Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Page 29 of 33
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Isuse, Ringo, pa nije forum Vrtuljak ljubavi iz proslog stoljeca.
Malo se moderniziraj.
;-D
Malo se moderniziraj.
;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Jebi ga, vi žene prve počinjete ..Maggie19 wrote:Isuse, Ringo, pa nije forum Vrtuljak ljubavi iz proslog stoljeca.
Malo se moderniziraj.
;-D
A da nije i tebe mašta zagolicala
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa nema on 30 godina..blize je 70Maggie19 wrote:Isuse, Ringo, pa nije forum Vrtuljak ljubavi iz proslog stoljeca.
Malo se moderniziraj.
;-D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
PA nisam baš blizu 70 ali jebem ko da mi je 30vuksadinare wrote:pa nema on 30 godina..blize je 70Maggie19 wrote:Isuse, Ringo, pa nije forum Vrtuljak ljubavi iz proslog stoljeca.
Malo se moderniziraj.
;-D
2015-09-24
naravno..ako se nadrobis viagre..inace ni dizalica ne pomazeRingo10 wrote:PA nisam baš blizu 70 ali jebem ko da mi je 30vuksadinare wrote:pa nema on 30 godina..blize je 70Maggie19 wrote:Isuse, Ringo, pa nije forum Vrtuljak ljubavi iz proslog stoljeca.
Malo se moderniziraj.
;-D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za to bi trebalo ipak malo vise detalja. Kao ona pitanja na suceljavanju.:-))Ringo10 wrote:Jebi ga, vi žene prve počinjete ..Maggie19 wrote:Isuse, Ringo, pa nije forum Vrtuljak ljubavi iz proslog stoljeca.
Malo se moderniziraj.
;-D
To priprosto i izkarikirano muzjacko hvastanje me ne moze bas impresionirat.
Osim na smijanje ;-D
A mogla bi i ti u duetu sa Noorkom. Imam ja kapaciteta za objeMaggie19 wrote:Za to bi trebalo ipak malo vise detalja. Kao ona pitanja na suceljavanju.:-))Ringo10 wrote:Jebi ga, vi žene prve počinjete ..Maggie19 wrote:Isuse, Ringo, pa nije forum Vrtuljak ljubavi iz proslog stoljeca.
Malo se moderniziraj.
;-D
To priprosto i izkarikirano muzjacko hvastanje me ne moze bas impresionirat.
Osim na smijanje ;-D
2015-09-24
Jedini kapacitet koji ti imas u svezi nas dvije je da dobijes dvostruku jezikovu juhu ;-))
Tako se ne ponasa prema zenama, ringo.
Vidim da si malo prost i sexualno provokativan prema norki u zadnje vrijeme. Iako ona tebe provocira na ideoloskoj osnovi.
Ocekujem da se resetiras i vratis na stare postavke.
B-)
Vidim da si malo prost i sexualno provokativan prema norki u zadnje vrijeme. Iako ona tebe provocira na ideoloskoj osnovi.
B-)
DA se resetiram. MA hajde...Maggie19 wrote:Jedini kapacitet koji ti imas u svezi nas dvije je da dobijes dvostruku jezikovu juhu ;-))
B-)
Mnoge su meni tako inatile i prkosile pa su pale za slobodu ...
A nakon toga predu ko male mace
n ema problema. A sa Noorkom ću ja privatnim porukama
2015-09-24
hm,
jel ovo tema o lepoj breni il neki portal za spojake
ovo monika sam bila dok sam bila crnka, sad kažu...ista melanija
Ono kad si imala na avataru onu sliku u autu. Ista Brena. Čak sam i okačio sliku Brene.
Bila si malkice iznervirana mojim zapažanjem,Lepa Norko.
