Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
Page 7 of 21
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
I nije na meni da to radim na ovoj planeti jer vi i niste dio galaktičke federacijeRayMabus wrote:Zamisli površinu planete kao ravnu ploču
Recimo da vas se miljon tu inkarniralo
20% ste antisocijalni od kojih 2% jako
https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Sad dođem ja i samo vas pratim , čim ugledam prvoga ode glava
I tako redom
Na kraju će vas ostat 800 tisuća al dobrih
Upravo sam vas kao rasu digao duhovno u prosjeku jer ste sad bez ološa
Moć jednostavnosti
Zato sam vam dao podatke o antisocijalnoj osobnosti.
Podižem vam znanje.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t13-znanje-odgovornost-i-kontrola
Vama je to brutalno šta bi jja likvidira 20% rase a u biti ne bi
Ja imam još veće znanje pa znam da se inkarnirao ovdje i da je zarobljen u tijelu.
Smrt je čin milosrđa
Ja bi ih unakazija i napravija invalidima i svaki dan skaka po njima.
Dobro došli u Pakao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaš šta bi van ja napravija : iskopa bi jednu veliku rupu na sri Rive i onda tu ubaciva antisocijalne osobe.
A prvo bi im propuca sve zglobove na tijelu tako da mogu samo puzat.
Onda bi im baca mekinje dole da ne umru od gladi.
Tako da svi vidite kako ćete živit ostatak života kad vas ja snimin.
2014-04-11
Ti si Ray prilicno antisocijalna osoba
Cudi me da to ne shvacas?
RayMabus wrote:Znaš šta bi van ja napravija : iskopa bi jednu veliku rupu na sri Rive i onda tu ubaciva antisocijalne osobe.
Pa sto nisi, jak si samo na forumu.
Kenj@s ko foka
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A onda bi im smanjia dozu mekinja pa bi gleda kako jedu jedni druge.RayMabus wrote:Znaš šta bi van ja napravija : iskopa bi jednu veliku rupu na sri Rive i onda tu ubaciva antisocijalne osobe.
Dobili bi takve traume od mene dda in ne bi palo više na pamet inkarnkrat se na tu površinu di ih je tako istraumataziralo.
Imali bi PTSP
Od nasilnika postali bi žrtve
Tehnika ogledala.
2014-04-11
Nisam glavni u hijerahiji. Moram slušat onog poviše.Sora wrote:Ti si Ray prilicno antisocijalna osoba
Drže me na lancu. Slikovito rečeno.
Ne žele da okrutnost zavlada ovom rasom.
2014-04-11
Ja odmah pomislio na Longija. Dobro je da nije on.
Ne volim oružje. Oružje služi za ubijanje. Ja sam miroljubiv.dzango wrote:Ja odmah pomislio na Longija. Dobro je da nije on.
2014-04-11
Um čini ratnika a ne oružje.
Ne triba meni protiv ovih jadnika oružje.
Samo ih u oči pogledam.
Samo ih u oči pogledam.
2014-04-11
RayMabus wrote:Um čini ratnika a ne oružje.
Samo ih u oči pogledam.
Guest- Guest
Treći ubijeni, Marin Paić, jest imao manjih nepodopština s drogom, no po svemu sudeći ispao je slučajna žrtva: vozio je skuter vrlo sličan onome kojega inače vozi Jerko M., jedan s liste za odstrel Filipa Zavadlava, a na glavi je imao kacigu. Ustrijeljen je u leđa u uskoj Radmilovića ulici, a sam ubojica odmah je shvatio da je pogriješio.
'Ubio sam krivoga', priznao je u kafiću 'Borsalino' prije nego što će se ondje pojaviti policija.
heroj a ne zlocinac
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
psss. onak da ti šapnem. površina kugle se projicira kao površina kružnice.RayMabus wrote:Zamisli površinu planete kao ravnu ploču
.
2014-12-30
Meatke wrote:Sovak wrote:
bröther ?
I don't know. We'll see.
Guest- Guest
Dobro kako čitam dug od brata za drogu su prebacili na drugog brata i uvečali ga kamatom za tisuću puta pa ga naganjali.
