Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
Koliki bijednik mora biti čovjek da se ponaša ovako kao naš veber?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
A istina..samo onaj tko nije zadovoljan svojim zivotom pa sipa frustracije na uspjesnije i bolje od sebea..crvenkasti wrote:Koliki bijednik mora biti čovjek da se ponaša ovako kao naš veber?
Guest- Guest
radfim samo jednu smjenu..sad to procesuiraj drifteru..nastavim sutra,kad oslobodis resurse "umne"..veber wrote:kužiš sada razliku između tebe i mene, inžinjeru?
Guest- Guest
to su razlike.pismejker wrote:radfim samo jednu smjenu..sad to procesuiraj drifteru..nastavim sutra,kad oslobodis resurse "umne"..veber wrote:kužiš sada razliku između tebe i mene, inžinjeru?
ne kužiš ti to, a crveni da se može sagnut, jaja bi si odgrizao.
s tim da mi firma plaća apartman. to ti je cca tvoja dnevnica.
zato ne bulazni inžinjeru i menadžeru. imaš prosječnu plaću prosječnog radnika.
i ne šalješ tehnologe CNC strojeva po kavu jer oni imaju od 4000€ netto.
pusti priče za selo.
2014-12-30
frustracije,te nesretne frustracije...da si zadovoljan sobom,odnosno svime ,ne bi bio ovako ljut i frustriran...veber wrote:to su razlike.pismejker wrote:radfim samo jednu smjenu..sad to procesuiraj drifteru..nastavim sutra,kad oslobodis resurse "umne"..veber wrote:kužiš sada razliku između tebe i mene, inžinjeru?
ne kužiš ti to, a crveni da se može sagnut, jaja bi si odgrizao.
s tim da mi firma plaća apartman. to ti je cca tvoja dnevnica.
zato ne bulazni inžinjeru i menadžeru. imaš prosječnu plaću prosječnog radnika.
i ne šalješ tehnologe CNC strojeva po kavu jer oni imaju od 4000€ netto.
pusti priče za selo.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'