Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Page 32 of 33
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
uzimam poklonjenu,a dajem ovu...
Guest- Guest
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Pa niko mu ne brani. Ali on nece.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa mađu Hrvatima je vjekovima tinjao san o ujedinjenje. To je samo izraz hrvatstva i jednog vremena.vuksadinare wrote:...ako zeli koncert onda neka jednostavno drzi koncerte u privatnim klubovima nemam nista protiv toga...placena je privatnim novcem..uostalom repertor pjesama i je za privatne veselice i derneke...ali laz je da koncert u areni dijelom nije i politicka poruka...jer kako s eono kaze ni odlazakl na pisanje ne prođe bez upliva politike...upravo njena prva stvar na koncertu uz spektakularno pustanje je bila pjesma 'jugoslovenka'...ta pjesma je sama politicka poruka...i ve je organizirano na politickoj razini prijem i sve ostalo
po meni niti jedan srpski pjevač ne bi smio u hrvatsku dok marko ne dobije dozvolu pjevat u beogradu, čisto da raščistimo ko je ko, ovako ispada da smo mi kao dobili rat a kao njihova smo kuja
Ni on ni Grdovic,ni Stavros,Bulic,Pejakovic...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa niko mu ne brani. Ali on nece.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa mađu Hrvatima je vjekovima tinjao san o ujedinjenje. To je samo izraz hrvatstva i jednog vremena.vuksadinare wrote:...ako zeli koncert onda neka jednostavno drzi koncerte u privatnim klubovima nemam nista protiv toga...placena je privatnim novcem..uostalom repertor pjesama i je za privatne veselice i derneke...ali laz je da koncert u areni dijelom nije i politicka poruka...jer kako s eono kaze ni odlazakl na pisanje ne prođe bez upliva politike...upravo njena prva stvar na koncertu uz spektakularno pustanje je bila pjesma 'jugoslovenka'...ta pjesma je sama politicka poruka...i ve je organizirano na politickoj razini prijem i sve ostalo
po meni niti jedan srpski pjevač ne bi smio u hrvatsku dok marko ne dobije dozvolu pjevat u beogradu, čisto da raščistimo ko je ko, ovako ispada da smo mi kao dobili rat a kao njihova smo kuja
Ni on ni Grdovic,ni Stavros,Bulic,Pejakovic...
Iskreno, pitanje je da li bi uopšte bilo ko kupio kartu da sluša ta govna. Mada, thompson u BG-u mi dodje kao neka velika treš alternativa...
Guest- Guest
A pejaković je budaletina per excelence-beograd ga je izmislio...
Guest- Guest
dzango wrote:Do sada se nisu bunile kada preteram.Maggie19 wrote:Ne budi skroman.dzango wrote:Kakvi su ostali ako sam ja za nešto svetli primer? Kukala im majka.Maggie19 wrote:Gledaj to savjetodavno i osposobljavacki, nikakvo dociranje.dzango wrote:
E pravog si našla da nekoga obučava i da mu popuje. Kao da si svećom tražila.
Navela sam te k'o svijetli primjer.;-@
U ovom slucaju si uzor.
;-D
Znas nekad pretjerat, ali nije to tako cesto ;-^^
A posle na jelenka, na jelenka!
crvenkasti-
2014-04-17
Buduci rat Srba i Hrvata nek se vodi estradnim zvijezdicama...Hrvati nek lamsiraju Thompsona na Srbiju,a Srbi,Brenu na Hrvatsku..
Pobjedjuje onai,koji izazove vise srčanih i mozdanih udara kod neprijatelja..
Guest- Guest
Meni svejedno ... a kako izgleda i Noorki je svejednopismejker wrote:uzimam poklonjenu,a dajem ovu...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Evo nešto za moju Noorku, od srca
https://www.youtube.com/watch?v=J5QT4-zqAsM
Vjerujem da voli latinske ritmove i melodije
Ja jesam divlji sirov i lud ali sam i nepopravljivi romantik
https://www.youtube.com/watch?v=J5QT4-zqAsM
Vjerujem da voli latinske ritmove i melodije
Ja jesam divlji sirov i lud ali sam i nepopravljivi romantik
Last edited by Ringo10 on 21/12/2019, 13:12; edited 1 time in total
2015-09-24
Odise proljecem i zivoscu..pa za povecane aktivnosti u krevetu...ono je brutalno oke,ali mami na duboki san..nema odmora Ringec,opleti...Cuvara Cudoredja sam ti skinuo sa vrata...Ringo10 wrote:Meni svejedno ... a kako izgleda i Noorki je svejednopismejker wrote:uzimam poklonjenu,a dajem ovu...
