Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 43 of 46
Page 43 of 46 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45, 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Koji seljakljuk. Niste u stanju jedan stih napisat ispravno.Brain32 wrote:
Cijeli planet teška farsa
kad bi barem mogo do Marsa
Nepismeni, pobrojite slogove u prvom i drugom dijelu.
Ta pravila čak i guslari znaju i poštuju.
Ovako bi još i išlo:
kad bi mogo bar do Marsa.
Last edited by Eroo on 3/1/2020, 17:34; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
ovo je vrh, ovo je sve :/Eroo wrote:Koji seljakljuk. Niste u stanju jedan stih napisat ispravno.Brain32 wrote:
odem čistit žlijeb na školu.
Guest- Guest
Ne znam niti jednog HDZ-ovca tak da nisam imao doticaja s guslarima...Eroo wrote:Koji seljakljuk. Niste u stanju jedan stih napisat ispravno.Brain32 wrote:
E ali sviđa mi se prijedlog ispravka, prihvaćam amandman
Brain32-
2014-04-15
baba aj ne lupetaj, dakle kad govoriš o ekonomskim pokazateljima katstrofa koja je bila za vrijeme našmrkanog nije zabilježena čak ni za vladavine one kokoške jadranke kosor pa stoga nemoj o ekonomiji i sposobnosti našmrkanog svega ti.Sora wrote:šta je kolinda napravila da se ova drzava odljepi s dna evrope
ništa , od njenih veza i utjecaja baš ništa
da nema kineza i turaka ovdje se ne bi ništa događalo
ni taj most za pelješac, ni ulaganje u kumrovec
ni zargebačka zračna luka
ah da
LNG NA KRKU
AMERIČKI BIZNIS koji će naštetiti okolišu u kvarneru
tako, ne KOLINDA BESKORISNA KOLINDA
DOSTA JE TVOJIH PERIKA I KRALJEVSKE OBLEKE
šetnjaaaa
vrati se u nato
napalia se ko dabar kad vidi metar drva!Maggie19 wrote:Evo, sore, napal'la se na rosavog ;-D
Dajem na sud ovim pismenijima na forumu.Eroo wrote:Koji seljakljuk. Niste u stanju jedan stih napisat ispravno.Brain32 wrote:
Ovako bi još i išlo:
Ako i oni kažu da je ono gore ispravno, odo' i ja skupljat plastične boce. Pametnije mi je.
Upssss...kod nas se to ne plaća, odvajamo ih u poseban kotejner.
Eroo wrote:Dajem na sud ovim pismenijima na forumu.Eroo wrote:Koji seljakljuk. Niste u stanju jedan stih napisat ispravno.Brain32 wrote:
Ovako bi još i išlo:
Ako i oni kažu da je ono gore ispravno, odo' i ja skupljat plastične boce. Pametnije mi je.
Ne ne u pravu si ovo je daleko smislenije
Brain32-
2014-04-15
Ra wrote:On je bahata seljačina i uopće me ne zanima je li štemer ili nije. Uostalom, to je za ovu funkciju totalno nebitno.vuksadinare wrote:ti fakat vjerujes da je on štemer,decko sa uliceRa wrote:Ne pali ti kod mene ta provokacija Veberu. :)veber wrote:po toj logici ti znaš da zoki ima većeg?Ra wrote:
Po toj logici za Zokija neće glasovati oni s malim pimpekom. Ljubomora nije samo ženska bolest.
Nije bed što Koli ima viška i naprijed i nazad (dapače), nego zbog očitog manjka u glavi.
ljubomora je opći poremećaj. nevezan za spol niti za uzrast.
Uopće nije bitno koliki mu je kao ni to kolike su sise nas koje ne bi glasovale za koli.
Za ljubomoru se slažem
Samo sam se referirala na upadicu o ženskim sisama i ženskoj ljubomori. Bilo je poprilično plitko i nisko za jednog novinara. :)
ma ne kaj bi žene bile ljubomorne :D
ne govorim iz perspektive novinara nego iz perspektive nekog ko desetljećima živi sa ženama (i ima dvije kćerke, mlađa je ljubomorna)
u muškim društvima baš nikad nisam primijetio da postoje manifestacije ljubomore kakve su klasika među ženama
marc, reci ženi da moraš ići u centralu, pa u biti dođi do moje ex.marcellus wrote:Ra wrote:On je bahata seljačina i uopće me ne zanima je li štemer ili nije. Uostalom, to je za ovu funkciju totalno nebitno.vuksadinare wrote:ti fakat vjerujes da je on štemer,decko sa uliceRa wrote:Ne pali ti kod mene ta provokacija Veberu. :)veber wrote:
po toj logici ti znaš da zoki ima većeg?
Uopće nije bitno koliki mu je kao ni to kolike su sise nas koje ne bi glasovale za koli.
Za ljubomoru se slažem
Samo sam se referirala na upadicu o ženskim sisama i ženskoj ljubomori. Bilo je poprilično plitko i nisko za jednog novinara. :)
ne govorim iz perspektive novinara nego iz perspektive nekog ko desetljećima živi sa ženama (i ima dvije kćerke, mlađa je ljubomorna)
u muškim društvima baš nikad nisam primijetio da postoje manifestacije ljubomore kakve su klasika među ženama
malo feštamo. ona je na poslu, ja sam emancipiran.
fali jedino mineralne.
pjevat ćemo božićne, držat se za rukice. za svakog desničara doček nove ko iz priče.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
a, gle, neznaš to zakuhat.marcellus wrote:Ra wrote:On je bahata seljačina i uopće me ne zanima je li štemer ili nije. Uostalom, to je za ovu funkciju totalno nebitno.vuksadinare wrote:ti fakat vjerujes da je on štemer,decko sa uliceRa wrote:Ne pali ti kod mene ta provokacija Veberu. :)veber wrote:
po toj logici ti znaš da zoki ima većeg?
