ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Page 10 of 21 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next

Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 10 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by Guest 13/1/2020, 00:30

lik ubio neke sitne dilere na skuterima, pari da je ubio pabla escobara osobno, mainstream populacija željna krvi, katolibanija.

Guest
Guest

Back to top Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 10 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by darth_vader 13/1/2020, 04:58

Pobio je ološ koji mu je prijetio, radio iznudu, maltretirao njega i brata. Šteta samo što ih još u kući nije riješio kad su došli raditi sranja. Brijem da se govno stislo svakom "sitnom" dileru. Nikad se više ne zna tko ih može propucati. Svakako zaslužuje odlikovanje i pomilovanje te u budućnosti neko ministarsko mjesto. Svakako je kvalificiraniji i od  Božinovića i Ostojića po pitanju sigurnosti u državi.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 05:46

sitni dileri i sigurnost u državi :D evo od danas više ne postoje, usralo se sve...

samo ne znam kakve to veze ima sa mainstream željom za krvlju i navijanjem? to kaj ti hoćeš da se nekoga ubije nije radi toga kaj se ljudi drogiraju i netko prodaje travu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 06:57

jasambrend wrote:Pobio je ološ koji mu je prijetio, radio iznudu, maltretirao njega i brata. Šteta samo što ih još u kući nije riješio kad su došli raditi sranja. Brijem da se govno stislo svakom "sitnom" dileru. Nikad se više ne zna tko ih može propucati. Svakako zaslužuje odlikovanje i pomilovanje te u budućnosti neko ministarsko mjesto. Svakako je kvalificiraniji i od  Božinovića i Ostojića po pitanju sigurnosti u državi.
člikvidirao njih i trebao je brata koji ga je uvalio u govna...koliko citam preklinjali su on i otac brata prije da s eode lijeciti da s emakne od tog drustva a on njima..'ni cu't'...dakle koliko su ova govna krivi toliko mu ni brat nije puno pametniji pa nije ni steta da je i brata roknuo..koji je zbog svoje ludosti ga i doveo u tu situaciju...jer burke nije imo love pa su isli njega kamatariti i zajebavati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 06:59

da se burke mknuo od drustva i isao lijeciti aj onda i covjek bi s eborio ovako...se borio za sebe da ne najebe zbog ludonje koji nije htio 'ni cu't' da se makne od tog olosa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 13/1/2020, 07:17

Splitska policija u subotu je odradila fantastičan posao. Zbilja je.

Ako, naravno, zanemarimo podatak da je trostruki ubojica usred bijela dana šetao s kalašom pod rukom u centru grada i ležerno prošao kroz kvart, mahnuo svim raspoloživim snagama, izbjegao njihov helikopter i pomorsku silu i otišao u kafić deset metara zračne linije od zgrade Policijske uprave gdje je pio capuccino skoro tri sata, dok ga je pola grada snimalo mobitelom onda da, stvarno su dali sve od sebe.

U najvažnijem trenutku građani su bili bez ikakvih informacija. Sutradan je tek sazvana nekakva presica na kojoj opet nisu rekli ništa što već nismo znali.
Pustili su da im ulica vodi odnose s javnošću. Minutama nakon počinjenog pokolja, preko WhatsApp grupa širila su se imena i slike ubijenih i počinitelja, svi smo sve znali. Dolazile su i krive informacije. Pokapalo se žive. Ljudi su bili u panici. Prepušteni sami sebi. Snimku muškarca koji hoda s puškom dobili smo od žene na ulici pet minuta nakon što je snimljena.
U inbox naše Facebook stranice javljali su se čitatelji nudeći nam na otkup snimke i fotografije pokolja, leševa, krvi, tuđe patnje. Kao da prodaju kukuruze na pazaru. "Imamo snimku ubojstva, jeste li zainteresirani za otkup", pitala je neka Dina. A da ne razmisli je li to dokaz i bi li trebala s tim ići na policiju. Profit je na prvom mjestu. Snimali su sve. Približavali se krvavom tijelu, razbijenom motoru. Teški Black Mirror.
U kafiću gdje je osumnjičenik naposljetku lociran, gdje smo došli nekoliko minuta nakon privođenja, gosti nisu skidali pogled s utakmice Liverpool - Tottenham, neka je majka sjedila s djecom, dva starca u kutu čitala su novine. Nitko nije ni trepnuo nakon što su specijalci odveli tipa. Niti je vlasnik promislio "hm, moga bi zatvorit kafić večeras malo ranije". Osoba za koju se vjerovalo da je trostruki ubojica sjedila je za stolom pored šanka.
Svi su to znali jer je snimka njegova lica kružila WhatsAppom satima prije nego što je upala policija. Znali smo da sjedi s ocem ili odvjetnikom i da pričaju kako mora posjetiti psihijatra i da govori kako nije spavao deset dana.
Svi osim policije. Ali oni su odradili fantastičan posao.
flambojantno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 13/1/2020, 07:20