Guest- Guest
Ja bi to proširila i na trgovinu. Ovako dođem u interspar a na polici ajvar Bakina tajna! Pa to zaista nema smisla, ispada kao da su oni pobjedili a ne mi!pismejker wrote:Buduci rat Srba i Hrvata nek se vodi estradnim zvijezdicama...Hrvati nek lamsiraju Thompsona na Srbiju,a Srbi,Brenu na Hrvatsku..
Sve to trebati baciti sa police dok se ne ispričaju!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa on ne bi tamo ni išao jer ne bi prodao jednu ulaznicu!marcellus wrote:jastreb wrote:Pa mađu Hrvatima je vjekovima tinjao san o ujedinjenje. To je samo izraz hrvatstva i jednog vremena.vuksadinare wrote:...ako zeli koncert onda neka jednostavno drzi koncerte u privatnim klubovima nemam nista protiv toga...placena je privatnim novcem..uostalom repertor pjesama i je za privatne veselice i derneke...ali laz je da koncert u areni dijelom nije i politicka poruka...jer kako s eono kaze ni odlazakl na pisanje ne prođe bez upliva politike...upravo njena prva stvar na koncertu uz spektakularno pustanje je bila pjesma 'jugoslovenka'...ta pjesma je sama politicka poruka...i ve je organizirano na politickoj razini prijem i sve ostalo
Aha, ti misliš da on vodi bitku zapravo na koncertima kao u pjesmi?!
A neee , on ti to zbog lovice pjeva...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hahahahaha..brutalno...predlazem sa najvecim gnusanjem i prezirom baciti na pod Smoki i Eurokrem i to izgaziti namrtvo..!!! nema milosti..!!!kaya wrote:Ja bi to proširila i na trgovinu. Ovako dođem u interspar a na polici ajvar Bakina tajna! Pa to zaista nema smisla, ispada kao da su oni pobjedili a ne mi!pismejker wrote:Buduci rat Srba i Hrvata nek se vodi estradnim zvijezdicama...Hrvati nek lamsiraju Thompsona na Srbiju,a Srbi,Brenu na Hrvatsku..
Guest- Guest
Previše smo opsjednuti Srbijom.pismejker wrote:hahahahaha..brutalno...predlazem sa najvecim gnusanjem i prezirom baciti na pod Smoki i Eurokrem i to izgaziti namrtvo..!!! nema milosti..!!!kaya wrote:Ja bi to proširila i na trgovinu. Ovako dođem u interspar a na polici ajvar Bakina tajna! Pa to zaista nema smisla, ispada kao da su oni pobjedili a ne mi!pismejker wrote:Buduci rat Srba i Hrvata nek se vodi estradnim zvijezdicama...Hrvati nek lamsiraju Thompsona na Srbiju,a Srbi,Brenu na Hrvatsku..
Evo neki dan čitam vijest kako smo 6.u svijetu u nogometu,a naslov je bio nešto u stilu "Hrvatska šesta u svijetu-Srbija i Bosna dasleko ispod".
Znači nama nije bitno što smo šesti,već koliko smo ispred Srbije i Bosne.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mala je ratoborna. Pazi se RingoNoor wrote:Da si ti ista pametno mislio, ne bi se ni javiodzango wrote:Mislio sam na predloženi jebodrom. Odgovara enterijer ili ima nekih primedbi?Noor wrote:Izjasnila sam se ja na tu temu, budi temeljit kad čitašdzango wrote:Norka se nije izjasnila da li joj je potaman ili ima neke zamerke.Ringo10 wrote:
Hvala care ...
