Italijani od Nove godine u penziju idu s 67 godina
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Italijani od Nove godine u penziju idu s 67 godina
Poznavajući Amerikance oni su to razumnije napravili tako da ti virujen na rič pa neću sam proučavat.abraham wrote:Svi rodjeni nakon 70-te , nece uopce imati mirovinu. Jos se jednom americki sustav pokazao kao najbolji i sta se tice skolstva,zdravstva i mirovinskog sustava.Koliko platis toliko i "klatis". Neces crknuti od gladi ali neces se ni bahatiti. Kila mozga....
Ovu Italiju san ja nikidan dobro proučija demografski na ovoj temi :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t37953-sve-vise-mladih-s-diplomom-odlazi-iz-italije
Oni imaju razliku smrtnosti i rođenih 200 tisuća godišnje a stanovništvo stari , godišnje utrpaju 200 tisuća stranaca samo da in ima tko radit , zato in raste antiimigracijska desnica ( Salvini ) i sad će Njemačka kojoj triba 6 miljona ljudi isisat istočnu Europu plus i same ItaIijane i ovima ne ostaje ništa nego da uvoze majmune iz Latinske Amerike , Azije i Afrike a sve to pojačava antiimigracijsku desnicu. Rasulo čovječe.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
samo da neplacas onolike prezeRayMabus wrote:Tako nešto. Meni sad triba capučino jer san se upravo diga jer san spava do maloprije nakon ručka.Unimatrix_Zero wrote:ma tebi pemzija ni ne treba
Ma lako je za mene , nit kučeta nit mačeta , malo trošim , nisam od onih šta pate za materijom a imaju je više nego većina ljudi. Mene je Aštar komanda materijalno osigurala tako da ne moram o tome brinit nego da se posvetim zadatku zbog kojeg smo ovdje ( zbog kojeg smo se inkarnirali sad ovdje mi iz Komande ).Unimatrix_Zero wrote:samo da neplacas onolike prezeRayMabus wrote:Tako nešto. Meni sad triba capučino jer san se upravo diga jer san spava do maloprije nakon ručka.Unimatrix_Zero wrote:ma tebi pemzija ni ne treba
Pa ja ima dva stana novogradnja već 12 godina , ključ u bravu , pesto metara znaš šta je pesto metara poviše kuće ? E pesto metara poviše kuće ja ti u njima nikad nisan prisapava a moga san kad san god tija.
U budista ti ta šema s materijom je ono da ti ne smiš rob iste nego moraš biti nezainteresan da težiš da te ta materija ne zanima.
Taki su ti Aštari. Buda je Aštar komanda. Evo tek san jučer vidija da i budizmu postoje Lipikasi. Zato sam ja oduševljen šta u Otkrivenju u Bibliji postoji spomen o njima.
Lokapala
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lokapala
U Otkrivenju u Bibliji se jasno spominju : oko prijestolja četiri bića puna očiju i sprijeda i straga
Mandala :
https://nova-akropola.com/kulture-i-civilizacije/simbolizam/mandala/
2014-04-11
Evo in u Francuskoj štrajk a idu u penziju sa 62 godine i još se bune. Misle valjda da će ovi mladi radit za njih a penzionera ko u priči i sve duže žive.
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:837974-Strajk-zbog-penzionih-reformi-u-Francuskoj-usao-u-20-dan
Ajd moji Francuzi , socijalna država je mrtva.
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:837974-Strajk-zbog-penzionih-reformi-u-Francuskoj-usao-u-20-dan
Ajd moji Francuzi , socijalna država je mrtva.
2014-04-11
Opet lazi i lazi i lazi. Nije istina da Talijani idu sa 67 godina u penziju. Vecinom idu sa 60 jer jako malo gube.
Njihov standard je opet je 1000€ penzije sto je sasvim dovoljno za dobar zivot u italiji. Kako lose zive penzioneri mozete vidjeti jer svake dubrovnika do kopra dolaze s brodovima, avionima, kruzerima, jahtama.. ma prava sirotinja.
Ima jedna druga stvar. Osobito oni oko sjevera su jako skrti i rade do 80 godina i ne trose nista. Puni su milijuna eura, a zive kao zadnji siromasi jer je njima sreca imat, a ne bit.
Njihov standard je opet je 1000€ penzije sto je sasvim dovoljno za dobar zivot u italiji. Kako lose zive penzioneri mozete vidjeti jer svake dubrovnika do kopra dolaze s brodovima, avionima, kruzerima, jahtama.. ma prava sirotinja.
Ima jedna druga stvar. Osobito oni oko sjevera su jako skrti i rade do 80 godina i ne trose nista. Puni su milijuna eura, a zive kao zadnji siromasi jer je njima sreca imat, a ne bit.