Ovaj je odradio policijski i pravosudni posao u stvari. Šteta što još onu dvojicu nije pronašao.
Ovaj je odradio policijski i pravosudni posao u stvari. Šteta što još onu dvojicu nije pronašao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote: Šteta što još onu dvojicu nije pronašao.
Policija ih je sklonila na sigurno kad su skužili da ih ovaj traži.
catabbath-
2015-08-22
debotoijusto wrote:Treći ubijeni, Marin Paić, jest imao manjih nepodopština s drogom, no po svemu sudeći ispao je slučajna žrtva: vozio je skuter vrlo sličan onome kojega inače vozi Jerko M., jedan s liste za odstrel Filipa Zavadlava, a na glavi je imao kacigu. Ustrijeljen je u leđa u uskoj Radmilovića ulici, a sam ubojica odmah je shvatio da je pogriješio.
'Ubio sam krivoga', priznao je u kafiću 'Borsalino' prije nego što će se ondje pojaviti policija.
heroj a ne zlocinac
E, čovik ima nadimak "pajser", sigurno je neki miroljubivi intelektualac koji volontira u staračkom domu.
catabbath-
2015-08-22
Pravo je pitanje kako je policija znala koga ovaj traži, pa ih je sklonila na sigurno?catabbath wrote:kaya wrote: Šteta što još onu dvojicu nije pronašao.
Policija ih je sklonila na sigurno kad su skužili da ih ovaj traži.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Podrška za Vilipa
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/cijeli-splitski-mali-bronx-bruji-o-pocinitelju-masakra-koji-je-iz-tog-kvarta-potekao-malo-tko-o-njemu-prica-lose-odskakao-je-od-brace/9845263/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/cijeli-splitski-mali-bronx-bruji-o-pocinitelju-masakra-koji-je-iz-tog-kvarta-potekao-malo-tko-o-njemu-prica-lose-odskakao-je-od-brace/9845263/
2014-04-11
Pajser je samo imamo 'manjih nepodopština s drogom', inače se radilo o uzornom građaninu...catabbath wrote:debotoijusto wrote:Treći ubijeni, Marin Paić, jest imao manjih nepodopština s drogom, no po svemu sudeći ispao je slučajna žrtva: vozio je skuter vrlo sličan onome kojega inače vozi Jerko M., jedan s liste za odstrel Filipa Zavadlava, a na glavi je imao kacigu. Ustrijeljen je u leđa u uskoj Radmilovića ulici, a sam ubojica odmah je shvatio da je pogriješio.
heroj a ne zlocinac
E, čovik ima nadimak "pajser", sigurno je neki miroljubivi intelektualac koji volontira u staračkom domu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
sori na dezinformaciji.
krug je površina, kružnica linija.
sori, moja klupa.
krug je površina, kružnica linija.
sori, moja klupa.
2014-12-30
debotoijusto wrote:[size=59]Treći ubijeni, Marin Paić, jest imao manjih nepodopština s drogom, no po svemu sudeći ispao je slučajna žrtva: vozio je skuter vrlo sličan onome kojega inače vozi Jerko M., jedan s liste za odstrel Filipa Zavadlava, a na glavi je imao kacigu. Ustrijeljen je u leđa u uskoj Radmilovića ulici, a sam ubojica odmah je shvatio da je pogriješio.[/size]
[size=59]'Ubio sam krivoga', priznao je u kafiću 'Borsalino' prije nego što će se ondje pojaviti policija.[/size]
heroj a ne zlocinac
Deratizirao ga je prije nego sto je postao veci stakor.
Usput ... policijski celnici prvo davali izjave kako to nije bio obracun dilera.
Po drustvenim mrezama krece val kritike rada sudstva i policije glede tih stakora i odobravanje deratizacije.
'Netko' se usrao i u roku uru dvije radi kopernikanski obrat i deratizatora se proglasava obiteljskim nasilnikom, dilerom i homofobom.
Khm.
Guest- Guest
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Similar topics
» Nakaradna nadogradnja u centru Splita
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
Page 7 of 21