Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
Page 12 of 21
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
di si ti vidi prijetnju? daj se skubiciraj.catabbath wrote:ebenica wrote:ne dilam, ne pijem, čak sam prestao i pušit al i dalje se ne bojim vas krvožednih ne znam zakaj bi se onda neki dileri bojali.
A ti ovako miroljubiv prijetiš nama krvožednim građanima.
Guest- Guest
Na nekoliko stranica prosipaš bijes radi 3 pokojna krimosa .
catabbath-
2015-08-22
bijes? gdje je bijes? u kritici društva kojem je normalno da se netko ubija po ulicama? to je kritika, ne bijes, meni vi debili niste prijetnja, isti ste mi k'o i blato na cipelama, znate srat samo po tipkovnicama.catabbath wrote:Na nekoliko stranica prosipaš bijes radi 3 pokojn krimosa .
nekoliko stranica?
Guest- Guest
ebenica wrote:meni vi debili niste prijetnja,
Ko to tebi prijeti reci ti nama :)
catabbath-
2015-08-22
o bokte, koji debil :/ najopasnija kombinacija glup k'o kurac i žedan krvi.
Guest- Guest
ebenica wrote:o bokte, koji debil :/ najopasnija kombinacija glup k'o kurac i žedan krvi.
Upašio si sve krvožedne (na forumu), svi otišli tražiti kalaše
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:ebenica wrote:realnost je da ovaj dečko kad dođe u zatvor neće imat pismo garancije sa sobom da ga se ne dira i sav taj ološ kojem se kao šupak stisnuo će se hladno iživljavat na tvom heroju.
Biti će upravo suprotno dvaput će razmišljati tko je dovoljno lud ići na njega. U principu takve likove koji hladno likvidiraju trojicu (a imaju plan za 5) ne želiš dirati.
Naravno. Ako ga nisi spreman ubiti, ne diraj ga jer on je pokazao da može i zna. Malo tih pičkica zapravo ima muda kad im se pokažu zubi.
darth_vader-
2014-04-17
ti si se prepao odmah pa ti je mozak strokirao, pa si prvo vidio da ja tebi prijetim, pa da prosipam bijes, pa da pišem par stranica, pa si na kraju skužio da se meni prijeti...eto, tolko o tvojoj hrabrosti a htio bi poslat poruku nekim dilerima da dva puta razmisle, pa tebe se ni tvoja žena ne boji nego te stera u kurac blesavog. hrabriša.
Guest- Guest
u zatvorima nema kalaša, raspitajte se malo kak je u zatvorima prije nego počnete svršavat na gluposti iz filmova. znate barem jednu osobu koja je bila u zatvoru.jasambrend wrote:catabbath wrote:ebenica wrote:realnost je da ovaj dečko kad dođe u zatvor neće imat pismo garancije sa sobom da ga se ne dira i sav taj ološ kojem se kao šupak stisnuo će se hladno iživljavat na tvom heroju.
Biti će upravo suprotno dvaput će razmišljati tko je dovoljno lud ići na njega. U principu takve likove koji hladno likvidiraju trojicu (a imaju plan za 5) ne želiš dirati.
Naravno. Ako ga nisi spreman ubiti, ne diraj ga jer on je pokazao da može i zna. Malo tih pičkica zapravo ima muda kad im se pokažu zubi.
Guest- Guest
ebenica wrote:ti si se prepao odmah pa ti je mozak strokirao, pa si prvo vidio da ja tebi prijetim, pa da prosipam bijes, pa da pišem par stranica, pa si na kraju skužio da se meni prijeti...eto, tolko o tvojoj hrabrosti a htio bi poslat poruku nekim dilerima da dva puta razmisle, pa tebe se ni tvoja žena ne boji nego te stera u kurac blesavog. hrabriša.
Mda usrao sam se od straha. I neću moći više biti na poslu ostatak dana. Boljde da odem na bolovanje
catabbath-
2015-08-22
kako su ti sitni dileri mislili naplatit drogu od ovisnika
to su oni bice odma racunali navalit se na kosti cijeloj obitelji preko tog jednog debila
to su oni bice odma racunali navalit se na kosti cijeloj obitelji preko tog jednog debila
2014-04-19
ebenica wrote:u zatvorima nema kalaša, raspitajte se malo kak je u zatvorima prije nego počnete svršavat na gluposti iz filmova. znate barem jednu osobu koja je bila u zatvoru.jasambrend wrote:catabbath wrote:ebenica wrote:realnost je da ovaj dečko kad dođe u zatvor neće imat pismo garancije sa sobom da ga se ne dira i sav taj ološ kojem se kao šupak stisnuo će se hladno iživljavat na tvom heroju.