Milovan- Posts : 23
2019-12-24
Milovan? To je unaj Istrijan koji je prije tri-četiri godine pravio one video uratke o forumašima?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
au ti si budist?RayMabus wrote:Ma lako je za mene , nit kučeta nit mačeta , malo trošim , nisam od onih šta pate za materijom a imaju je više nego većina ljudi. Mene je Aštar komanda materijalno osigurala tako da ne moram o tome brinit nego da se posvetim zadatku zbog kojeg smo ovdje ( zbog kojeg smo se inkarnirali sad ovdje mi iz Komande ).Unimatrix_Zero wrote:samo da neplacas onolike prezeRayMabus wrote:Tako nešto. Meni sad triba capučino jer san se upravo diga jer san spava do maloprije nakon ručka.Unimatrix_Zero wrote:ma tebi pemzija ni ne treba
Pa ja ima dva stana novogradnja već 12 godina , ključ u bravu , pesto metara znaš šta je pesto metara poviše kuće ? E pesto metara poviše kuće ja ti u njima nikad nisan prisapava a moga san kad san god tija.
U budista ti ta šema s materijom je ono da ti ne smiš rob iste nego moraš biti nezainteresan da težiš da te ta materija ne zanima.
Taki su ti Aštari. Buda je Aštar komanda. Evo tek san jučer vidija da i budizmu postoje Lipikasi. Zato sam ja oduševljen šta u Otkrivenju u Bibliji postoji spomen o njima.
Lokapala
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lokapala
U Otkrivenju u Bibliji se jasno spominju : oko prijestolja četiri bića puna očiju i sprijeda i straga
Mandala :
https://nova-akropola.com/kulture-i-civilizacije/simbolizam/mandala/
Nisam budist. Aštar komanda sam. Današnji budizam potjeće od Bude a on je Aštar komada no to je neka osnova nečega i onda se kroz stoljeća to nadograđivalo malo itd no ta osnova je ostala. Blizak sam budizmu jer on potiče od Galaktičke federacije i Aštar komande.
Svastika je inače znak galaktičke federacije a tamo na istoku je isto znak blagostanja i sreće. To su od nas primili kao i tu filozofiju hinduizam koji se previše prošara kipovima i ritualima pa su opet dobili pročišćeniju verziju s manje kipova i rituala u vidu budizma.
Svastika je inače znak galaktičke federacije a tamo na istoku je isto znak blagostanja i sreće. To su od nas primili kao i tu filozofiju hinduizam koji se previše prošara kipovima i ritualima pa su opet dobili pročišćeniju verziju s manje kipova i rituala u vidu budizma.
2014-04-11
Jebali vas istrijani, ne mogu ih smislit. Oni su uvijek najpametniji, a mi smo im placali dugove za uljanik i jos u doba jugoslavije.jastreb wrote:Milovan? To je unaj Istrijan koji je prije tri-četiri godine pravio one video uratke o forumašima?
Milovan- Posts : 23
2019-12-24
Lokapalas ili Lipikas
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Four_Heavenly_Kings
Guardian of direction dakle usmjerivači. Lipika znači kopirači. Kopiraju sjećanja i stavljaju u veliku knjižnicu koja se zove Akašl record.
Sad recimo na nekim kipovima oni imaju nekakvo oružje i to je ljudska mašta.
Npr :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_directions#Lokapālas
I sad ovo je primjer iskrivljenog prikaza Lokapale di je on bijesan i ima oružje.
Dakle ljudi ubacuju svoje elemente a nije to.
Njih triba prikazivati kao bolničare jer oni pomoću Akaši rekorda dakle karmičkih zapisa vide di je najbolje da se svaka duša inkarnira.
Oni vode životinje da se inkarniraju u tijela. Npr mačka i onda kako maca vidi da je Lokapala inteligentija ona ide za njim isto kao kako ide za hranom i on je dovede do tijela di misli da je po karmi njoj mjesto.
Kod ljudi oni se ne mješaju jer su ljudi svijesnija bića mada ih možeš pitat i on će ti pokazat no ti imaš slobodnu volju dakle neće te on forsirat nego si pitao gdje bi bilo najbolje za pročistit karmu , on pogleda tvoje prošle živote i karmičke zapose , pogleda po planetama tijela koja se rađaju tj začimaju i kaže evo ovdje ti je nekako za tebe to ....ako želiš normalno ....oni ne forsiraju , poštuju slobodnu volju.
Nekad ljudi tj duše znaju biti toliko analitički nisko da im je svijest ko u životinja dakle to su oni iz ludnice i sad ako nisu nikom loše napravili ( onda idu u Pakao ) nego im je analitički um pukao ondonda ih oni usmjeravaju do tijela gdje bi se mogli oporavit.
To je veza Aštar komande i Lokapala jer mi liječimo um , mi smo magistri za to.