Za ljubomoru se slažem
temeljac ti loš.
zanimljivo kako se počupaju.
2014-12-30
veber wrote:marc, reci ženi da moraš ići u centralu, pa u biti dođi do moje ex.marcellus wrote:Ra wrote:On je bahata seljačina i uopće me ne zanima je li štemer ili nije. Uostalom, to je za ovu funkciju totalno nebitno.vuksadinare wrote:ti fakat vjerujes da je on štemer,decko sa uliceRa wrote:
Ne pali ti kod mene ta provokacija Veberu. :)
Za ljubomoru se slažem
fali jedino mineralne.
pjevat ćemo božićne, držat se za rukice. za svakog desničara doček nove ko iz priče.
auqratz moram se večeras nać s odvjetnikom
pa dođi s odvjetnikom.marcellus wrote:veber wrote:marc, reci ženi da moraš ići u centralu, pa u biti dođi do moje ex.marcellus wrote:Ra wrote:On je bahata seljačina i uopće me ne zanima je li štemer ili nije. Uostalom, to je za ovu funkciju totalno nebitno.vuksadinare wrote:
ti fakat vjerujes da je on štemer,decko sa ulice
fali jedino mineralne.
auqratz moram se večeras nać s odvjetnikom
tvoj odabir.
kao da me zanima tko s kim.
ja sam samo pozvao na jednu kontemplaciju.
sjedinjenje s duhom
i koncentraciju na bijele točke, linije.
naravno malonogometna tekma je u pitanju.
2014-12-30
veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a sada kao nije?vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ne znam...i on je zbunjola po tom pitanju..AssadNaPodmornici wrote:a sada kao nije?vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
2015-09-08
to što ne podržavao lopovski čardak odmah nije desničar? kralju vi svi tkz desničari bi u očima D.Trumpa i USA Republikanca bili proglašeni sovjetskim špijunima sa vašim izjavama i idejama, uključujući i tebe koji si više puta zazivao socijalizam, itd. u USA ti, epikur, bi recimo bili smatrani "liberalima"vuksadinare wrote:ne znam...i on je zbunjola po tom pitanju..AssadNaPodmornici wrote:a sada kao nije?vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hvala, hvala, nije trebalo.Fali i jedno h, ali ajde...Sad čak 2.Brain32 wrote:Eroo wrote:Dajem na sud ovim pismenijima na forumu.Eroo wrote:Koji seljakljuk. Niste u stanju jedan stih napisat ispravno.Brain32 wrote:
Ovako bi još i išlo:
Ne ne u pravu si ovo je daleko smislenije
jesi za smanjivanje uloge države u Hrvatskoj? ako si za jaku državu a slabe individualce onda si ljevica. ako si za slabu državu a jake individualce onda si desnica. to je od povjesti tako.
USA desnica - podržava totalnu slobodu govora, slobodu imanja oružja doma, čak i slobodu da građani imaju pravo se organizirati u milicije i pucati na USA policiju i vojsku ako im ovi počnu ukidati građanska prava. to su osobne slobode.
ekonomske slobode - USA desnica je za totalnu privatizaciju svega, dok recimo Kolinda kenja o nacionalizaciji INE i da država nebi smjela prodati autoceste. USA desnica je za ukidanje ekonomskih regulacija(trump je ukinio 20 000 stranica regulacija ) i smanjivanje poreza, i razbijanje države i privatizaciju. Vi RH "desničari" ste protiv toga.
Većina vas ste ljevičari, iako jedino što vas povezuje sa USA desnicom jest nacionalizam, (iako je i nacionalizam "izum" koji je tek star 150godina). U najbolju ruku vi ste nacional socijalisti, što je ipak radikalna lijeva frakcija, u rusiji su to nacional boljševici
USA desnica - podržava totalnu slobodu govora, slobodu imanja oružja doma, čak i slobodu da građani imaju pravo se organizirati u milicije i pucati na USA policiju i vojsku ako im ovi počnu ukidati građanska prava. to su osobne slobode.
ekonomske slobode - USA desnica je za totalnu privatizaciju svega, dok recimo Kolinda kenja o nacionalizaciji INE i da država nebi smjela prodati autoceste. USA desnica je za ukidanje ekonomskih regulacija(trump je ukinio 20 000 stranica regulacija ) i smanjivanje poreza, i razbijanje države i privatizaciju. Vi RH "desničari" ste protiv toga.
Većina vas ste ljevičari, iako jedino što vas povezuje sa USA desnicom jest nacionalizam, (iako je i nacionalizam "izum" koji je tek star 150godina). U najbolju ruku vi ste nacional socijalisti, što je ipak radikalna lijeva frakcija, u rusiji su to nacional boljševici
jesi gledao film 'hitler' zavrsetak filma kad je postao kancelarAssadNaPodmornici wrote:to što ne podržavao lopovski čardak odmah nije desničar? kralju vi svi tkz desničari bi u očima D.Trumpa i USA Republikanca bili proglašeni sovjetskim špijunima sa vašim izjavama i idejama, uključujući i tebe koji si više puta zazivao socijalizam, itd. u USA ti, epikur, bi recimo bili smatrani "liberalima"vuksadinare wrote:ne znam...i on je zbunjola po tom pitanju..AssadNaPodmornici wrote:a sada kao nije?vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
2015-09-08
Page 43 of 46 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45, 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 43 of 46