Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
AssadNaPodmornici wrote:Vraća se korijenima
Kojim korijenima??Osmanlijskim??..To definitivno..cura je 1/1 Turcinka..
Guest- Guest
Re: Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
Sve po starom. Drkica niks žene. Iman svojih problema , najmanje šta mi triba u životu je žensko.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Rđavon kurcu svaka dlaka smeta.
i to sto kazes...od nove godine jebes ili nastavljas celibat ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
cuh,Weberu,cuh sto je bilo,i bilo mi je milo.,..veber wrote:nisi ti bio u essenu ovog ljeta pa da vidiš obljetnicu protesta od prije par godina.
murju je obuzelo slijepilo. nikaj nije vidjela, a tu nedjelju je bilo nezgodno biti crnomanjast. doduše stradalo je par kebabđinica, ali to je kolateralna žrtva.
reich je odavno vlasnik rusije. i uredno s rusijom posluje. kao i s iranom.
O vlasnishtvu necemo...Zna se tko je u Rusiji vlasnik.. ..ne moze se u Rusiju,ako to Gazda ne dopusti..dionice su nesh drugo,to se mora postivati...
Guest- Guest
taman za tebe.pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Vraća se korijenima
2014-12-30
usput Weberu,ne znas da ti mali Kinezici pokupovase kapitalne industrije u svabiji??..Kod Menea su kupili ekskluzivniji dio Lapple-a,tamo gdje se od formiranih dijelova karoserije sklapaju tijela Elfera..Staru štancaonicu,odnosno prese,gegenuberštrase,nisu htjeli kupiti..
Guest- Guest
Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
2014-04-11
Cuj,Turcinke dijelim na dvije vrste..male i guzate,to su podrijetlom Oguzke,neka vrsta turskih cigana..i prave Turkinje,koje otkidaju izgledom,vrlo rasne,oka od njih ne mos odvojiti...tesko ukrotive...veber wrote:taman za tebe.pismejker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Vraća se korijenima
Svabice,kapitalni primjerci,najljepse i najzgodnije opet poberu markantni Turci..Turcadija najvise pravi biznis BMWu..evo kod Menea u centru pokupovase sve trgovacke prostore i pretvorise ih u svoje ducane ili donere na tri etaze,pa se ti misli,koliko treba kapitala da se samo rezije plate mjesecno..strogi centar..
Guest- Guest
zacudio bi se koliko su te dugonoge ljepotice uskopizde..vece labrnje doli imaju male guzate ili mrsavice od metar i zilet..RayMabus wrote:Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
more bit da ce sad najebat neka njena slika
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A baš gledam po internetu. Ima noge....do poda.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
more bit da ce sad najebat neka njena slika
2014-04-11
A je ti si ih sve jeba pa znaš.pismejker wrote:zacudio bi se koliko su te dugonoge ljepotice uskopizde..vece labrnje doli imaju male guzate ili mrsavice od metar i zilet..RayMabus wrote:Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
2014-04-11
One koje ja jebem su uglavnom preko metar i 173-4,i da..istina jest...josh u Zegej usam rumplao jednu Ukrajinku podrijetlom..visoka,komad samo takav,sise velike icvrste struk uzak,ne prevse,duge noge ,tipicna lijepa faca,svjetloputa..jebate napalio se kao ludjak..mislish ovu su svi pojebali..vraga..vecina otperja dalje,jer misli da nema sanse..pipica uzana i prava mjera...jako sam se bio vezao za nju...RayMabus wrote:A je ti si ih sve jeba pa znaš.pismejker wrote:zacudio bi se koliko su te dugonoge ljepotice uskopizde..vece labrnje doli imaju male guzate ili mrsavice od metar i zilet..RayMabus wrote:Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
Guest- Guest
Sad jebeš i Ukrajinke jel ?pismejker wrote:One koje ja jebem su uglavnom preko metar i 173-4,i da..istina jest...josh u Zegej usam rumplao jednu Ukrajinku podrijetlom..visoka,komad samo takav,sise velike icvrste struk uzak,ne prevse,duge noge ,tipicna lijepa faca,svjetloputa..jebate napalio se kao ludjak..mislish ovu su svi pojebali..vraga..vecina otperja dalje,jer misli da nema sanse..pipica uzana i prava mjera...jako sam se bio vezao za nju...RayMabus wrote:A je ti si ih sve jeba pa znaš.pismejker wrote:zacudio bi se koliko su te dugonoge ljepotice uskopizde..vece labrnje doli imaju male guzate ili mrsavice od metar i zilet..RayMabus wrote:Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
2014-04-11
ne sad..to je bilo 2004-5 dok sam bijo u zegeju..RayMabus wrote:Sad jebeš i Ukrajinke jel ?pismejker wrote:One koje ja jebem su uglavnom preko metar i 173-4,i da..istina jest...josh u Zegej usam rumplao jednu Ukrajinku podrijetlom..visoka,komad samo takav,sise velike icvrste struk uzak,ne prevse,duge noge ,tipicna lijepa faca,svjetloputa..jebate napalio se kao ludjak..mislish ovu su svi pojebali..vraga..vecina otperja dalje,jer misli da nema sanse..pipica uzana i prava mjera...jako sam se bio vezao za nju...RayMabus wrote:A je ti si ih sve jeba pa znaš.pismejker wrote:zacudio bi se koliko su te dugonoge ljepotice uskopizde..vece labrnje doli imaju male guzate ili mrsavice od metar i zilet..RayMabus wrote:Tko zna kolika joj je pička kad ima onolike noge. Kad zine .....kus pizdetine.
