Podiže se dob za odlazak u penziju na 67 godina
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Podiže se dob za odlazak u penziju na 67 godina
Muškarci i žene od 2033 sa 67 godina u penziju
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/535256/ova-se-reforma-mnogima-nece-svidjeti-u-mirovinu-cemo-sa-67-godina-mnogima-se-ukida-beneficirani-radni-staz-a-za-odlazak-u-prijevremenu-placat-ce-se-veci-penali
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/535256/ova-se-reforma-mnogima-nece-svidjeti-u-mirovinu-cemo-sa-67-godina-mnogima-se-ukida-beneficirani-radni-staz-a-za-odlazak-u-prijevremenu-placat-ce-se-veci-penali
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Podiže se dob za odlazak u penziju na 67 godina
onda je plaćanje mirovinskog nepotrebno. neka ukinu mirovinsko i vrate pare radnicima.
Guest- Guest
sa druge strane katolibanska vukojebina ima 500 tisuća ratnika u penziji koji su mlađi od 50 godina.
Guest- Guest
moramo rezati potrošnju, bez štednje neće biti budućnosti, bez štednje nema investicija ni rasta
bolje da sad podnesemo teret pa da nam poslije bude bolje, nego da nikad ne dođe Godot
bolje da sad podnesemo teret pa da nam poslije bude bolje, nego da nikad ne dođe Godot
Guest- Guest
koje poslove možeš raditi sa 67 godina?
Guest- Guest
boli me kurac, ja sam smuljao pemziju prije 10 godina
i to iz 4 drzave
i to iz 4 drzave
ne komentiramo o pojedincima i njihovim muljažama i snalaženjima nego o društvu u cjelini.
jel ti možeš nosit 4 vriće cimenta sa 67 godina?
Guest- Guest
je vidit će te penzije.. ekipa mlađa od 45 može zaboraviti na penziju.. za 20ak godina ih neće biti.. ako prdne ovo ljeto jedna turistička sezona neće ih biti niti ovo ljeto
Guest- Guest
Pinochet wrote:je vidit će te penzije.. ekipa mlađa od 45 može zaboraviti na penziju.. za 20ak godina ih neće biti.. ako prdne ovo ljeto jedna turistička sezona neće ih biti niti ovo ljeto
zašto onda plaćati mirovinsko iz plaće ti otmu.
Guest- Guest
U biti ekipa mlađa od 52 jer kad računaš 2033 i 2018 to je 15 godina dakle 67-15=52Pinochet wrote:je vidit će te penzije.. ekipa mlađa od 45 može zaboraviti na penziju.. za 20ak godina ih neće biti.. ako prdne ovo ljeto jedna turistička sezona neće ih biti niti ovo ljeto
2014-04-11
zato jer po sili zakona je tako.Gnječ wrote:Pinochet wrote:je vidit će te penzije.. ekipa mlađa od 45 može zaboraviti na penziju.. za 20ak godina ih neće biti.. ako prdne ovo ljeto jedna turistička sezona neće ih biti niti ovo ljeto
zašto onda plaćati mirovinsko iz plaće ti otmu.
ostaje ti ili rad na crno, ili sa poslodavcom dogovoriš da te prijavi minimalac a ostalo da ti daje na ruke.