Zato oni oće da mi napravimo baze ovdje.
Kako sse liječi osoba u ludnici ? Jel tabletama ? Ne.
Pravi Aštar zna odgovor na to pitanje.
Odgovor je dođeš i kopiraš njegove/ njene pokrete. Osoba ima probema s komunikacijom. Ne može duplicirati okolinu.
Staneš kraj nje i radiš sve šta ona radi. Ako ona skače skači i ti.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Four_Heavenly_Kings
Guardian of direction dakle usmjerivači. Lipika znači kopirači. Kopiraju sjećanja i stavljaju u veliku knjižnicu koja se zove Akašl record.
Sad recimo na nekim kipovima oni imaju nekakvo oružje i to je ljudska mašta.
Npr :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_directions#Lokapālas
I sad ovo je primjer iskrivljenog prikaza Lokapale di je on bijesan i ima oružje.
Dakle ljudi ubacuju svoje elemente a nije to.
Njih triba prikazivati kao bolničare jer oni pomoću Akaši rekorda dakle karmičkih zapisa vide di je najbolje da se svaka duša inkarnira.
Oni vode životinje da se inkarniraju u tijela. Npr mačka i onda kako maca vidi da je Lokapala inteligentija ona ide za njim isto kao kako ide za hranom i on je dovede do tijela di misli da je po karmi njoj mjesto.
Kod ljudi oni se ne mješaju jer su ljudi svijesnija bića mada ih možeš pitat i on će ti pokazat no ti imaš slobodnu volju dakle neće te on forsirat nego si pitao gdje bi bilo najbolje za pročistit karmu , on pogleda tvoje prošle živote i karmičke zapose , pogleda po planetama tijela koja se rađaju tj začimaju i kaže evo ovdje ti je nekako za tebe to ....ako želiš normalno ....oni ne forsiraju , poštuju slobodnu volju.
Nekad ljudi tj duše znaju biti toliko analitički nisko da im je svijest ko u životinja dakle to su oni iz ludnice i sad ako nisu nikom loše napravili ( onda idu u Pakao ) nego im je analitički um pukao ondonda ih oni usmjeravaju do tijela gdje bi se mogli oporavit.
To je veza Aštar komande i Lokapala jer mi liječimo um , mi smo magistri za to.
Zato oni oće da mi napravimo baze ovdje.
Kako sse liječi osoba u ludnici ? Jel tabletama ? Ne.
Pravi Aštar zna odgovor na to pitanje.
Odgovor je dođeš i kopiraš njegove/ njene pokrete. Osoba ima probema s komunikacijom. Ne može duplicirati okolinu.
Staneš kraj nje i radiš sve šta ona radi. Ako ona skače skači i ti.
2014-04-11
Ja jako malo znam o hinduizmu i budizmu. Uostalom inkarnira san se na zapadu di nema te religije al zato znam o Aštar komandi tj ovima koji su im dali te podatke na čijim se osnovama razvio hinduizam i budizam.
Ja sam jučer prvi put vidija da u hinduizmu i budizmu uopće se oni spominju a spominju se ( Lokapale ) i također su oko ove mandale tj ova mandala je dimenzionalni logos a to je sad trenutno Isus Krist odnosno samo Krist jer je to božanska energija ( kao i Lokopale jer to su Deve tj božanska energija a ne anđeoska hijerarhija ).
Mandala :
Zato u Otkrivenju u Bibliji piše da oko prijestolja su četiri bića puna očiju i sprijeda i straga
Krist je trenutno dimenzionalni logos a Lipikasi ili Lokopale su oko njega tj tog prijestolja na kojem sjedi dimenzionalni logos ( koji nije uvijek isti , obićno tisućama godina sjedi jedan pa posli neki drugi visoki entitet itd no Lokapale su uvijek oko prijestolja dimenzionalnog logosa ).
Ja sam jučer prvi put vidija da u hinduizmu i budizmu uopće se oni spominju a spominju se ( Lokapale ) i također su oko ove mandale tj ova mandala je dimenzionalni logos a to je sad trenutno Isus Krist odnosno samo Krist jer je to božanska energija ( kao i Lokopale jer to su Deve tj božanska energija a ne anđeoska hijerarhija ).
Mandala :
Zato u Otkrivenju u Bibliji piše da oko prijestolja su četiri bića puna očiju i sprijeda i straga
Krist je trenutno dimenzionalni logos a Lipikasi ili Lokopale su oko njega tj tog prijestolja na kojem sjedi dimenzionalni logos ( koji nije uvijek isti , obićno tisućama godina sjedi jedan pa posli neki drugi visoki entitet itd no Lokapale su uvijek oko prijestolja dimenzionalnog logosa ).
