Italijani od Nove godine u penziju idu s 67 godina
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Italijani od Nove godine u penziju idu s 67 godina
RayMabus wrote:Kog brige za žene. Iomako se danas pola njih ne ženi a pola tih šta se oženi se razvede. Ne bitne su.
Italija je kaput.
Italijanke i fakultet, ima ih, ne bas toliko.
Generalno, fakultet ti je samo pokusaj gladnog bednika da udje u Dvorac sa bogatom trpezom i nacvrca se.
Vise je to vezano za komunizam, sto je bila precica za bedu da se preko noci, oslobodi iste i postane neko i nesto.
Zapad, generacijama se stvara imovina i ime, familije koje su bile najbogatije po Firenci pre 4 veka i sada su medju najbogatijima.
Neko pokusava na fakultet da se proda, neko na misice, neko na auto, neko na tetovazu, neko na dobru garderobu, svi se nude preko necega.
Da se vratim na Italijanke, koje generalno ne postoje, vec ja to delim na regije.
One su ti manje vise u fazonu da urade nekoga na dete, zavrse ono sto im treba i nastave da glume neke ribice, ko da su klinke.
Vrh inteligencije tetovaza, sedne u neki Smart, Fiat 500, skupi beda da ode do Balija, malo da se pokaze preko Fejsa i glumi neku ribu na istom.
Ovo isto kazem Italijankama, takodje i da Italija nema buducnost posle post ratnih generacija, koje su se mucile i stvarale.
Danasnje se ne skidaju sa vutre, piju, klosarske generacije, ciji ce se uticaj na zemlju tek osetiti, tako da Italiji trenutno stranci jos najvise odgovaraju da vuku zemlju napred.
Poslodavac kada vidi ponudu licno, ko radi, izaberu strance, .ebe se Italijanu da radi, ako bas nije gladan.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Ja jedva čekam kada će kod nas doći referendumsko pitanje hoćemo li uvesti dva miliona inženjera s BI i Afrike ili ostati bez mirovina.
Da , slažem se. Zato san i reka : Ma koje Italijanke ? Uvezi Filipince i posli će se oni sami naseljavat i eto žena ko u priči. Pesto puta bolje od Italijanki.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Kog brige za žene. Iomako se danas pola njih ne ženi a pola tih šta se oženi se razvede. Ne bitne su.
Italija je kaput.
Italijanke i fakultet, ima ih, ne bas toliko.
Generalno, fakultet ti je samo pokusaj gladnog bednika da udje u Dvorac sa bogatom trpezom i nacvrca se.
Vise je to vezano za komunizam, sto je bila precica za bedu da se preko noci, oslobodi iste i postane neko i nesto.
Zapad, generacijama se stvara imovina i ime, familije koje su bile najbogatije po Firenci pre 4 veka i sada su medju najbogatijima.
Neko pokusava na fakultet da se proda, neko na misice, neko na auto, neko na tetovazu, neko na dobru garderobu, svi se nude preko necega.
Da se vratim na Italijanke, koje generalno ne postoje, vec ja to delim na regije.
One su ti manje vise u fazonu da urade nekoga na dete, zavrse ono sto im treba i nastave da glume neke ribice, ko da su klinke.
Vrh inteligencije tetovaza, sedne u neki Smart, Fiat 500, skupi beda da ode do Balija, malo da se pokaze preko Fejsa i glumi neku ribu na istom.
Ovo isto kazem Italijankama, takodje i da Italija nema buducnost posle post ratnih generacija, koje su se mucile i stvarale.
Danasnje se ne skidaju sa vutre, piju, klosarske generacije, ciji ce se uticaj na zemlju tek osetiti, tako da Italiji trenutno stranci jos najvise odgovaraju da vuku zemlju napred.
