Sučeljavanje
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Sučeljavanje
Pravu debatu bi trebao organizirati NOVA TV ili RTL sa 4 kandidata: Kolindom, Milanovićem, Škorom i Kolakušićem. Na taj način bi pokazali da su bolje televizije od HTV-a.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
tocno...ovako u masi izgubis se...ko mala djeca u vrticu...no to je pitanje onog tko kreira izborni zakon...ocito se treba povisiti limit prikupljenih potpisa..bar na 30 000 potpisamelkior wrote:Pravu debatu bi trebao organizirati NOVA TV ili RTL sa 4 kandidata: Kolindom, Milanovićem, Škorom i Kolakušićem. Na taj način bi pokazali da su bolje televizije od HTV-a.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
šta onda, napuštaš Škoru?vuksadinare wrote:kako nekom ovo zvucalo od jucer iza skore zanimljiv mi je potencijal mladog vukovarca kovaca...'hrvatska vojska mora biti najjaca u regiji'..tocka...tu me dobio...
ne...samo kazem da ajmo reci od maldih nada pokazao je najveci potencijal i ono sto me zanima kandidata..usporediti recimo kovaca i beru jer su tu generacija ko mercedes i ficoNoor wrote:šta onda, napuštaš Škoru?vuksadinare wrote:kako nekom ovo zvucalo od jucer iza skore zanimljiv mi je potencijal mladog vukovarca kovaca...'hrvatska vojska mora biti najjaca u regiji'..tocka...tu me dobio...
2015-09-08
vuksadinare wrote:maloprije sam bio u kontaktu sa covjekom iz škorinog izbornog stozera...i nisu nezadovoljni škorinim nastupom jer je on sam odredio kakav ce imati nastup...odlucio je da nece voditi svađalacku debatu jer nema smisla...i zato je izgledalo kao da škoro nije bio dovoljno aktivan...cemu da se svađa i prepucava sa šizofrenom peovickom...isti pristup su imali i neki drugi kandidati...
Pernar: Škoro, jesi ti siguran da želiš bit Predsjednik?
Škoro:
evo gledam reprizu suceljavanja...kada imas vremena analizirati.i sa distance..iskreno tesko da je netko bio bolji od škore...škori jedino moze se prebaciti sto nije reagirao na bezobraznu i zivcanu peovicku...no ocito je vise bio pripremljen za napad od kolinde i zokija nego na ovo..i tu se moze upisati minus ali i ne mora...malo zvuci vickasto ali najraspolozeniji su bili onaj gemistarac babic i cirkusant jurican ali oni ionako nemaju sto izgubiti...ostali kao d aih je netko puskom natjerao na suceljavanje...npr...kolakusic gotovo nista nije rekao suvislo van pravosudne teme...uglavnom zakljucak slabo preslabo od kandidata u globalu...
2015-09-08
epikur37 wrote:Noor wrote:"majko moja, što je meni ovo trebalo"
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/nakon-sinoc-se-cini-da-je-skoro-bitno-vise-od-predsjednice-trebao-izbjegavati-suceljavanja-evo-galerije-njegove-nelagode/?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR1zEgY6y0NOZbxFLijs8jQjgpeE5zrFoqBWWKjVmddAzNgHRlLF1J5IEi4
a nije to za njega...
on je za bećarac, jeftini humor i pjevanje...
To je to
Nakon Lisinskog imao je momentum
sad je sve izgubio...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ocito je tako...sad kad gledam reprizu upravo škoro je bio najodređeniji u pitanjima..to to i to...jedino da je unio malo vise energije u izlaganje ali jbg takav je...bio...kic wrote:
je li svima važnija pojava, ili što bi predsjednik stvarno napravio?
2015-09-08
škoro ako uđe u drug krug za to suceljavanje jedino sto treba popraviti a to je unjeti malo vise emocije...i nista vise...no to je zadatak za njegov izborni tim i pr....
2015-09-08
ovi napadi na škoru izgledaju kao da je on bio predsjednik drzave...i muljao,maznjavao,sramotio se....to se moze jedino opistai na tri nacina
a) unio je jebeni nemir u duopol hdz/sdp kao nekad miksic
b)rusi koncepciju macron-merkel politike dakle nesuverenisticke,uguznicarske,briselske
c)ne ovisi o nikom dakle ne mogu ga kupiti samim time problem plus nema neke vece afere sa kojim ga se moze ucjenjivati ala šeks
a) unio je jebeni nemir u duopol hdz/sdp kao nekad miksic
b)rusi koncepciju macron-merkel politike dakle nesuverenisticke,uguznicarske,briselske
c)ne ovisi o nikom dakle ne mogu ga kupiti samim time problem plus nema neke vece afere sa kojim ga se moze ucjenjivati ala šeks
2015-09-08
Noor wrote:e to moraš keljiti Bandiću, ne Kolindicatabbath wrote:Meni je npr. bila fora Kolly kad se hvalila kako je makla zemlju iz "regiona" u trenutku kad Lepa Brena rasprodaje zagrebačku arenu :)
publika ?
sve go srbin i bosanac :)
Guest- Guest
Opet švrlja.Noor wrote:šta onda, napuštaš Škoru?vuksadinare wrote:kako nekom ovo zvucalo od jucer iza skore zanimljiv mi je potencijal mladog vukovarca kovaca...'hrvatska vojska mora biti najjaca u regiji'..tocka...tu me dobio...