Koliko su građani detaljno pratili i jedni druge obavještavali o tijeku policijske akcije, dovoljno govori činjenica da se pred kraj dana pojavila čak i fotografija počinitelja na liječničkom pregledu nakon što je uhićen. Iza njega se vidi policajac s puškom. Koji nije primijetio da ga netko snima. Njega ni privedenog. A danas? Danas slavimo ubojicu. Osnivamo Facebook grupe njemu u čast. Nikoga nije briga. Nitko se ne pita jesmo li kao društvo potpuno skrenuli.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 07:21

...a sto ce i ovi suci,politicari u splitu napravit..njima najvaznije da je njima glava citava kao i auto..bolje se ne zamjeriti...bolje u split poslati sa starne policiju,politicare kao sto su brazilci napravili u riu...pa im sad tamo pao kriminal za 70%...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 13/1/2020, 07:32

vuksadinare wrote:...a sto ce i ovi suci,politicari u splitu napravit..njima najvaznije da je njima glava citava kao i auto..bolje se ne zamjeriti...bolje u split poslati sa starne policiju,politicare kao sto su brazilci napravili u riu...pa im sad tamo pao kriminal za 70%...

BOPE u favele varosa a tamo samo apartmani i 2 sitna dilera u kamenitoj , kasno je slat konjicu dok torcida , religija splita , svrsava na pajsera
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/1/2020, 07:34

debotoijusto wrote:
[size=35]Koliko su građani detaljno pratili i jedni druge obavještavali o tijeku policijske akcije, dovoljno govori činjenica da se pred kraj dana pojavila čak i fotografija počinitelja na liječničkom pregledu nakon što je uhićen. Iza njega se vidi policajac s puškom. Koji nije primijetio da ga netko snima. Njega ni privedenog. A danas? Danas slavimo ubojicu. Osnivamo Facebook grupe njemu u čast. Nikoga nije briga. Nitko se ne pita jesmo li kao društvo potpuno skrenuli.[/size]

Kako nije briga. Briga je reketara koji su sinoć loše spavali...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 07:36

debotoijusto wrote:
vuksadinare wrote:...a sto ce i ovi suci,politicari u splitu napravit..njima najvaznije da je njima glava citava kao i auto..bolje se ne zamjeriti...bolje u split poslati sa starne policiju,politicare kao sto su brazilci napravili u riu...pa im sad tamo pao kriminal za 70%...

BOPE u favele varosa a tamo samo apartmani i 2 sitna dilera u kamenitoj , kasno je slat konjicu dok torcida , religija splita , svrsava na pajsera
....sve s eda srediti..ne mora policija iz splita...posaljes policiju iz drugih djelova hrvatske gdje ne poznaju ove ili svak svakog poznaje pa zazmiri...i policiji iz splita ima netko nadlezan iznad njih...da vidis kad takvi pocnu jebat majku a ovi ih ne poznaju...a ne mogu zatraziti pomoc od svojih u splitskoj policiji..kad ti bane deset speciajalaca sa maskom na glavi bacete na pod u stanu,izlemaju,nabijuti mažu na glavu i strapaju u maricu i osvanes isti dan u lepoglavi..i na suđenju npr.u varazdinu..dok s etvoj odvjetnik snađe vec sluzis bajbuk usput i odvjetnika ili 'odvjetnika' provozaju u marici....oslonit se na splitsku policiju da nesto rijesi kao da se oslonis na samu 'ulicu'...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 07:40

eto uzgred znam policajca iz splita sa klojim sam od malih nogu ok...sam mi priznao da on prakticno nista doli ne moze..iama rođaka od strica sina koji je jedna od jacih krimosa dolje u splitu..sam mi kaze..kako cu ga hapsit kad duguje njegovom caci svom stricu 2000 eura..dug los drug kako se kaze..a doli svak svakom nesto duguje...i jebiga onda
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 07:42

zato ako bas zelis rjesiti kriminal u nekom gradu moras poslati sa strane policiju narocito u manjim mjestima..em na neki nacin sa tim olaksas i tamosnjoj policiji koji se eto onda mogu pravdati..'jbg sto mi tu mozemo dosli ovi sa strane i pohapsili'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 08:03

ebenica wrote:sitni dileri i sigurnost u državi :D evo od danas više ne postoje, usralo se sve...