Guest- Guest
to što je čardak stavio brojku 2033, ne znači ništa. gledajući broj iseljenih hrvata i pad nataliteta, netko tko se bavi ekonoijiom/demografijom mogao bi izračunati točku pucanja.RayMabus wrote:U biti ekipa mlađa od 52 jer kad računaš 2033 i 2018 to je 15 godina dakle 67-15=52Pinochet wrote:je vidit će te penzije.. ekipa mlađa od 45 može zaboraviti na penziju.. za 20ak godina ih neće biti.. ako prdne ovo ljeto jedna turistička sezona neće ih biti niti ovo ljeto
Vjerojatno će HDZ ići na sljedeće rješenje - umjesto da sreže sve moguće poreze, tako da ljudima ostaje više para, da se u RH isplati ostati živiti, raditi, investirati, trošiti, zapošljavati, itd, HDZ će se zaduživati i uvoziti će somalijske i afganistanske i iračke familije sa više djece, plaćat će im mjesečno 1500-2000€ obitelji u nadi da će njihova djeca sutra kada odrastu ostati u RH i svi se sretno zaposliti i raditi za 3000-4000kn i hraniti postojeću piramidalnu prevaru zvanu RH
Guest- Guest
A pa znači jer sam ja jučer puka kad sam vidija zahtjeve žena za osmi mart pa rekaoPinochet wrote:to što je čardak stavio brojku 2033, ne znači ništa. gledajući broj iseljenih hrvata i pad nataliteta, netko tko se bavi ekonoijiom/demografijom mogao bi izračunati točku pucanja.RayMabus wrote:U biti ekipa mlađa od 52 jer kad računaš 2033 i 2018 to je 15 godina dakle 67-15=52Pinochet wrote:je vidit će te penzije.. ekipa mlađa od 45 može zaboraviti na penziju.. za 20ak godina ih neće biti.. ako prdne ovo ljeto jedna turistička sezona neće ih biti niti ovo ljeto
Vjerojatno će HDZ ići na sljedeće rješenje - umjesto da sreže sve moguće poreze, tako da ljudima ostaje više para, da se u RH isplati ostati živiti, raditi, investirati, trošiti, zapošljavati, itd, HDZ će se zaduživati i uvoziti će somalijske i afganistanske i iračke familije sa više djece, plaćat će im mjesečno 1500-2000€ obitelji u nadi da će njihova djeca sutra kada odrastu ostati u RH i svi se sretno zaposliti i raditi za 3000-4000kn i hraniti postojeću piramidalnu prevaru zvanu RH
Podizanje dobi za mirovinu i smanjenje iste te privatizacija zdravstva i nije prošlo par sati izlaze vijesti
Lijek za rak dojke se plaća od sada plus danas ova vijest .
Tebi nije bitno no ovih sedam godina razlike je sedam generacija dakle oko 350 tisuća ljudi koji sad dodatno puše
2014-04-11
da, medjutim to sam ja,Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:boli me kurac, ja sam smuljao pemziju prije 10 godina
i to iz 4 drzave
ne komentiramo o pojedincima i njihovim muljažama i snalaženjima nego o društvu u cjelini.
s obzirom na to koliko ulazem u odrzavanje fizicke kondicije meni to nije problem, normalni prosjecni covjek na bausteli jedva u tim godinama i sebe nosi, radne cipele su mu preteske
a drustvo u cjelini, naravno, uhljebi i slicni paraziti mogu radit i do 80te jer nisu poderali kicmu stojeci za strojem ili na hladnoci itd,
jednostavno njih boli kurac, al osnova podizanja starosne granice je u stvari u prosjeku ljudi zive duze a penzioni fondovi su sve prazniji pa shodno tomu treba njihovo koristenje penzija svesti na cim kraci period
s obzirom na to koliko ulazem u odrzavanje fizicke kondicije meni to nije problem, normalni prosjecni covjek na bausteli jedva u tim godinama i sebe nosi, radne cipele su mu preteske
a drustvo u cjelini, naravno, uhljebi i slicni paraziti mogu radit i do 80te jer nisu poderali kicmu stojeci za strojem ili na hladnoci itd,
jednostavno njih boli kurac, al osnova podizanja starosne granice je u stvari u prosjeku ljudi zive duze a penzioni fondovi su sve prazniji pa shodno tomu treba njihovo koristenje penzija svesti na cim kraci period
to sa penzijama i nasilnim uplaćivanjem u mirovinski fond je prevara. daj ti meni plaću i onaj dio keša za mirovinski pa ću si ja sam uplaćivati svotu koju ja želim i gdje ja želim i otići ću u penziju kad ja želim.
