Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
Hercegovci su danas veseljaci.
Pogledajte Mamića i Bandića,a tu je negdje u tom rangu i Ćiro. Ljudi kojima ništa ljudsko nije strano.
S druge strane imamo ozbiljna domoljubno-katolička zanovijetala,uvijek ozbiljna ,morbidna čak,koji neće izać među lčjude,razbiti čašu,razgaliti se,zapjevati "Ne može nam niko ništa".
Takvi ljudi odbijaju žene od sebe.
Pogledajte Mamića i Bandića,a tu je negdje u tom rangu i Ćiro. Ljudi kojima ništa ljudsko nije strano.
S druge strane imamo ozbiljna domoljubno-katolička zanovijetala,uvijek ozbiljna ,morbidna čak,koji neće izać među lčjude,razbiti čašu,razgaliti se,zapjevati "Ne može nam niko ništa".
Takvi ljudi odbijaju žene od sebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Drago Carlos Chico Jovan Fritz Pilsel konacno se razotkrio kao velikosrpski ideolog
Evo kad ste vidjeli da se forumska ženska čeljad upucava Vukusadinare ili Janezu od Kriza???
Nikad.
Nikad.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastrebe, kad piješ, ne loči...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ja Drago chico carlos jovan fritz mula Pilsel dobar prijatelj Pomfritija i pok.Lazanskog te agent SPC-a i Srbije prozivam vas sto napadate Pomfritija,SPC,Srbiju
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
» Drago Fritz Carlos Chico Gonzales Jovo Ibrahim Pilsel:'Ja sin ustaše..'
» Drago Carlos Labrador Chico Jovo Pilsel umislio da Kaptol ruši papu Franju a papa voli samo Dragu!
» Sto su imali reci 'regionalci' lignja,paprikas,dikobraz i drago chico jovo bill husein carlos pilsel?..Naravno nista uz neobilazno tracanje Kolinde
» Drago Jovo Stanojevic Pilsel konacno se autao iz ormara;'I ja sam velikosrbin kao i Porfirije'
Page 3 of 3