upoznali se slucajno..radila nesh na financijama kod nekog lovatora...pobro ja mulcu curu ispred nosa...misli lik da ce parama i fukat tu curu..e pa neces baja..
Guest- Guest
Svaka budala želi biti Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Svaka budala želi biti Hrvat.
2014-04-11
gle, inžinjeru, nikaj kapitalno u njemačkoj nije u posjedu stranog kapitala.pismejker wrote:usput Weberu,ne znas da ti mali Kinezici pokupovase kapitalne industrije u svabiji??..Kod Menea su kupili ekskluzivniji dio Lapple-a,tamo gdje se od formiranih dijelova karoserije sklapaju tijela Elfera..Staru štancaonicu,odnosno prese,gegenuberštrase,nisu htjeli kupiti..
stare preše nitko ne želi, za nove nemaju love.
inače obitelj porsche drži cijeli koncern VW, obitelj.
isto tako obitelji Tyssen i obitelj Krupp drže sve vezano uz čelik, što u njemačkoj što u svijetu.
grofica von Blück je vlasnica cijele grupacije BMW i pripadajućih kćeri firmi.
svi bitni aerodromi su u vlasništvu 30% države, 30% grada, a 40% imaju dioničari, odnosno privatni vlasnici.
sve ceste su u vlasništvu države.
njemačka brine o svojoj nezavisnosti.
a to kaj je jedan štanceraj u rukama kineza je minorno jer s druge strane koliko njemačka ima vlasništva u kini.
sam si radio u štanceraju pa po tvom opisu nije bilo robota i polomio si leđa. jer stroj ne zna za pauzu.
2014-12-30
veber wrote:gle, inžinjeru, nikaj kapitalno u njemačkoj nije u posjedu stranog kapitala.pismejker wrote:usput Weberu,ne znas da ti mali Kinezici pokupovase kapitalne industrije u svabiji??..Kod Menea su kupili ekskluzivniji dio Lapple-a,tamo gdje se od formiranih dijelova karoserije sklapaju tijela Elfera..Staru štancaonicu,odnosno prese,gegenuberštrase,nisu htjeli kupiti..
stare preše nitko ne želi, za nove nemaju love.
inače obitelj porsche drži cijeli koncern VW, obitelj.
isto tako obitelji Tyssen i obitelj Krupp drže sve vezano uz čelik, što u njemačkoj što u svijetu.
grofica von Blück je vlasnica cijele grupacije BMW i pripadajućih kćeri firmi.
svi bitni aerodromi su u vlasništvu 30% države, 30% grada, a 40% imaju dioničari, odnosno privatni vlasnici.
sve ceste su u vlasništvu države.
njemačka brine o svojoj nezavisnosti.
a to kaj je jedan štanceraj u rukama kineza je minorno jer s druge strane koliko njemačka ima vlasništva u kini.
sam si radio u štanceraju pa po tvom opisu nije bilo robota i polomio si leđa. jer stroj ne zna za pauzu.
No fency Dude,ali svabija o svemu moze pricati,ali o nekoj nezavisnosti niti govora..ameri je ne pustaju iz celicnog stiska ,a financije,koje su nakon WW" ulozili Ameri,ne vjerujem da su u direktnim rukama Svabija..
Tyssen Krupp je zidovsko vlasnistvo..bil otijekom WW2 ,tako i danas...ostalo oke...
Krivo ti mene percipiras,kao da ja imam nesh protiv svapske drzave..dakle..nemam..
Prosao sam sto moram,kao i svatko tko ima polozen majstorski ispit,od dna do gori...znas ti dobro sto znaci imati taj ispit u financijskom smislu..ne trebam ti crtati..uglavnom,likovi koji programiraju CNC su potrckala za menea..
Guest- Guest
2014-12-30
kužiš sada razliku između tebe i mene, inžinjeru?
2014-12-30
Koliki bijednik mora biti čovjek da se ponaša ovako kao naš veber?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» U Hrvatskoj u 2020 rođeno manje od 36 tisuća djece
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'