nađes odlucne ljude koji se zele uhvatiti u kostac sa lokalnim problemima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 08:35

jasambrend wrote:

Heroin nije trava, da bi to tako izbanalizirao, kao što ni 200 grama istog nije sitno dilanje, a toliko je samo pronađeno kod jednog nedavno, drugi ubije curicu u pješačkoj zoni, a niti se osvrnuo nije, ulazili su mu u kuću, iznuđivali nešto što veze nema s njim, prijetili nožem, tukli, mjesecima maltretirali.. ako je tebi to sitno, onda imaš problem s percepcijom, ne znam u kakvom zoološkom vrtu ti živiš, ali to je nešto preko čega se ne prelazi u iole civiliziranom društvu. Što je trebao, pričekati da ga ubiju ili da mu se možda smiluju pa drhtati za svoj ili bratov život. Prijaviti posranoj policiji. Valjda znaš koliko je samo žena ubijeno jer policija nije reagirala. Napravio je na kraju isto što bih i ja, pobio ih ko zečeve... a pičkice neka sada cmizdre, cvile i kmeče...gamad je naravno, to zaslužila. On će odležati svoje, a da ima ikakve pravde na svijetu kao što je nema, kazna bi bila minimalna s obzirom na okolnosti.
lik uopće nije bitan za ovo kaj sam ja napisao, bitni ste vi ostali koji u ulozi sudaca navijate koga se treba ubit na ulici, onak pravednički, vaša želja za krvlju pošto ova trojica ubijenih vama nisu napravila ništa, ne postoji opasnost sitnih dilera za državni poredak niti za sigurnost na ulicama, toga nema osim ako ne živite svi u kolumbiji ili negdje u meksiku na granici sa amerikom...kad mainstream populacija ovak k'o vi ne vidi problem u ubijanju sitnih dilera po ulicama to postaje zabrinjavajuće, kaj se sitni dileri ne znaju naoružat i počet pucat nazad? da, drhte u svojim rupama, drhte i po zatvorima, ovaj jadnik će to tek skužit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 08:45

Pa ostali cine vecinu,napose vecina odredjuje demokraciju..ako vecina zeli,normalnih gradjana ,lomace,vjesala i kotace za dilere,ja sam svakako za tu ideju..
zasto dozvoliti maloj hrpi kriminalaca da siluje cijelo drustvo..dovoljno su ovi na vlasti sto to cine bez ikakvih konzekvenci..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 08:56

postoji nekaj kaj se zove glas razuma a ne di svi tu i mali mujo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 09:03

jasambrend wrote:
vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:

Aj Vučina otpizdi s tim spikama. Da je takav problem, niti jedan brodar ga ne bi primio, a susjedi i znanci redom ga opisuju kao normalnog i dobrog dečka. To što ga je nakaradni sustav ove usmrđene države nagnao da pukne, više govori o smrdljivoj državi i gradu u kojem živi, nego o njemu... poserem ti se na službene medije i policijska izvješća i izvore. Gamad svi redom.
ja sam rekao 90% obitelji dakle ne svi...ionako je split preuzela ulica iliti narod..pa je tako kako je...ulica koja se bori protiv kriminala sve dok ta borba ne dotakne i njih..e onda ne vazi to..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by catabbath 13/1/2020, 09:05

ebenica wrote:  pošto ova trojica ubijenih vama nisu napravila ništa,

Oni su primjer ostaloj ološ kojoj se sad šupak jako stisnuo. Ovi likovi više neće dilati niti će više koga kamatariti, sad će se odmarati na Lorvrincu. A i država se uzjebala nešto da sad ovako nebi i nekog političara uzeli za primjer, evo sad kontra u svim novinama, do prekučer lik bio dobar dečko a jučer već prebio brata (đanera), kao mali krao u crkvi i najgore od svega mrzi pedere, strašan krimos.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 09:10

catabbath wrote:
ebenica wrote:  pošto ova trojica ubijenih vama nisu napravila ništa,

Oni su primjer ostaloj ološ kojoj se sad šupak jako stisnuo. Ovi likovi više neće dilati niti će više koga kamatariti, sad će se odmarati na Lorvrincu. A i država se uzjebala nešto da sad ovako nebi i nekog političara uzeli za primjer, evo sad kontra u svim novinama, do prekučer lik bio dobar dečko a jučer već prebio brata (đanera), kao mali krao u crkvi i najgore od svega mrzi pedere, strašan krimos.
ma kurac se stiso...torcida vec vrsi opelo jednom ubijenom sa nadimkom-pajser..i prijeti...'ne serite'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 09:13

catabbath wrote:
Oni su primjer ostaloj ološ kojoj se sad šupak jako stisnuo.
jel su to tvoje neke želje ili realnost? realnost je da ovaj dečko kad dođe u zatvor neće imat pismo garancije sa sobom da ga se ne dira i sav taj ološ kojem se kao šupak stisnuo će se hladno iživljavat na tvom heroju...boli sitne dilere kurac za tvoje želje i za to kaj su neka trojica dobila metak, brijem da je lokalni narkoman u splitu bez problema danas ujutro kupio svoj šut, konkurencija je manja svijet ide dalje.