Ma nije ... malo me Noorka napalila ali u redu je sve ...Leviathan2 wrote:hm,
2015-09-24
Vidis ti ringa..oduzeo se kontroli..Leviathan2 wrote:hm,
Kad ga zena kuhacom krene ;-@
..i još si i ludRingo10 wrote:Evo da sebe opišemNoor wrote:eto, sad nek ringo kaže na koga on sliči :)T. wrote:aha, a ja ko bruce willis ...Noor wrote:Ringo10 wrote:
Samouvjerenosti me život nauučio ... meni su cure teško odolijevale
Možda ti pošaljem svoje fotografiije iz malo mlađih godina i sve bi ti bilo jasno
Sad sam skoro isti samo u malo starijoj verziji
A godi ti moje udvaranje godi ...
je..i ja izgledam ko Monica Bellucci
Prvo u onoj nekadašnjoj mlađoj varijanti koja je cure obarala s nogu
Visok sam 195 cm, atletski građen, bavio se boksom, faca mi je onako, mediteranskog tipa sličim kažu na moju prababu po ocu, kosa crna i gusta uvijek sam je nosio kratku, oči tamno smeđe i prodorne - niujedna im nije odolila, nos pravilan, lice muževno i lijepo, usne lijepo oblikovane, jezik podugačak i vrlo pokretan za žvaljenje a i lizanje ako treba ali nisam često lizao, cura je morala biti provjereno čista, kurat i obdaren.
Dakle bio sam fizički skoro idealan frajer.
Sad sam također tu negdje iako sam stariji posijed i šarmantan, ali ipak moram skinuti desetak kilograma i kosa mi je malo prorijedila. Ne pušim i pijem vrlo umjereno.
U seksu sam pakao, zvijer. Vidjet ćeš, svidjet će ti se i svidjet ću ti se. Ne boj se kad se vidimo bit ću fizički potpuno fit.
Želim da ostavim odličan dojam.
Uvijek sam bio lud. A to su žene voljele ... ooo i te kako.Noor wrote:..i još si i ludRingo10 wrote:Evo da sebe opišemNoor wrote:eto, sad nek ringo kaže na koga on sliči :)T. wrote:aha, a ja ko bruce willis ...Noor wrote:
je..i ja izgledam ko Monica Bellucci
Prvo u onoj nekadašnjoj mlađoj varijanti koja je cure obarala s nogu
Visok sam 195 cm, atletski građen, bavio se boksom, faca mi je onako, mediteranskog tipa sličim kažu na moju prababu po ocu, kosa crna i gusta uvijek sam je nosio kratku, oči tamno smeđe i prodorne - niujedna im nije odolila, nos pravilan, lice muževno i lijepo, usne lijepo oblikovane, jezik podugačak i vrlo pokretan za žvaljenje a i lizanje ako treba ali nisam često lizao, cura je morala biti provjereno čista, kurat i obdaren.
Dakle bio sam fizički skoro idealan frajer.
Sad sam također tu negdje iako sam stariji posijed i šarmantan, ali ipak moram skinuti desetak kilograma i kosa mi je malo prorijedila. Ne pušim i pijem vrlo umjereno.
U seksu sam pakao, zvijer. Vidjet ćeš, svidjet će ti se i svidjet ću ti se. Ne boj se kad se vidimo bit ću fizički potpuno fit.
Želim da ostavim odličan dojam.
2015-09-24
Ma da, kad se napalim onda sam izvan kontrole ... spreman na svašta...Maggie19 wrote:Vidis ti ringa..oduzeo se kontroli..Leviathan2 wrote:hm,
Kad ga zena kuhacom krene ;-@
A žena ... ma kakva žena... ne zna ona sve moje egzibicije
2015-09-24
Mislila sam prije da si ti jedan ozbiljan muskarac u zrelim srednjim godinama, kad ti ono vrlo neozbiljan.;-D
Pokusavas kopirat dzanija, a cak i on priznaje da se boji zene ;-P
Pokusavas kopirat dzanija, a cak i on priznaje da se boji zene ;-P
Kazu da je unaj stari forum bio odskocna daska za susrete i poznanstva,te ono šta slijedi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vidim...Ringec zaozbiljno Snubi Noorku..Moglo bi to plodom izroditi,pa tom prilikom poklanjam jedno prelijepo Ljumbavno gnjezdo...paru zagrijanome..
Guest- Guest
Ajde, ne srami se sad, vec si opetovano spomenuo druzenje sa sorom, hvaleci se uspjesnoscu ;-)jastreb wrote:Kazu da je unaj stari forum bio odskocna daska za susrete i poznanstva,te ono šta slijedi.
Page 29 of 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 29 of 33