I rest my case. Očigledno ti je srcu drag taj krim milje čim ga toliko zdušno braniš. Dopusti nama koji ga ne podnosimo da zazivamo opći masakr na tim "nedužnim" dilerima... jednostavo ne želim da mi djeci bude jednog dana ni u primisli opcija bliski kontakt s istima nedajbože, a ti lovi leptire i drž im lojtre, što da ti čovjek radi...
darth_vader-
2014-04-17
prckov wrote:kako su ti sitni dileri mislili naplatit drogu od ovisnika
Pa naplatili su se. Što ne? Darwin award winners za ovu godinu, a ista nije ni počela...
darth_vader-
2014-04-17
pa etojasambrend wrote:prckov wrote:kako su ti sitni dileri mislili naplatit drogu od ovisnika
Pa naplatili su se. Što ne? Darwin award winners za ovu godinu, a ista nije ni počela...
I u tom biznisu ima bankrota
bankrotirali su radi pogresne investicije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
[quote="jasambrend"]
Postupaju isto kao Hrvatski zakonodavci. Sve to treba suzbiti.
Postupaju isto kao Hrvatski zakonodavci. Sve to treba suzbiti.
immortal-
2014-04-16
Priča ide da su dileri skužili su da je brat od lika pomorac i kao mora imati dosta para i zaračunali mu neke žešće kamate koje se ne mogu vratiti a kad je ovaj doša s broda počeli su maltretirati i njega i ostatak obitelji i nakon nekoliko mjesece ovaj puka i desilo se šta se desilo.
catabbath-
2015-08-22
ebenica wrote:ne dilam, ne pijem, čak sam prestao i pušit al i dalje se ne bojim vas krvožednih ne znam zakaj bi se onda neki dileri bojali.catabbath wrote:ebenica wrote:trebaš adresu i broj telefona? možda mi se šupak stisnuo nikad ne znaš ;)
A kontam i ti dilaš. Jbg. Kako živit tako i završiš
malo te puca agresiva, daj si ipak smotaj koju frulu
ako je zaista tako bilo onda mali jest herojcatabbath wrote:prckov wrote:kako su ti sitni dileri mislili naplatit drogu od ovisnika
Priča ide da su dileri skužili su da je brat od lika pomorac i kao mora imati dosta para i zaračunali mu neke žešće kamate koje se ne mogu vratiti a kad je ovaj doša s broda počeli su maltretirati i njega i ostatak obitelji i nakon nekoliko mjesece ovaj puka i desilo se šta se desilo.
jer to nije sitni diler, to je criminal u punom smislu
sitni dileri dilaju travu pred koncerte I vikende
2014-04-19
prckov wrote:ako je zaista tako bilo onda mali jest herojcatabbath wrote:prckov wrote:kako su ti sitni dileri mislili naplatit drogu od ovisnika
Pa o tome se radi. Mediji rade terminološki deminutiv u cijeloj priči vezano za dilere pa je tako jedan od njih koji je uhvaćen sa 200 grama heroina, diler početnik!!!
Dakle, šegrt tek se školuje...
darth_vader-
2014-04-17
zaa heroin se ovdje ide u prdekanu a u indoneziji kini I jos nekim zemljama okolo se streljajasambrend wrote:prckov wrote:ako je zaista tako bilo onda mali jest herojcatabbath wrote:prckov wrote:kako su ti sitni dileri mislili naplatit drogu od ovisnika
Pa o tome se radi. Mediji rade terminološki deminutiv u cijeloj priči vezano za dilere pa je tako jedan od njih koji je uhvaćen sa 200 grama heroina, diler početnik!!!
Dakle, šegrt tek se školuje...
tolko o sitnim dilerima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:ebenica wrote:ne dilam, ne pijem, čak sam prestao i pušit al i dalje se ne bojim vas krvožednih ne znam zakaj bi se onda neki dileri bojali.catabbath wrote:ebenica wrote:trebaš adresu i broj telefona? možda mi se šupak stisnuo nikad ne znaš ;)
A kontam i ti dilaš. Jbg. Kako živit tako i završiš
malo te puca agresiva, daj si ipak smotaj koju frulu
Forumski korisnici opijata brane dilere.
Mrak.
Guest- Guest
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» Nakaradna nadogradnja u centru Splita
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
Page 12 of 21