samo ne znam kakve to veze ima sa mainstream željom za krvlju i navijanjem? to kaj ti hoćeš da se nekoga ubije nije radi toga kaj se ljudi drogiraju i netko prodaje travu.
u biti jako tuzno,jerbo pojedinci,koji u sebi nemaju nikakva zla inace,uniste si zivot radi kretena,koji ih dotjeraju do stanja,kad ne vide drugo rjesenje nego uzeti zakon u svoje ruke..
Eto ja sam ladne glave,nitko mi ne prijeti,niti mojemu ikome,pa bih svejedno preventivno uza zid sVE koji imaju veze sa drogom i ladno ih posmicao..bash radi droge koja se uvaljuje i radi prodaje...

Pa kad krenu sranja i masovnije sa drogama,vise ce ,dao Bog,i dilera ovako zavrsiti,i vjeruj mi itekako ce se takvi sasrati u gaće,kad vide cijev sa krive strane :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 08:08

Legendovich wrote:
ebenica wrote:sitni dileri i sigurnost u državi :D evo od danas više ne postoje, usralo se sve...

u biti jako tuzno,jerbo pojedinci,koji u sebi nemaju nikakva zla inace,uniste si zivot radi kretena,koji ih dotjeraju do stanja,kad ne vide drugo rjesenje nego uzeti zakon u svoje ruke..
Eto ja sam ladne glave,nitko mi ne prijeti,niti mojemu ikome,pa bih svejedno preventivno uza zid sVE koji imaju veze sa drogom i ladno ih posmicao..bash radi droge koja se uvaljuje i radi prodaje...

Pa kad krenu sranja i masovnije sa drogama,vise ce ,dao Bog,i dilera ovako zavrsiti,i vjeruj mi itekako ce se takvi sasrati u gaće,kad vide cijev sa krive strane :cleanteeth
...gle...liku je ocito 90% obitelji problematicno...a i on sam ima neke prijave zbog maznjavanja..ima dva brata ovisnika koje nitko nije tjerao da se drogiraju i zaduzuju...dapace jedan brat ocito s enije ni kajao sto se krece u takvom drustvu...izgleda da brati nije pomoglo ni sto a je brat ubojica izmarisao...dakle brat ce se dalje pucati u venu a ovaj zavrsio u zatvoru zbog brata ludonje...ako je vec htiuo upucati onda je trebao i burkea upucati jer ocitu liku nema ionako spasa..kad vec ce guliti za nesto..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 08:12

da ja imam brata koji odbija pomoc moju da se ide lijeciti,makne od tog drustva jednostavno bi rekao..jesi mi brat ali ko te jebe  ne zelim zbog tebe da ja stradam i obitelj i porucio ovima da rade sa njim sto hoce jer ja ne zelim placati za njega koji se ne zeli popraviti i amen...sam si je izabrao takav put pa neka onda snosi posljedice a ne ja i obitelj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 08:15

vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:

...gle...liku je ocito 90% obitelji problematicno...a i on sam ima neke prijave zbog maznjavanja..ima dva brata ovisnika koje nitko nije tjerao da se drogiraju i zaduzuju...dapace jedan brat ocito s enije ni kajao sto se krece u takvom drustvu...izgleda da brati nije pomoglo ni sto a je brat ubojica izmarisao...dakle brat ce se dalje pucati u venu a ovaj zavrsio u zatvoru zbog brata ludonje...ako je vec htiuo upucati onda je trebao i burkea upucati jer ocitu liku nema ionako spasa..kad vec ce guliti za nesto..

Vidim,citao si izvjestaj od "policije"..istina,ne treba se petljati u stvar sa drogama pa si nesh vjerovatni niti natovariti problem na glavu..no,poznata mi je situacija,svejedno,kad nemas nista vise iza ledja nego cvrsti zid..e tada krenes naprijed i zubima i kandzama si radis put bez milosti..
druga stvar..ne znam zasto drzave ne legaliziraju sVE vrste narkotika,jer je ocito da su ljudi karakterno slabi,povodljivi i krenut ce uzimati drogu i bez nekog posebnog razloga..uklanja se time automatski ološ,koji dugove placanja dizu do iznosa kad nema vise logike da se moze vratiti..tme hoce zavesti robovlasnistvo nad nekim i potpuno ga sebi potciniti..to ljuti ekstremno..cijena mora biti normalna,kamata isto i to je to..dakle legalizacija..
90% obitelji problematicno..neka budala to izjavi,nounari zapisu,i fakat si cijelu,a ipakmozda normalu obitelj proglasio kriminalnom...
ne vjerujem medijima niti nounarima...a ovaj decko djeluje solidno,a posto je radio tesko na brodu,vjerovatno je i cestit i posten,jer je mogao kao i ovo smece biti na kopnu i prodavati drogu,a nije..
:starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/1/2020, 08:17

