ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Page 7 of 21 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next

Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 7 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by RayMabus 12/1/2020, 15:15

RayMabus wrote:Zamisli površinu planete kao ravnu ploču

Recimo da vas se miljon tu inkarniralo

20% ste antisocijalni od kojih 2% jako

https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost

Sad dođem ja i samo vas pratim , čim ugledam prvoga ode glava

I tako redom

Na kraju će vas ostat 800 tisuća al dobrih

Upravo sam vas kao rasu digao duhovno u prosjeku jer ste sad bez ološa

Moć jednostavnosti
I nije na meni da to radim na ovoj planeti jer vi i niste dio galaktičke federacije

Zato sam vam dao podatke o antisocijalnoj osobnosti.

Podižem vam znanje.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t13-znanje-odgovornost-i-kontrola

Vama je to brutalno šta bi jja likvidira 20% rase a u biti ne bi

Ja imam još veće znanje pa znam da se inkarnirao ovdje i da je zarobljen u tijelu.

Smrt je čin milosrđa

Ja bi ih unakazija i napravija invalidima i svaki dan skaka po njima.

Dobro došli u Pakao.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 7 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by RayMabus 12/1/2020, 15:25

Znaš šta bi van ja napravija : iskopa bi jednu veliku rupu na sri Rive i onda tu ubaciva antisocijalne osobe.

A prvo bi im propuca sve zglobove na tijelu tako da mogu samo puzat.

Onda bi im baca mekinje dole da ne umru od gladi.

Tako da svi vidite kako ćete živit ostatak života kad vas ja snimin.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 12/1/2020, 15:31

Ti si Ray prilicno antisocijalna osoba 
Cudi me da to ne shvacas?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/1/2020, 15:32

RayMabus wrote:Znaš šta bi van ja napravija : iskopa bi jednu veliku rupu na sri Rive i onda tu ubaciva antisocijalne osobe.

Pa sto nisi, jak si samo na forumu.

Kenj@s ko foka :cleanteeth
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2020, 15:34

RayMabus wrote:Znaš šta bi van ja napravija : iskopa bi jednu veliku rupu na sri Rive i onda tu ubaciva antisocijalne osobe.

A onda bi im smanjia dozu mekinja pa bi gleda kako jedu jedni druge.

Dobili bi takve traume od mene dda in ne bi palo više na pamet inkarnkrat se na tu površinu di ih je tako istraumataziralo.

Imali bi PTSP

Od nasilnika postali bi žrtve

Tehnika ogledala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2020, 15:37

Sora wrote:Ti si Ray prilicno antisocijalna osoba 
Cudi me da to ne shvacas?
Nisam glavni u hijerahiji. Moram slušat onog poviše.

Drže me na lancu. Slikovito rečeno.

Ne žele da okrutnost zavlada ovom rasom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 12/1/2020, 15:38

Ja odmah pomislio na Longija. Dobro je da nije on.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2020, 15:39

dzango wrote:Ja odmah pomislio na Longija. Dobro je da nije on.
Ne volim oružje. Oružje služi za ubijanje. Ja sam miroljubiv. Basketball
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2020, 15:48

Um čini ratnika a ne oružje.

Ne triba meni protiv ovih jadnika oružje.

Samo ih u oči pogledam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 15:49

RayMabus wrote:Um čini ratnika a ne oružje.

Ne triba meni protiv ovih jadnika oružje.

Samo ih u oči pogledam.

lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 12/1/2020, 16:23

Treći ubijeni, Marin Paić, jest imao manjih nepodopština s drogom, no po svemu sudeći ispao je slučajna žrtva: vozio je skuter vrlo sličan onome kojega inače vozi Jerko M., jedan s liste za odstrel Filipa Zavadlava, a na glavi je imao kacigu. Ustrijeljen je u leđa u uskoj Radmilovića ulici, a sam ubojica odmah je shvatio da je pogriješio.
'Ubio sam krivoga', priznao je u kafiću 'Borsalino' prije nego što će se ondje pojaviti policija.

heroj a ne zlocinac
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 12/1/2020, 16:28

RayMabus wrote:Zamisli površinu planete kao ravnu ploču

psss. onak da ti šapnem. površina kugle se projicira kao površina kružnice.
.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 16:31

Meatke wrote:
Sovak wrote:
Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 7 248-79

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 7 975-60

:D

bröther ? :W

I don't know. We'll see.

