Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 46 of 46
Page 46 of 46 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
sitting_bull wrote:realno, kolinda je cijelo vrijeme igrala prljavo i pokušala isprovocirati nekakav ispad sa fizičkim nasiljem.£otk@ wrote:
Mislim, realno vučko, da su vodili takav razgovor u nekom restoranu, gost bi se umiješao, zgrabio neodgojenog dripca za ovratnik, odvalio mu dve-tri odgojne i izbacio ga naglavačke van, jer se sa ženom tako danas, usred Zagreba, u 21. st. ne razgovara, jel’...
Zato on nije propustio kmečati kako ga je verbalno sučelio (ne napao, taj ne zna što je napad) čovjek iz izbornog stožera o kome je u roku od 20-ak sati dobio sve, iako se ovaj nikada nije natjecao za bilo koju izbornu funkciju.
u verbalnom smislu je kolinda bila sve samo ne žena, tako da ne vidim razloga zašto kmečiš o nekakvom bon-tonu, a ugroza koju je kolinda osjećala proizlazi iz njene intelektualne inferiornosti (vidiš kako sam kulturno ne vrijeđajući žene napisao da je riječ o potkapacitiranoj kumici).
što se Mađara tiče, lik je državni dužnosnik, a ne neki anonimac i otprije već ima javni dosije. reći nešto iz tog dosijea nije zabranjeno, posebno ako je točna tvrdnja iz "telegrama" da je mađar imao zadatak izazvati Milanovića da reagira neprimjereno, ili kako kaže jadranka kosor "dobra taktika da savjetnici rade pizdarije kako bi kolindin fijasko u debati pao u drugi plan".
Guest- Guest
ja sam oduvjek desničar.vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
to kaj ne volim pedere
crkvu
i kradezej
ne znači da sam postao liberalan.
2014-12-30
ne miješaš sa šećerom, a ni sa sodom.tre wrote:ima, diler mu uvaljao puno šećera u prahu.T. wrote:Il je greškom potega sodu bikarbonu...tre wrote:vjerojatno nije dovoljno dugačku lajnu pošmrkaovuksadinare wrote:bogami koli danas puno bolja i sigurnija...zoki se ponavlja..prenervozan..ne moze se sjetiti sto je rekao prije minutu..cak ga i bago ispravlja..
Nema trećega...
Zoka zato misli da su mu uvaljali drogu u koks!
jer u prvom slučaju da lizne osjeti slatkoću u drugom slanost. miješa se s neutralnom .....
2014-12-30
onda brašno ili kreč :))veber wrote:ne miješaš sa šećerom, a ni sa sodom.tre wrote:ima, diler mu uvaljao puno šećera u prahu.T. wrote:Il je greškom potega sodu bikarbonu...tre wrote:vjerojatno nije dovoljno dugačku lajnu pošmrkaovuksadinare wrote:bogami koli danas puno bolja i sigurnija...zoki se ponavlja..prenervozan..ne moze se sjetiti sto je rekao prije minutu..cak ga i bago ispravlja..
Nema trećega...
jer u prvom slučaju da lizne osjeti slatkoću u drugom slanost. miješa se s neutralnom .....
...svi desnicari ko onda ljevicar..soru i tetrijeba ne racunom ti su radikalni komunci..debo se izvlaci stalno na centar i liberalizam..a sve drugi desno uzgred glasat ce za zokija koji kaze fuj poljska i madjarska koje su danas perjanice i uzor desniciveber wrote:ja sam oduvjek desničar.vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
to kaj ne volim pedere
crkvu
i kradezej
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
ako želiš ubiti konzumenta onda datre wrote:onda brašno ili kreč :))veber wrote:ne miješaš sa šećerom, a ni sa sodom.tre wrote:ima, diler mu uvaljao puno šećera u prahu.T. wrote:Il je greškom potega sodu bikarbonu...tre wrote:
vjerojatno nije dovoljno dugačku lajnu pošmrkao
Nema trećega...
2014-12-30
pa kolinda je ljevičarkavuksadinare wrote:...svi desnicari ko onda ljevicar..soru i tetrijeba ne racunom ti su radikalni komunci..debo se izvlaci stalno na centar i liberalizam..a sve drugi desno uzgred glasat ce za zokija koji kaze fuj poljska i madjarska koje su danas perjanice i uzor desniciveber wrote:ja sam oduvjek desničar.vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
to kaj ne volim pedere
crkvu
i kradezej
voli pedere
ide u crkvu
član je kradezeja
kaj još treba?
2014-12-30
Kolinda je ko vecina kmetja,bez karaktera i konkretnog stava...Prodana drzava je dokaz tome,od 90te pa naovamo..
Guest- Guest
sitting_bull wrote:realno, kolinda je cijelo vrijeme igrala prljavo i pokušala isprovocirati nekakav ispad sa fizičkim nasiljem.£otk@ wrote:
Mislim, realno vučko, da su vodili takav razgovor u nekom restoranu, gost bi se umiješao, zgrabio neodgojenog dripca za ovratnik, odvalio mu dve-tri odgojne i izbacio ga naglavačke van, jer se sa ženom tako danas, usred Zagreba, u 21. st. ne razgovara, jel’...
Zato on nije propustio kmečati kako ga je verbalno sučelio (ne napao, taj ne zna što je napad) čovjek iz izbornog stožera o kome je u roku od 20-ak sati dobio sve, iako se ovaj nikada nije natjecao za bilo koju izbornu funkciju.
u verbalnom smislu je kolinda bila sve samo ne žena, tako da ne vidim razloga zašto kmečiš o nekakvom bon-tonu, a ugroza koju je kolinda osjećala proizlazi iz njene intelektualne inferiornosti (vidiš kako sam kulturno ne vrijeđajući žene napisao da je riječ o potkapacitiranoj kumici).
