Sučeljavanje
Page 17 of 19
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Sučeljavanje
hrvatska politika je tako dosadna, cak i neki nazovi trolovi su trecorazredi.
zbilja dosadno i neispirativno, totalni zijeev.
najveca je budala onaj tko dadne si truda i ovu predblagdansku nedjelju ode glasat.
zbilja dosadno i neispirativno, totalni zijeev.
najveca je budala onaj tko dadne si truda i ovu predblagdansku nedjelju ode glasat.
jokerman- Posts : 628
2015-08-02
Nisam ga ni ja poznavao pa sam se informirao, daleko najkvalitetniji kandidat, u jednom trenutku sam mislio za skoru jer kao ima vece sanse za drugi krug ali glupo bi bilo treba biti dosljedan.RayMabus wrote:Neće. Priča san s prijateljem , reka sam mu da izađe glasat , predlaga mu Kolakušića al kaže ne znam ga pa mi je to mačak u vreći. Pričali smo već o tome : puno ljudi ga ne poznaje.skripar wrote:Svi normalni i pametni ljudi ce glasati za Kolakusica, steta sto su takvi u manjini
skripar-
2015-08-09
marcellus wrote:£otk@ wrote:P=NP je danas mainstream, Riemannov problem je riješen prije kakvih 16-ak godina.
Ali Gnječ osoba koja može inteligentno raspravljati o tim stvarima je beskrajno dragocjena, šteta je to trošiti na Pantovčak.
Nažalost, ipak odlučuje masa, pa valja za ovaj krug uzeti kakvih 700.000 glasova.
jebeš izbore u državi u kojoj brena napuni arenu dvaput. Kad već govorimo o masi... retarda.
E, al znači ja imam nekih 6-8 godina, nisi mogao živjeti od Brene, spotova i filmova. Srećom, roditelji su imali glazbenog ukusa pa sam slušao Nove fosile, Olivera, Denis&Denis...
Nju nisam onda mogao organski podnijeti, danas mi ta muka se ponavlja čim samo vidim slike iz Arene.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:
E, al znači ja imam nekih 6-8 godina, nisi mogao živjeti od Brene, spotova i filmova. Srećom, roditelji su imali glazbenog ukusa pa sam slušao Nove fosile, Olivera, Denis&Denis...
Nju nisam onda mogao organski podnijeti, danas mi ta muka se ponavlja čim samo vidim slike iz Arene.
Ni kod mene se doma to nikad nije slušalo
Za razliku od brojnih drugih ...
A i ti filmovi su bili takva seljačija
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
£otk@ wrote:marcellus wrote:£otk@ wrote:P=NP je danas mainstream, Riemannov problem je riješen prije kakvih 16-ak godina.
Ali Gnječ osoba koja može inteligentno raspravljati o tim stvarima je beskrajno dragocjena, šteta je to trošiti na Pantovčak.
Nažalost, ipak odlučuje masa, pa valja za ovaj krug uzeti kakvih 700.000 glasova.
jebeš izbore u državi u kojoj brena napuni arenu dvaput. Kad već govorimo o masi... retarda.
mogu se kladiti da svi ovi rvacki "generali" koji sada nešto trkeljaju do prije građanskog rata da ih sve skupiš na hrpu nisu imali love ni za dva piva na zidiću a danas su multimilijoneri namjeno pišem tako da dignem kurčine državotvornim rvat'nama vuc'bat'nama, slušali su Lepu Brenu na kazetofonu svaki dan.
Guest- Guest
Gnječ wrote:mogu se kladiti da svi ovi rvacki "generali" koji sada nešto trkeljaju do prije građanskog rata da ih sve skupiš na hrpu nisu imali love ni za dva piva na zidiću a danas su multimilijoneri namjeno pišem tako da dignem kurčine državotvornim rvat'nama vuc'bat'nama, slušali su Lepu Brenu na kazetofonu svaki dan.
Slušali su skoro svi.
Ako si vidio kazetofon i samo jednu kazetu, nisi uopće morao pitati čija je kazeta. Neviđen teror.
£otk@-
2019-02-12
Zapravo, rado sam slušao dječje zborove (Trešnjevački mališani, Dječji festival u Šibeniku...).