:W
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 12/1/2020, 16:38

Dobro kako čitam dug od brata za drogu su prebacili na drugog brata i uvečali ga kamatom za tisuću puta pa ga naganjali.
Ovaj je odradio policijski i pravosudni posao u stvari. Šteta što još onu dvojicu nije pronašao.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by catabbath 12/1/2020, 16:40

kaya wrote: Šteta što još onu dvojicu nije pronašao.

Policija ih je sklonila na sigurno kad su skužili da ih ovaj traži.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by catabbath 12/1/2020, 16:41

debotoijusto wrote:
Treći ubijeni, Marin Paić, jest imao manjih nepodopština s drogom, no po svemu sudeći ispao je slučajna žrtva: vozio je skuter vrlo sličan onome kojega inače vozi Jerko M., jedan s liste za odstrel Filipa Zavadlava, a na glavi je imao kacigu. Ustrijeljen je u leđa u uskoj Radmilovića ulici, a sam ubojica odmah je shvatio da je pogriješio.
'Ubio sam krivoga', priznao je u kafiću 'Borsalino' prije nego što će se ondje pojaviti policija.

heroj a ne zlocinac

E, čovik ima nadimak "pajser", sigurno je neki miroljubivi intelektualac koji volontira u staračkom domu.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by T. 12/1/2020, 16:42

catabbath wrote:
kaya wrote: Šteta što još onu dvojicu nije pronašao.

Policija ih je sklonila na sigurno kad su skužili da ih ovaj traži.
Pravo je pitanje kako je policija znala koga ovaj traži, pa ih je sklonila na sigurno?
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/1/2020, 16:43

Podrška za Vilipa

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/cijeli-splitski-mali-bronx-bruji-o-pocinitelju-masakra-koji-je-iz-tog-kvarta-potekao-malo-tko-o-njemu-prica-lose-odskakao-je-od-brace/9845263/

:tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 12/1/2020, 16:44

catabbath wrote:
debotoijusto wrote:

heroj a ne zlocinac

E, čovik ima nadimak "pajser", sigurno je neki miroljubivi intelektualac koji volontira u staračkom domu.
Pajser je samo imamo 'manjih nepodopština s drogom', inače se radilo o uzornom građaninu... :D
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 12/1/2020, 16:45

sori na dezinformaciji.
krug je površina, kružnica linija.
sori, moja klupa.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 16:46

debotoijusto wrote:
[size=59]Treći ubijeni, Marin Paić, jest imao manjih nepodopština s drogom, no po svemu sudeći ispao je slučajna žrtva: vozio je skuter vrlo sličan onome kojega inače vozi Jerko M., jedan s liste za odstrel Filipa Zavadlava, a na glavi je imao kacigu. Ustrijeljen je u leđa u uskoj Radmilovića ulici, a sam ubojica odmah je shvatio da je pogriješio.[/size]
[size=59]'Ubio sam krivoga', priznao je u kafiću 'Borsalino' prije nego što će se ondje pojaviti policija.[/size]

heroj a ne zlocinac

Deratizirao ga je prije nego sto je postao veci stakor.

Usput ... policijski celnici prvo davali izjave kako to nije bio obracun dilera.

Po drustvenim mrezama krece val kritike rada sudstva i policije glede tih stakora i odobravanje deratizacije.

'Netko' se usrao i u roku uru dvije radi kopernikanski obrat i deratizatora se proglasava obiteljskim nasilnikom, dilerom i homofobom.

Khm.

:W
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 21 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Next

Back to top

- Similar topics