a to kaj si ti krvožedan je veći problem za društvo nego sve kaj se dogodilo jer ti ćeš i dalje bit na slobodi sa svojim suludim idejama o ubijanju nekoga na ulici.,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 13/1/2020, 09:13

vuksadinare wrote:ma kurac se stiso...torcida vec vrsi opelo jednom ubijenom sa nadimkom-pajser..i prijeti...'ne serite'

2Za sada nije jasno i je li Marin Ožić Paić zvani Pajser nastradao samo što je bio na motoru te četvrte osobe koju je ubojica tražio. Od trojice likvidiranih mladića samo je on imao prijavu zbog dilanja. Prije nekoliko mjeseci u stanu mu je pronađeno oko 200 grama heroina, piše Slobodna Dalmacija. "

Hm, Gdin "Pajser", zvuči kao miroljubivi intelektualac, sigurno se greškom našao u toj ekipi.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 09:15

catabbath wrote:
vuksadinare wrote:ma kurac se stiso...torcida vec vrsi opelo jednom ubijenom sa nadimkom-pajser..i prijeti...'ne serite'

2Za sada nije jasno i je li Marin Ožić Paić zvani Pajser nastradao samo što je bio na motoru te četvrte osobe koju je ubojica tražio. Od trojice likvidiranih mladića samo je on imao prijavu zbog dilanja. Prije nekoliko mjeseci u stanu mu je pronađeno oko 200 grama heroina, piše Slobodna Dalmacija. "

Hm, Gdin "Pajser", zvuči kao miroljubivi intelektualac, sigurno se greškom našao u toj ekipi.
nije ništa miroljubiviji od tebe, jedan i drugi ste za kurac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 13/1/2020, 09:15

ebenica wrote:realnost je da ovaj dečko kad dođe u zatvor neće imat pismo garancije sa sobom da ga se ne dira i sav taj ološ kojem se kao šupak stisnuo će se hladno iživljavat na tvom heroju.

Biti će upravo suprotno dvaput će razmišljati tko je dovoljno lud ići na njega. U principu takve likove koji hladno likvidiraju trojicu (a imaju plan za 5) ne želiš dirati.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by catabbath 13/1/2020, 09:17

ebenica wrote:nije ništa miroljubiviji od tebe, jedan i drugi ste za kurac.

Vidim osobno te pogodilo ovo čišćenje dilerskog smeća  :D
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 09:18

catabbath wrote:
ebenica wrote:realnost je da ovaj dečko kad dođe u zatvor neće imat pismo garancije sa sobom da ga se ne dira i sav taj ološ kojem se kao šupak stisnuo će se hladno iživljavat na tvom heroju.

Biti će upravo suprotno dvaput će razmišljati tko je dovoljno lud ići na njega. U principu takve likove koji hladno likvidiraju trojicu (a imaju plan za 5) ne želiš dirati.
rambo ti je isprao mozak :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 09:19

catabbath wrote:
ebenica wrote:nije ništa miroljubiviji od tebe, jedan i drugi ste za kurac.

Vidim osobno te pogodilo ovo čišćenje dilerskog smeća  :D
trebaš adresu i broj telefona? možda mi se šupak stisnuo nikad ne znaš ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 13/1/2020, 09:21

ebenica wrote:trebaš adresu i broj telefona? možda mi se šupak stisnuo nikad ne znaš ;)

A kontam i ti dilaš. Jbg. Kako živit tako i završiš cheers
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 09:22

catabbath wrote:
ebenica wrote:trebaš adresu i broj telefona? možda mi se šupak stisnuo nikad ne znaš ;)

A kontam i ti dilaš. Jbg. Kako živit tako i završiš cheers
ne dilam, ne pijem, čak sam prestao i pušit al i dalje se ne bojim vas krvožednih ne znam zakaj bi se onda neki dileri bojali. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 13/1/2020, 09:24

ebenica wrote:ne dilam, ne pijem, čak sam prestao i pušit al i dalje se ne bojim vas krvožednih ne znam zakaj bi se onda neki dileri bojali. :coffee

A ti ovako miroljubiv prijetiš nama krvožednim građanima.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 09:26

catabbath wrote:
ebenica wrote:ne dilam, ne pijem, čak sam prestao i pušit al i dalje se ne bojim vas krvožednih ne znam zakaj bi se onda neki dileri bojali. :coffee

A ti ovako miroljubiv prijetiš nama krvožednim građanima.
di si ti vidi prijetnju? daj se skubiciraj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 21 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21  Next

Back to top

- Similar topics