Muzički tobogan, Poštanski sandučić, kasnije Limačijadu, Malaviziju, pa Hit depo, Sedmu noć. Ali dobro, to su već bile malo odraslije stvari. :)
Muzički tobogan, Poštanski sandučić, kasnije Limačijadu, Malaviziju, pa Hit depo, Sedmu noć. Ali dobro, to su već bile malo odraslije stvari. :)
£otk@-
2019-02-12
Hektorović wrote:Ni kod mene se doma to nikad nije slušalo
Za razliku od brojnih drugih ...
A i ti filmovi su bili takva seljačija
Ne bih znao, ali mogu pretpostaviti.
Kakav mozak može to svariti...
£otk@-
2019-02-12
Je u bosni se tad slusao samo rock a ne brena...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Cim se to drobis majke ti milered wolf wrote:U ovom trenutku, desnica je izvukla maksimum...Oko 40-45% glasova po anketama...No, Milanović, ako izađe više od 55 posto glasača na izbore, dobiva ove izbore s oko 51 - 55% glasova izašlih birača...
2015-09-08
Da me hebes..ali ovo sa konjskom glavom ima smisla...sitting_bull wrote:otkako se škoro probudio uz odrezanu konjsku glavu u krevetu uvukao je roge.
ako bude drugog kruga, i on će biti za gospođu s psihijatrije.
2015-09-08
Za miksica se slicno govprilo kad je opasno ugrozio mesica i jacu..odjedared prije samog prvog kruga kao da to nije bio srcani miksic od ranije...nakon izbora tuzio je mesica za muljanje i dobio taj spor
2015-09-08
I tsko se kreteni s ovog foruma zalazu za daljnje propadanje hrvatske
A svi kao neki domoljubi
I svi bi za skoru ili kolindu
Ma mrs .. bosancersi. Ere. Dijasporci. Desnicarski retardi.m
Vi određujete ... na izborima propast Hrvatima
A svi kao neki domoljubi
Je...trebali bi glasat za onog kojem je budjenje u podne prerano..ili za ovu ludacu peovicku kojoj je caca bio oficircina jna i kosovacSora wrote:I tsko se kreteni s ovog foruma zalazu za daljnje propadanje hrvatske
A svi kao neki domoljubi
2015-09-08
Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u srijedu je na završnom skupu u Vukovaru ocijenio da je jučerašnje sučeljavanje bila loše režirana predstava u korist jedne kandidatkinje, "prijevara kojom su pokušali u zadnjem trenutku spasiti ono što se spasiti ne može" i kako on u tom cirkusu nije htio sudjelovati.
Škoro je u prepunoj dvorani u Ružičkine kuće rekao da je spreman u predizbornoj bitki i poginuti ako treba, da će biti onako kako narod hoće i pozvao Vukovarce i građane Hrvatske da ustanu 22. prosinca i izaberu promjene.
"Mi možemo sve. Narod u ovoj zemlji može sve", poručio je ocijenivši kako će Hrvatska 22. prosinca glasovati za promjenu i novi život, za bolji život i vraćanje Hrvatske narodu.
Skoro je spreman poginuti ....
Škoro je u prepunoj dvorani u Ružičkine kuće rekao da je spreman u predizbornoj bitki i poginuti ako treba, da će biti onako kako narod hoće i pozvao Vukovarce i građane Hrvatske da ustanu 22. prosinca i izaberu promjene.
"Mi možemo sve. Narod u ovoj zemlji može sve", poručio je ocijenivši kako će Hrvatska 22. prosinca glasovati za promjenu i novi život, za bolji život i vraćanje Hrvatske narodu.
Skoro je spreman poginuti ....
Ti mu valjda svijecu drzis i kad se sa zenom valja po krevetuvuksadinare wrote:Je...trebali bi glasat za onog kojem je budjenje u podne prerano..ili za ovu ludacu peovicku kojoj je caca bio oficircina jna i kosovacSora wrote:I tsko se kreteni s ovog foruma zalazu za daljnje propadanje hrvatske
A svi kao neki domoljubi
Daj ne izmisljajte
Milsnovic je htio biti s ljudima i u Zagrebu se pojavljivao i družio na javnim mjestima
Sigurno Nece vise ako bude predsjednik
Peovicka je za vas s foruma svemirski brod.
Ne kuzite vi nju i nije vam ona kriva
Ovu dvojicu koda su nasli na forumu ..
Taj nivo logike i pameti
Taj nivo logike i pameti
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
Page 17 of 19