A rekao sam mu davno, glasaj za Kolindu, to ti je siguran pogodak.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
moj glas ide škori a trebao i tvoj ako si suverensiticki nastrojen..ako nisi..jebigaEroo wrote:Opet švrlja.Noor wrote:šta onda, napuštaš Škoru?vuksadinare wrote:kako nekom ovo zvucalo od jucer iza skore zanimljiv mi je potencijal mladog vukovarca kovaca...'hrvatska vojska mora biti najjaca u regiji'..tocka...tu me dobio...
2015-09-08
HR trenutno ima i jedno i drugo. Tim koji pobjeđuje se ne mijenja...kic wrote:
2016-07-22
ti jos ne shvacas da su promjene vazne...ovi su ispuhani..koli ispala iz kluba 100 najmocnijih zena svijeta..zadnji put se sa nekim svjetskim liderom susrela mislim na bileteralni odnos kad si ti na faks isao...ono sto se kaze nova faca 'šok terapija'...Eroo wrote:HR trenutno ima i jedno i drugo. Tim koji pobjeđuje se ne mijenja...kic wrote:
2015-09-08
Pa i Kolinda je suverenist. Inteligentan suverenist. Imate pobjednički tim, zašto to mijenjati?vuksadinare wrote:moj glas ide škori a trebao i tvoj ako si suverensiticki nastrojen..ako nisi..jebigaEroo wrote:Opet švrlja.Noor wrote:šta onda, napuštaš Škoru?vuksadinare wrote:kako nekom ovo zvucalo od jucer iza skore zanimljiv mi je potencijal mladog vukovarca kovaca...'hrvatska vojska mora biti najjaca u regiji'..tocka...tu me dobio...
2016-07-22
ti ne kuzis da smo mi u kurcu...sa tim 'pobjednickim' timom....jebe se tebi ti si u dezeli..nemas puno veze sa hr osim sto na more odesEroo wrote:Pa i Kolinda je suverenist. Inteligentan suverenist. Imate pobjednički tim, zašto to mijenjati?vuksadinare wrote:moj glas ide škori a trebao i tvoj ako si suverensiticki nastrojen..ako nisi..jebigaEroo wrote:Opet švrlja.Noor wrote:šta onda, napuštaš Škoru?vuksadinare wrote:kako nekom ovo zvucalo od jucer iza skore zanimljiv mi je potencijal mladog vukovarca kovaca...'hrvatska vojska mora biti najjaca u regiji'..tocka...tu me dobio...
2015-09-08
evo iz tvog 'pobjednickog' tima plenkijeva prileznica premlatila svoju djelatnicu bolnice u vinogradskoj..stavljena na plenkijevu listu za eu izbore..a ima veze i sa kolindinim timom...debeli minus i afera u krivo vrijeme..
2015-09-08
Sve ste probali, od cirkusanta do pijanista i ošli ste u kurac.vuksadinare wrote:ti ne kuzis da smo mi u kurcu...sa tim 'pobjednickim' timom....jebe se tebi ti si u dezeli..nemas puno veze sa hr osim sto na more odesEroo wrote:Pa i Kolinda je suverenist. Inteligentan suverenist. Imate pobjednički tim, zašto to mijenjati?vuksadinare wrote:moj glas ide škori a trebao i tvoj ako si suverensiticki nastrojen..ako nisi..jebigaEroo wrote:Opet švrlja.Noor wrote:
šta onda, napuštaš Škoru?
Ovi su vas iz tog blata potegnuli van i guraju naprijed.
Sva svjetska vrata su vam otvorili, na vama je da to iskoristite.
2016-07-22
..lova ero lova ljude zanima i bolji zivot i ne sluganstvo...od rijeci niko nema koristi...Eroo wrote:Sve ste probali, od cirkusanta do pijanista i ošli ste u kurac.vuksadinare wrote:ti ne kuzis da smo mi u kurcu...sa tim 'pobjednickim' timom....jebe se tebi ti si u dezeli..nemas puno veze sa hr osim sto na more odesEroo wrote:Pa i Kolinda je suverenist. Inteligentan suverenist. Imate pobjednički tim, zašto to mijenjati?vuksadinare wrote:moj glas ide škori a trebao i tvoj ako si suverensiticki nastrojen..ako nisi..jebigaEroo wrote:
Opet švrlja.
Ovi su vas iz tog blata potegnuli van i guraju naprijed.
Sva svjetska vrata su vam otvorili, na vama je da to iskoristite.
2015-09-08
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
» ''Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV''
» Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
» Osijek ima najmirnije suceljavanje.
» HDZ odbio poziv na sučeljavanje s SDP-om
Page 12 of 19