Al, javiš se uredno, tako da
A ko mu je i kada zabranio?marcellus wrote:jastreb wrote:Pa mađu Hrvatima je vjekovima tinjao san o ujedinjenje. To je samo izraz hrvatstva i jednog vremena.vuksadinare wrote:...ako zeli koncert onda neka jednostavno drzi koncerte u privatnim klubovima nemam nista protiv toga...placena je privatnim novcem..uostalom repertor pjesama i je za privatne veselice i derneke...ali laz je da koncert u areni dijelom nije i politicka poruka...jer kako s eono kaze ni odlazakl na pisanje ne prođe bez upliva politike...upravo njena prva stvar na koncertu uz spektakularno pustanje je bila pjesma 'jugoslovenka'...ta pjesma je sama politicka poruka...i ve je organizirano na politickoj razini prijem i sve ostalo
Komplexi peru i frustriraju ...jastreb wrote:Previše smo opsjednuti Srbijom.pismejker wrote:hahahahaha..brutalno...predlazem sa najvecim gnusanjem i prezirom baciti na pod Smoki i Eurokrem i to izgaziti namrtvo..!!! nema milosti..!!!kaya wrote:Ja bi to proširila i na trgovinu. Ovako dođem u interspar a na polici ajvar Bakina tajna! Pa to zaista nema smisla, ispada kao da su oni pobjedili a ne mi!pismejker wrote:Buduci rat Srba i Hrvata nek se vodi estradnim zvijezdicama...Hrvati nek lamsiraju Thompsona na Srbiju,a Srbi,Brenu na Hrvatsku..
Evo neki dan čitam vijest kako smo 6.u svijetu u nogometu,a naslov je bio nešto u stilu "Hrvatska šesta u svijetu-Srbija i Bosna dasleko ispod".
Ne bi bila RH ispred Srbije,da je Srbija u EU,naravno u ekonomiji...sport mi je nebitan...
Guest- Guest
Meni se dogodilo nešto posebno, Noorka mi je na PRIVATNIM porukama poslala svoju fotografiju ali je lice zamagljeno ali se može dovoljno vidjeti.pismejker wrote:
dise proljecem i zivoscu..pa za povecane aktivnosti u krevetu...ono je brutalno oke,ali mami na duboki san..nema odmora Ringec,opleti...Cuvara Cudoredja sam ti skinuo sa vrata...
Ljudi moji, moja me intuicija kod žena nikad nije prevarila. Znao sam ... Noorka izgleda ko zmaj ... tip žene po mome ukusu ... auuu poremetila mi je miran san
2015-09-24
Ringo10 wrote:Meni se dogodilo nešto posebno, Noorka mi je na PRIVATNIM porukama poslala svoju fotografiju ali je lice zamagljeno ali se može dovoljno vidjeti.pismejker wrote:
dise proljecem i zivoscu..pa za povecane aktivnosti u krevetu...ono je brutalno oke,ali mami na duboki san..nema odmora Ringec,opleti...Cuvara Cudoredja sam ti skinuo sa vrata...
Ljudi moji, moja me intuicija kod žena nikad nije prevarila. Znao sam ... Noorka izgleda ko zmaj ... tip žene po mome ukusu ... auuu poremetila mi je miran san
tu si sliku na avataru mogao vidjeti, al pošto nisi, sad jesi i nije tajna :)
i sad da više ne budeš bezobrazan kao prije
pa i oni nekidan...ha ha mi smo sad ispred hrvata u klupskom nogometu iat cemo dva pretstavnika u ligi prvaka a oni samo jedan..jastreb wrote:Previše smo opsjednuti Srbijom.pismejker wrote:hahahahaha..brutalno...predlazem sa najvecim gnusanjem i prezirom baciti na pod Smoki i Eurokrem i to izgaziti namrtvo..!!! nema milosti..!!!kaya wrote:Ja bi to proširila i na trgovinu. Ovako dođem u interspar a na polici ajvar Bakina tajna! Pa to zaista nema smisla, ispada kao da su oni pobjedili a ne mi!pismejker wrote:Buduci rat Srba i Hrvata nek se vodi estradnim zvijezdicama...Hrvati nek lamsiraju Thompsona na Srbiju,a Srbi,Brenu na Hrvatsku..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....pa realno srbi nisu nesto ludi nikad bili za hrvatskim pjevacima...nesto malo miso i oliver...i to pretezno beograd i novi sad....i to su slusali olivera i misu vise iz neke nostalgicnosti za morem jer su oni taj dasak kroz svoje pjesme nosili...to je stvoren mit da bi mišo ili oliver napunili marakanu...narocito za vrijeme juge....jedini koji je onomad mogao napuniti marakanu bio je zdravko colic i lepa brena...ja ni ne znam je'l uopce tko od hrvatskih pjevaca napunio ili odrzavao dvoranski koncert u beogradu..znam za sava centar ali on je u domeni lisinskog....rock grupe mislim hrvatske su bolje kotirale u srbiji t beogradu nego solo pjevaci
2015-09-08
u bosni su mišo i oliver jos manje bili popularni nego u srbiji...tako da su mišo i oliver ipak najvise populčarnosti i dvoranske koncerte drzali po hrvatskoj i sloveniji...
2015-09-08
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 32 of 33