Poslodavac kada vidi ponudu licno, ko radi, izaberu strance, .ebe se Italijanu da radi, ako bas nije gladan.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa već uvozimo. Od ove godine nema kvota za strance.mutava baštarda wrote:Ja jedva čekam kada će kod nas doći referendumsko pitanje hoćemo li uvesti dva miliona inženjera s BI i Afrike ili ostati bez mirovina.
https://faktograf.hr/2019/11/05/ukidaju-se-kvote-za-strane-radnike-od-iduce-godine-potpuna-liberalizacija-uvoza-radne-snage/
Al nije bitno , mi ćemo i ovako i onako u Austriju a ovi ne znaju jezik pa ne mogu ni radit neke poslove nego samo one koji Hrvati ionako neće.
2014-04-11
ako se počnu gnijezditi onda su to glasovi SDPu...RayMabus wrote:Pa već uvozimo. Od ove godine nema kvota za strance.mutava baštarda wrote:Ja jedva čekam kada će kod nas doći referendumsko pitanje hoćemo li uvesti dva miliona inženjera s BI i Afrike ili ostati bez mirovina.
https://faktograf.hr/2019/11/05/ukidaju-se-kvote-za-strane-radnike-od-iduce-godine-potpuna-liberalizacija-uvoza-radne-snage/
Al nije bitno , mi ćemo i ovako i onako u Austriju a ovi ne znaju jezik pa ne mogu ni radit neke poslove nego samo one koji Hrvati ionako neće.
Dobiju li oni državljanstvo neće ti to ode ostat nego ić u Njemačku.mutava baštarda wrote:ako se počnu gnijezditi onda su to glasovi SDPu...RayMabus wrote:Pa već uvozimo. Od ove godine nema kvota za strance.mutava baštarda wrote:Ja jedva čekam kada će kod nas doći referendumsko pitanje hoćemo li uvesti dva miliona inženjera s BI i Afrike ili ostati bez mirovina.
Mora osan godina živit ode i znat hrvatski jezik
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Hrvatsko_državljanstvo
Neće ti ostat ode ako imaju eu papire.
2014-04-11
Demografski problemi se mogu rješit samo masovnim useljavanjem a kad je tako onda gledaš šta useljavaš da ti posli ne bi pravili probleme. Znači crnci i Arapi rampa a Filipinci i slični naprijed.
Ima Njemačka jake plaće pa nemaju dice. Neće van nitko ženit Europaljanke. To ti je na fakultetima. Ja san jednu odjeba zbog toga a mislija san s njom ozbiljno. To ti je karijera. Onda vidiš a šta ako završi faks ? A ti ga nemaš. Škllovanija od tebe. Ti si seljo beljo.
Moraš nać nešto šta ćeš volit i šta će te poštivat.
O tome se radi. Prvo voliš te mlađe a ne neke dođe u tridesetu pa bi ona tražila budalu koja će joj nakrcat dite i drugo ove s fakultetkma te neće poštivat ako i ti nisi taj film jer ona stremi na nešto više.
Šta će meni tvoje više ? Skuvaj ručak , počisti pokuči i posli mi se naguzi u sobi. To je sve šta mi triba od ženske u kući.
Ima Njemačka jake plaće pa nemaju dice. Neće van nitko ženit Europaljanke. To ti je na fakultetima. Ja san jednu odjeba zbog toga a mislija san s njom ozbiljno. To ti je karijera. Onda vidiš a šta ako završi faks ? A ti ga nemaš. Škllovanija od tebe. Ti si seljo beljo.
Moraš nać nešto šta ćeš volit i šta će te poštivat.
O tome se radi. Prvo voliš te mlađe a ne neke dođe u tridesetu pa bi ona tražila budalu koja će joj nakrcat dite i drugo ove s fakultetkma te neće poštivat ako i ti nisi taj film jer ona stremi na nešto više.
Šta će meni tvoje više ? Skuvaj ručak , počisti pokuči i posli mi se naguzi u sobi. To je sve šta mi triba od ženske u kući.
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Podiže se dob za odlazak u penziju na 67 godina
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Od Nove godine stiže plaća i bez posla
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Od Nove godine stiže plaća i bez posla
Page 3 of 3