Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Di'š Milanovića zvat na sučeljavanje u devet ujutro
ebenica wrote:tko to mi? ja nisam uzeo nikome ništa.epikur37 wrote:ebenica wrote:pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
Sličan primjer je s mojim dobrim prijateljem iz obitelji Šemper iz Koprivnice, bili su plemići a sve im uzelo. Poslije je stari Željko pl. Šemper nešto vratio preko sudova ali sitno. U međuvremenu obitelj se rasula i puji pike.
Pa eto uzeli ste veberovim a on napada bosance i hdz...a ono susjed i ljevicar.
Nisi ti ali tvoji jesu.... i zato lustracija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma sreten je poseban pacijentSovak wrote:pismejker wrote:Pa Ebeni svakako podastireneke argumente za razliku od oponenata,koji standardno samo gnjoje po onome koji drugacije misli...
Joj daj ne seri ... Ebenica i argumenti k'o krava i sedlo. Da ne velim da bi ti taj Ebenica Izrael potopio u Sredozemnom moru dok velis keks.
'Free Palestine' i tak to!
Jebi ga kad si tudum.
Aj bok.
nista ni sa cim
pusti, to se samo zajebava
2014-04-19
moji su bili kmetovi...tvoji izgleda komunisti, vidi se taj žar narodnog suda.epikur37 wrote:ebenica wrote:tko to mi? ja nisam uzeo nikome ništa.epikur37 wrote:ebenica wrote:pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.epikur37 wrote:Njah, veberu...žao mi je čuti.
Sličan primjer je s mojim dobrim prijateljem iz obitelji Šemper iz Koprivnice, bili su plemići a sve im uzelo. Poslije je stari Željko pl. Šemper nešto vratio preko sudova ali sitno. U međuvremenu obitelj se rasula i puji pike.
Guest- Guest
reci sovak, kaj tebe muči, izliječit ćemo, osim pederluka, za to se moraš molit, sotone se molitvom tjeraju.Sovak wrote:pismejker wrote:Pa Ebeni svakako podastireneke argumente za razliku od oponenata,koji standardno samo gnjoje po onome koji drugacije misli...
Joj daj ne seri ... Ebenica i argumenti k'o krava i sedlo.
Guest- Guest
ebenica wrote:moji su bili kmetovi...tvoji izgleda komunisti, vidi se taj žar narodnog suda.epikur37 wrote:ebenica wrote:tko to mi? ja nisam uzeo nikome ništa.epikur37 wrote:ebenica wrote:
pa robovlasnicima se i treba sve uzet, kao i crkvi, čuj plemeniti :D držanje kmetova plemenito, onda su i robovlasnici u americi plemeniti.
Pa da tvoji kmetovu su masovno presli u partiju.... mi plemstvo amo otisli u egzil i dolaskom demokracije vratili se matici zemlji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
u obitelji nemam jednog jedinog člana partije :D budalo.epikur37 wrote:ebenica wrote:moji su bili kmetovi...tvoji izgleda komunisti, vidi se taj žar narodnog suda.epikur37 wrote:ebenica wrote:tko to mi? ja nisam uzeo nikome ništa.epikur37 wrote:
Pa da tvoji kmetovu su masovno presli u partiju.... mi plemstvo amo otisli u egzil i dolaskom demokracije vratili se matici zemlji.
plemstvo bježalo u bosnu? prvi glas jebote. jel to neka država van bivše srfj? ili je taj bijeg više figurativan? preobukli kapute za vlast.
Guest- Guest
ebenica wrote:reci sovak, kaj tebe muči, izliječit ćemo, osim pederluka, za to se moraš molit, sotone se molitvom tjeraju.Sovak wrote:pismejker wrote:Pa Ebeni svakako podastireneke argumente za razliku od oponenata,koji standardno samo gnjoje po onome koji drugacije misli...
Bas nikaj.
Samo gledam kak' valjate bureke.
Guest- Guest
gledaj u ekran, ako vidiš neke slike usput, kuhanje što god, popij lijek.Sovak wrote:ebenica wrote:reci sovak, kaj tebe muči, izliječit ćemo, osim pederluka, za to se moraš molit, sotone se molitvom tjeraju.Sovak wrote:pismejker wrote:Pa Ebeni svakako podastireneke argumente za razliku od oponenata,koji standardno samo gnjoje po onome koji drugacije misli...
Bas nikaj.
Samo gledam kak' valjate bureke.
Guest- Guest
To je fantazija.veber wrote:
gle ako me je zveknuo na obilježenom pješačkom i pride biciklističkoj na zelenom svijetlu dok sam gurao bicikl, kaj je to?
Ili te zveknuo na pješakom jer nisi sišao s bicikla ili si bio na kolniku.