2014-04-11
Uglavnom te Lokapale pomažu onima koji su izgubili um dakle to bi mi rekli oni ća su u ludari da u idućem životu nađu tijelo u okolini koja će im pomoć da se izljeće.
E tu je veza između Aštar komande i njih jer mi između ostaloga radimo i to pa ćemo npr u Lici di je mir i tišina napravit hotel i tamo u zelenilu radit s njima pomoću tehnike duplikacije dok oni nas ne počmu kopirat ( prvo mi njih pa ih navućemo da oni nas kopiraju tj dupliciraju ) i onda polagano dok ne bude u stanju duplicirat sve više i više i postane normalna osoba.
To je veza između nas Aštar komande i Lipikasa ili ti ga Lokopala.
Zato ja znam sve o njima.
E tu je veza između Aštar komande i njih jer mi između ostaloga radimo i to pa ćemo npr u Lici di je mir i tišina napravit hotel i tamo u zelenilu radit s njima pomoću tehnike duplikacije dok oni nas ne počmu kopirat ( prvo mi njih pa ih navućemo da oni nas kopiraju tj dupliciraju ) i onda polagano dok ne bude u stanju duplicirat sve više i više i postane normalna osoba.
To je veza između nas Aštar komande i Lipikasa ili ti ga Lokopala.
Zato ja znam sve o njima.
2014-04-11
izgleda da su mi sipali piće u drogu
Italiji ni Lokopale neće pomoć.
Demografski lom a nisu Njemačka nego su Balkan ekonomski.
Demografski lom a nisu Njemačka nego su Balkan ekonomski.
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27648
2014-08-25
Italija je u 2018 godini samo na razlici smrtnost / rađanje izgubila 193 tisuće ljudi.
Trpat će se oni još. Dok ne puknu.
Trpat će se oni još. Dok ne puknu.
2014-04-11
Eno onog na filmu, integrisao se kaze ovaj i previse, bode mu zenu
2014-08-25
Kog brige za žene. Iomako se danas pola njih ne ženi a pola tih šta se oženi se razvede. Ne bitne su.
Italija je kaput.
Italija je kaput.
2014-04-11
Te Italijanke prekriži. To ti je sve emanicipirano i fakulteti. Šta će ti to u kući ? Okani se ćorava posla. Ovo ti je žensko.
2014-04-11
Prva i osnovna stvar kad tražiš ženu ( curu za ozbiljnu vezu ) je ta jesi li ti fakultetski obrazovan ili ne.
Ako nisi ka šta je većina muških jer njima fakultet ne triba onda ti je ovo : tražiš nekog koga voliš i tko te poštuje
Ćim ona ima fakultet ti si za nju seljo beljo. Makni se odma od toga.
Ako nisi ka šta je većina muških jer njima fakultet ne triba onda ti je ovo : tražiš nekog koga voliš i tko te poštuje
Ćim ona ima fakultet ti si za nju seljo beljo. Makni se odma od toga.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kog brige za žene. Iomako se danas pola njih ne ženi a pola tih šta se oženi se razvede. Ne bitne su.
Italija je kaput.
Italijanke i fakultet, ima ih, ne bas toliko.
Generalno, fakultet ti je samo pokusaj gladnog bednika da udje u Dvorac sa bogatom trpezom i nacvrca se.
Vise je to vezano za komunizam, sto je bila precica za bedu da se preko noci, oslobodi iste i postane neko i nesto.
Zapad, generacijama se stvara imovina i ime, familije koje su bile najbogatije po Firenci pre 4 veka i sada su medju najbogatijima.
Neko pokusava na fakultet da se proda, neko na misice, neko na auto, neko na tetovazu, neko na dobru garderobu, svi se nude preko necega.
Da se vratim na Italijanke, koje generalno ne postoje, vec ja to delim na regije.
One su ti manje vise u fazonu da urade nekoga na dete, zavrse ono sto im treba i nastave da glume neke ribice, ko da su klinke.
Vrh inteligencije tetovaza, sedne u neki Smart, Fiat 500, skupi beda da ode do Balija, malo da se pokaze preko Fejsa i glumi neku ribu na istom.
Ovo isto kazem Italijankama, takodje i da Italija nema buducnost posle post ratnih generacija, koje su se mucile i stvarale.
Danasnje se ne skidaju sa vutre, piju, klosarske generacije, ciji ce se uticaj na zemlju tek osetiti, tako da Italiji trenutno stranci jos najvise odgovaraju da vuku zemlju napred.
Poslodavac kada vidi ponudu licno, ko radi, izaberu strance, .ebe se Italijanu da radi, ako bas nije gladan.
2014-08-25
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Podiže se dob za odlazak u penziju na 67 godina
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Od Nove godine stiže plaća i bez posla
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Od Nove godine stiže plaća i bez posla
Page 2 of 3