Prijetnja je ocito otisdla tako daleko,da ovaj heroj nije vidio druge opcije nego uzeti kalaš i pobiti smrdljive stakore..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 08:19

Legendovich wrote:
vuksadinare wrote:
Legendovich wrote:

Vidim,citao si izvjestaj od "policije"..istina,ne treba se petljati u stvar sa drogama pa si nesh vjerovatni niti natovariti problem na glavu..no,poznata mi je situacija,svejedno,kad nemas nista vise iza ledja nego cvrsti zid..e tada krenes naprijed i zubima i kandzama si radis put bez milosti..
druga stvar..ne znam zasto drzave ne legaliziraju sVE vrste narkotika,jer je ocito da su ljudi karakterno slabi,povodljivi i krenut ce uzimati drogu i bez nekog posebnog razloga..uklanja se time automatski ološ,koji dugove placanja dizu do iznosa kad nema vise logike da se moze vratiti..tme hoce zavesti robovlasnistvo nad nekim i potpuno ga sebi potciniti..to ljuti ekstremno..cijena mora biti normalna,kamata isto i to je to..dakle legalizacija..
90% obitelji problematicno..neka budala to izjavi,nounari zapisu,i fakat si cijelu,a ipakmozda normalu obitelj proglasio kriminalnom...
ne vjerujem medijima niti nounarima...a ovaj decko djeluje solidno,a posto je radio tesko na brodu,vjerovatno je i cestit i posten,jer je mogao kao i ovo smece biti na kopnu i prodavati drogu,a nije..
:starac
vidi...jer nudio bratu pomoc da ide na odvikavanje i da se kloni loseg drustva?..je...ovaj je to odbijao te rekao 'ni cu't'...zasto..jer je zelio biti 'faca'...pa dragi braci ako odbijas moju ruku pomoci onda iako si mi brat snosi svu odgovornost svojih postupaka..ne zalim te...ali zbog tebe ne zelim ispastati ja ni obitelj...jbg..moras gledati na svoju buducnost...netko tko ne zeli imati buducnost ne ispalti se prokockati svoju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 13/1/2020, 08:19

Heroin nije trava, da bi to tako izbanalizirao, kao što ni 200 grama istog nije sitno dilanje, a toliko je samo pronađeno kod jednog nedavno, drugi ubije curicu u pješačkoj zoni, a niti se osvrnuo nije, ulazili su mu u kuću, iznuđivali nešto što veze nema s njim, prijetili nožem, tukli, mjesecima maltretirali.. ako je tebi to sitno, onda imaš problem s percepcijom, ne znam u kakvom zoološkom vrtu ti živiš, ali to je nešto preko čega se ne prelazi u iole civiliziranom društvu. Što je trebao, pričekati da ga ubiju ili da mu se možda smiluju pa drhtati za svoj ili bratov život. Prijaviti posranoj policiji. Valjda znaš koliko je samo žena ubijeno jer policija nije reagirala. Napravio je na kraju isto što bih i ja, pobio ih ko zečeve... a pičkice neka sada cmizdre, cvile i kmeče...gamad je naravno, to zaslužila. On će odležati svoje, a da ima ikakve pravde na svijetu kao što je nema, kazna bi bila minimalna s obzirom na okolnosti.

Last edited by jasambrend on 13/1/2020, 08:28; edited 1 time in total
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/1/2020, 08:21

Legendovich wrote:Prijetnja je ocito otisdla tako daleko,da ovaj heroj nije vidio druge opcije nego uzeti kalaš i pobiti smrdljive stakore..
mogao se toga rjesiti...kamatarili su ga zbog ludog brata...a on isao placati dugove zbog brata ludonje koji je ionako odbijao pomoc...ja bi na njegovom mjestu napravio to ako me odbija rekao...ovima..radite od njega sto hocete bez obzira sto mi je brat...e da je on prihvatio pomoc a da su ovi nastavili zajebavati to je onda druga prica...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 21 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next

Back to top

- Similar topics