što se Mađara tiče, lik je državni dužnosnik, a ne neki anonimac i otprije već ima javni dosije. reći nešto iz tog dosijea nije zabranjeno, posebno ako je točna tvrdnja iz "telegrama" da je mađar imao zadatak izazvati Milanovića da reagira neprimjereno, ili kako kaže jadranka kosor "dobra taktika da savjetnici rade pizdarije kako bi kolindin fijasko u debati pao u drugi plan".
realno ti si SDP-ov trol na daljinski, lijevi đapić
Sovak wrote:Sutrasnji dan ce mi biti ...
Gle meni savjest brani ostat doma i kasnije se osjećat krivim što je bilmez došo na pantovčak, a s druge strane mi vjera brani glasat za HDZ naročito ovakav.
marcellus wrote:Sovak wrote:Sutrasnji dan ce mi biti ...
Gle meni savjest brani ostat doma i kasnije se osjećat krivim što je bilmez došo na pantovčak, a s druge strane mi vjera brani glasat za HDZ naročito ovakav.
Mah ... savjest mi je dezinficirano cista.
Guest- Guest
Svi misle da imaju savjest, da su pošteni, nekorumpirani i naročito (pre)pametni.Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:Sutrasnji dan ce mi biti ...
To s jedne strane, a sa druge slika izgleda nešto drugačije, da ne kažem sve suprotno od onoga prvog.
Država je sastavljena od svih pojedinaca, od kojih svaki ima svoje mišljenje i očekivanja od zajednice,
koja je zajednička, uz dogovoreni način ponašanja. Zbog skoro pa beskonačno mogućih kombinacija
osobnosti, mišljenja i želja, idealna zajednica ne postoji nigdje na svijetu, pa je apsurdno tako nešto
očekivati i od Hrvatske. Za približavanje idealu je potrebno poduže vrijeme i strpljivost. Nestrpljivost
nije dobar saveznik u tome. Netko bi rekao evolucija svijesti. Pasivnost je jednako neučinkovita kao
i nasilje. Ni jedno ni drugo ne pridonosi evoluciji svijesti. Prva dovede do izumiranja, a druga do izravnog
uništavanja. Sudjelovanje u procesima je ipak najbolje rješenje, jer samo tako možemo na stvari utjecati
da se korak po korak, step by step mijenjaju. Wow, koje predavanjeee...
Eroo wrote:Svi misle da imaju savjest, da su pošteni, nekorumpirani i naročito (pre)pametni.Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:Sutrasnji dan ce mi biti ...
To s jedne strane, a sa druge slika izgleda nešto drugačije, da ne kažem sve suprotno od onoga prvog.
Država je sastavljena od svih pojedinaca, od kojih svaki ima svoje mišljenje i očekivanja od zajednice,
koja je zajednička, uz dogovoreni način ponašanja. Zbog skoro pa beskonačno mogućih kombinacija
osobnosti, mišljenja i želja, idealna zajednica ne postoji nigdje na svijetu, pa je apsurdno tako nešto
očekivati i od Hrvatske. Za približavanje idealu je potrebno poduže vrijeme i strpljivost. Nestrpljivost
nije dobar saveznik u tome. Netko bi rekao evolucija svijesti. Pasivnost je jednako neučinkovita kao
i nasilje. Ni jedno ni drugo ne pridonosi evoluciji svijesti. Prva dovede do izumiranja, a druga do izravnog
uništavanja. Sudjelovanje u procesima je ipak najbolje rješenje, jer samo tako možemo na stvari utjecati
Fakat si se potrudio.
Trudi se i dalje.
Guest- Guest
Pa dobro, nitko nije savršen...veber wrote:ja sam oduvjek desničar.vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
to kaj volim pedere
crkvu
i kradezej
Seveda. Potrudi se, izađi na izbore i zaokruži br. 2. To bi bio razuman čin s tvoje strane.Sovak wrote:Eroo wrote:Svi misle da imaju savjest, da su pošteni, nekorumpirani i naročito (pre)pametni.Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:Sutrasnji dan ce mi biti ...
Fakat si se potrudio.
Trudi se i dalje.
i tvoje boldanoEroo wrote:Pa dobro, nitko nije savršen...veber wrote:ja sam oduvjek desničar.vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
to kaj volim pedere
crkvu
i kradezej
i smajli na kraju bi trebao biti kao zadnji udarac, poentacija dostojna romella?
glup si, baš glup.
jel ti se javio netko od obitelji iz svih dijelova jna
ili i dalje čamiš sam?
2014-12-30
Šta sad kmečiš nakon šah-mat, švajs-majstore?veber wrote:i tvoje boldanoEroo wrote:Pa dobro, nitko nije savršen...veber wrote:ja sam oduvjek desničar.vuksadinare wrote:veber ja sam cul da si ti nekad bio opaki desnicar
to kaj volim pedere
crkvu
i kradezej
i smajli na kraju bi trebao biti kao zadnji udarac, poentacija dostojna romella?
glup si, baš glup.
jel ti se javio netko od obitelji iz svih dijelova jna
ili i dalje čamiš sam?
https://www.proentaris.hr/static/files/Static%CC%8Cki%20prorac%CC%8Cun%20kupole%20posebne%20geometrije.pdf
Evo ti jedna statičica za početnike, pa vidi kako to kod nas ide...Nema formulica, sve je postupak.
Ima puno kosnika, pa si jednoga od njih izaberi.
Nećeš ništa razumjeti, ali eto...
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote:moj zoki slabo slabo...sad si u rang skore na onom suceljavanju....jel na ovom suceljavanju zoki izgubio izbore
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 46 of 46 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 46 of 46