Guest- Guest
kod nas je to vec stupilo na snagu 2017 s tim da se postepeno produzava do 2023 kad
ce za sve bit ukupno 67 godina
The first shift upwards in Age Pension age took place in July 2017 when the Age Pension eligibility age increased to 65.5 years, and then in six-month increments every 2 years, until it reaches the age of 67 years from 1 July 2023
The first shift upwards in Age Pension age took place in July 2017 when the Age Pension eligibility age increased to 65.5 years, and then in six-month increments every 2 years, until it reaches the age of 67 years from 1 July 2023
2014-04-19
gle nemaš šta "pucati". znaš informacije kako se kreću. znaš da od čardaka nema kruva, osim ako nisi na vrhu piramidalne prevare, a nisi, stoga imaš informacije , prilagodi se. idi vanka, zaradi njemačku penziju, ako si u RH radi na crno, što manje poreza plaćaj državi itdRayMabus wrote:A pa znači jer sam ja jučer puka kad sam vidija zahtjeve žena za osmi mart pa rekaoPinochet wrote:to što je čardak stavio brojku 2033, ne znači ništa. gledajući broj iseljenih hrvata i pad nataliteta, netko tko se bavi ekonoijiom/demografijom mogao bi izračunati točku pucanja.RayMabus wrote:U biti ekipa mlađa od 52 jer kad računaš 2033 i 2018 to je 15 godina dakle 67-15=52Pinochet wrote:je vidit će te penzije.. ekipa mlađa od 45 može zaboraviti na penziju.. za 20ak godina ih neće biti.. ako prdne ovo ljeto jedna turistička sezona neće ih biti niti ovo ljeto
Podizanje dobi za mirovinu i smanjenje iste te privatizacija zdravstva i nije prošlo par sati izlaze vijesti
Lijek za rak dojke se plaća od sada plus danas ova vijest .
Tebi nije bitno no ovih sedam godina razlike je sedam generacija dakle oko 350 tisuća ljudi koji sad dodatno puše
Guest- Guest
Igrati tetris u agencijiGnječ wrote:koje poslove možeš raditi sa 67 godina?
Kermit-
2014-04-17
U australiji nema mirovine ako sam ne štediš i izdvajaš, osim toga u australiji uštediš od rada 50.000 eura godišnje, kod nas možeš toliko natući minusa, tako da nema veze s ovim sranjemprckov wrote:kod nas je to vec stupilo na snagu 2017 s tim da se postepeno produzava do 2023 kad
Kermit-
2014-04-17
naravno da je prevara iotimacina koju nemos izbjeciGnječ wrote:Leviathan2 wrote:da, medjutim to sam ja,Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:boli me kurac, ja sam smuljao pemziju prije 10 godina
i to iz 4 drzave
to sa penzijama i nasilnim uplaćivanjem u mirovinski fond je prevara. daj ti meni plaću i onaj dio keša za mirovinski pa ću si ja sam uplaćivati svotu koju ja želim i gdje ja želim i otići ću u penziju kad ja želim.
moj pradeda, deda pa cak i pokojni otac nikad nisu bili zaposleni u nekoj firmi niti uplatili dinara u penzione fondove, evo pradeda i deda uredno zive, stvorili su bazu za stare dane
panzije su jedna velika prevara al jebes joj mater,
posto sam radio kojekuda i nasilno su mi otimali pare za penzije, red je da te ste pare naplatim nazad iako mogu zivjet jako jako dobro bez penzije, jos uvijek mogu zaradjivat a i da nis ne radim opet imam prihode koje sam obezbjediio jos odavna,
sad sam na bausteli zaposlen u ovoj firmi i cisto manevrisanjem sa njihovim glupim zakonima imam placu koju mi ne oporezuju, primam penzije koje mi ne oporezuju, a i od place mi vise ne uzimaju za penziono, jedino sto placam mjesecno je osiguranja od rizika, ako sluzajno najebem na bausteli ili negdje da se ubije neka kinta, nis veliko, 170 eura godisnje
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 1 of 4