Jer ovo da te zveknuo na stazi na kolniku na kojoj ti guraš bicikl a ne voziš je kao da si nam ispričao da te zveknuo auto u dnevnom boravku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam pratio, jel'to Zoki koga zveknuo na pješačkom?kaya wrote:To je fantazija.veber wrote:
gle ako me je zveknuo na obilježenom pješačkom i pride biciklističkoj na zelenom svijetlu dok sam gurao bicikl, kaj je to?
Jer ovo da te zveknuo na stazi na kolniku na kojoj ti guraš bicikl a ne voziš je kao da si nam ispričao da te zveknuo auto u dnevnom boravku
Ne bih se začudio da mu to bude izgovor za nedolazak na sučeljavanje.
Sa'će zoki objaviti urbi et orbi "Neka budala se našla na pješačkom i šta sam drugo mogao učiniti"?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ma ja...nish vi sto na tudje misljenje,kakogod bilo,odgovarate kao krdo kamila i ljama,pljucajuci li pljucajuci,vrlo zrelo...prckov wrote:ma sreten je poseban pacijentSovak wrote:pismejker wrote:Pa Ebeni svakako podastireneke argumente za razliku od oponenata,koji standardno samo gnjoje po onome koji drugacije misli...
Joj daj ne seri ... Ebenica i argumenti k'o krava i sedlo. Da ne velim da bi ti taj Ebenica Izrael potopio u Sredozemnom moru dok velis keks.
'Free Palestine' i tak to!
Jebi ga kad si tudum.
Aj bok.
nista ni sa cim
pusti, to se samo zajebava
Naravno da se zajebajem,jer mi paše gledati to balkansko ponasanje,koje se dici demokracijom,zapadnim idealima o slobodi,a drugima ne dopusta drugacije misljenje..
Ono,da vas sve pokupe na Zero-point pa bace ruskog Tsara(sto je sigurno sigurno je) ne bih okom trepnuo...
Guest- Guest
Eroo wrote:Nisam pratio, jel'to Zoki koga zveknuo na pješačkom?kaya wrote:To je fantazija.veber wrote:
Sa'će zoki objaviti urbi et orbi "Neka budala se našla na pješačkom i šta sam drugo mogao učiniti"?
Febera je zveknuo..morbidno ali iz takvih "susreta" zna se izroditi ljubav...
Guest- Guest
Je zoki je, zveknuo je hrvata na pješačkom jer je jugoslaven, namjerno.Eroo wrote:Nisam pratio, jel'to Zoki koga zveknuo na pješačkom?kaya wrote:To je fantazija.veber wrote:
Ubijaju nas, moramo se ujediniti kao 1918 i 1991.
Zaokruži i 1 i čekaj 8 soma eurića, od doma.
2015-08-15
kad se tebe sjetim sa starog foruma, nikad ne bih rekao da si u stvari pametna, moj grijeh.kaya wrote:Je zoki je, zveknuo je hrvata na pješačkom jer je jugoslaven, namjerno.
Guest- Guest
Bila sam malo gluplja istinaistinabog...ebenica wrote:kad se tebe sjetim sa starog foruma, nikad ne bih rekao da si u stvari pametna, moj grijeh.kaya wrote:Je zoki je, zveknuo je hrvata na pješačkom jer je jugoslaven, namjerno.
Idem samo još na par tema objaviti da se moramo ujediniti, nema zezanja
2015-08-15
Kaya je izuzetno pametna i u sustini cestita duša...
Guest- Guest
Evo test intekigencije
Predlazem i skor
Glasaj za kolindu , ispod 100
Glasaj za Milanovica , genije ili tu negdje
Predlazem i skor
Glasaj za kolindu , ispod 100
Glasaj za Milanovica , genije ili tu negdje
Pocrvenit ću, nemoj...pismejker wrote:Kaya je izuzetno pametna i u sustini cestita duša...
A imam preća posla, moramo se ujediniti, da vaso može i dalje na kurve i još neki lokalčić zdipiti
2015-08-15
Ne to je KOLINDIN BUS dva putEroo wrote:Nisam pratio, jel'to Zoki koga zveknuo na pješačkom?kaya wrote:To je fantazija.veber wrote:
E
Dva put je dva put
Anketa:(Meggie, postavi anketu!)
Navedite razlog nedolaženja na sučeljavanje?
1) Odlazak na misu
2) Zveknuo pješaka na pješačkom prijelazu
3) Boćanje u Boćarskom domu
4) U 9h je još spavao
Navedite razlog nedolaženja na sučeljavanje?
1) Odlazak na misu
2) Zveknuo pješaka na pješačkom prijelazu
3) Boćanje u Boćarskom domu
4) U 9h je još spavao
Last edited by Eroo on 29/12/2019, 16:49; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
y
Last edited by AssadNaPodmornici on 29/12/2019, 16:51; edited 1 time in total
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Zoki:'Zvat cu izdajnikom svakog tko se ne bori za interese Hrvata u BiH'
» Ujutro novi potres u Zagrebu
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
Page 7 of 11