Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Page 16 of 33
Page 16 of 33 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
A što moraš dati šansu Čorbi ako si dao Brenivuksadinare wrote:nemam ja nista da netko slusa i gleda brenu..dapace..nisu bosna i srbija daleko...ili da je netko pozove da pjeva nekom za rodjendan..problem je sto ako breni dajemo sansu onda moramo istu priliku dati bori corbi,bmk i oni su nosili uniformu i pjevali cetaljima sto je brena bolja od njih osim sto je mozda neiskrenija od njih..i zati zbog toga brena ne smije tu drzati koncerte..kako se nitko nije bunio protiv nedavnog koncerta zeljka joksimovica u areni..lik nema repova iza sebe i sve okRingo10 wrote:Koliko sam vas razumio, Hrvatska ne treba da postane zemlja u kojoj će se stvari odvijati po zakonu nego bi trebalo nekakva navijačka rulja i razne braniteljske grupe da kroje zakon.vuksadinare wrote:..znam..ti do 1990 nisi znao tko sicrvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Cekam njegov odgovor.
Da vidim je li poslusao preporuke ;-D
Slijedeći put, kad bude i Miroslav Ilić, pa pjevaju "Živela Jugoslavija", dolazim
Daleko bi Hrvatska dogurala kad bi vi krojili po svome.
Jel ona ikad rekla da je ona četnička vojvoda i jel pjeval četničke pjesme
I šta je u njenoj prošlosti u sukobu sa zakonima RH
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Ajde recite konačno ljudima istinu i što vas zapravo jebe. Jebe ih što im je 20 000 ljudi otpjevalo jugoslovenku mrtvo ladno i razdragano. E sad pošto njima ne mogu ništa, brena ovo, ono, uniforma...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nije problem u 'jugoslovenki'...
Problem je što nakon nje nisu pustili zyklon b...
E to je bio gaf...
E to je bio gaf...
T. wrote:Nije problem u 'jugoslovenki'...
E to je bio gaf...
darth_vader-
2014-04-17
Kolega, već je bio prijedlog, ali nije zgorega ponoviti...
darth_vader-
2014-04-17
Znači u njoj je problem. Eto ..T. wrote:Nije problem u 'jugoslovenki'...
E to je bio gaf...
2015-08-15
A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
2015-08-15
jasambrend wrote:T. wrote:Nije problem u 'jugoslovenki'...
E to je bio gaf...
Noor wrote:jasambrend wrote:T. wrote:Nije problem u 'jugoslovenki'...
E to je bio gaf...
nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesmekaya wrote:A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
kladio bih se da 90% tih na koncertu nisu yugosmeća , nego "desničari" mislim tkz "desničari" koji glasuju za HDZ i takve opcije..tre wrote:nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesmekaya wrote:A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
realno gledajući, u RH prosječni desničar sluša srpsku glazbu, dok ljevičar sluša neku "urbanu" muziku
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:kladio bih se da 90% tih na koncertu nisu yugosmeća , nego "desničari" mislim tkz "desničari" koji glasuju za HDZ i takve opcije..tre wrote:nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesmekaya wrote:A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
realno gledajući, u RH prosječni desničar sluša srpsku glazbu, dok ljevičar sluša neku "urbanu" muziku
HDZ isprdci nisu desničari, to smo se odavno složili, dakle hermetički sve zatvoriti i pustiti plin...
darth_vader-
2014-04-17
de ne pizdi bez veze, jugozastava je nešto što samo milanovićevi i glasači RF mogu nositi i smisliti a da ima seljačina među HDZovcima to stojiAssadNaPodmornici wrote:kladio bih se da 90% tih na koncertu nisu yugosmeća , nego "desničari" mislim tkz "desničari" koji glasuju za HDZ i takve opcije..tre wrote:nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesmekaya wrote:A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
aj budi realan i priznaj da prosječni RH "desničar" sluša cajke , bogte pa standardna šema je ista ekipa koja ide na thompsona ide i na cajke. gle neman ništa protiv njih, zato mi je ova yugoslovenska zastava zaista čudna tamo, jer lepa brena je tipična cajkulja koju "desna" ekipa u RH sluša, ali vjerojatno dio starijih yugoslovena, vjerojatno se crvenkasti i sora prošvercali i zagrlili na koncertutre wrote:de ne pizdi bez veze, jugozastava je nešto što samo milanovićevi i glasači RF mogu nositi i smisliti a da ima seljačina među HDZovcima to stojiAssadNaPodmornici wrote:kladio bih se da 90% tih na koncertu nisu yugosmeća , nego "desničari" mislim tkz "desničari" koji glasuju za HDZ i takve opcije..tre wrote:nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesmekaya wrote:A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
tko god je na takvom koncertu minimalno oduzeti državljanstvo pa nek im brena i slične nakaze daju srpsko ili neko treće državljanstvojasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:kladio bih se da 90% tih na koncertu nisu yugosmeća , nego "desničari" mislim tkz "desničari" koji glasuju za HDZ i takve opcije..tre wrote:nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesmekaya wrote:A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
HDZ isprdci nisu desničari, to smo se odavno složili, dakle hermetički sve zatvoriti i pustiti plin...
de ne jebi po tavanu, ja sam desničar i nitko u mojoj blizini to govno ne sluša, to što si ti naletio na prilivode ne znači da je cijela populacija takvaAssadNaPodmornici wrote:aj budi realan i priznaj da prosječni RH "desničar" sluša cajke , bogte pa standardna šema je ista ekipa koja ide na thompsona ide i na cajke. gle neman ništa protiv njih, zato mi je ova yugoslovenska zastava zaista čudna tamo, jer lepa brena je tipična cajkulja koju "desna" ekipa u RH sluša, ali vjerojatno dio starijih yugoslovena, vjerojatno se crvenkasti i sora prošvercali i zagrlili na koncertutre wrote:de ne pizdi bez veze, jugozastava je nešto što samo milanovićevi i glasači RF mogu nositi i smisliti a da ima seljačina među HDZovcima to stojiAssadNaPodmornici wrote:kladio bih se da 90% tih na koncertu nisu yugosmeća , nego "desničari" mislim tkz "desničari" koji glasuju za HDZ i takve opcije..tre wrote:nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesmekaya wrote:A jbg, kužim ja i vas, čitav mikro svijet sagradill na borbi protiv jugoslavije a ovi pevaju jugoslovenku ushićeno 30 godina poslje.
Hahahahaha.vuksadinare wrote:bbb porucili..'drugi put ne bu prošlo'...i..'bandicu zovi si je sebi doma nek ti peva jugoslovenku'
Pa dva dana za redom je pjevala.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da , falija sam možda ti si malo starija desnica, iman rodbinu koja je recimo odrasla 80tih, koji su tada bili klinci, oni su tada svi bili na rocku, pa se slušao yugoslovenski rock, (od bivše yu države , yu rock scena je jedna od rijetkih stvari što je valjala, eto ja volim poslušati dobre yu rock hitove)..tre wrote:de ne jebi po tavanu, ja sam desničar i nitko u mojoj blizini to govno ne sluša, to što si ti naletio na prilivode ne znači da je cijela populacija takvaAssadNaPodmornici wrote:aj budi realan i priznaj da prosječni RH "desničar" sluša cajke , bogte pa standardna šema je ista ekipa koja ide na thompsona ide i na cajke. gle neman ništa protiv njih, zato mi je ova yugoslovenska zastava zaista čudna tamo, jer lepa brena je tipična cajkulja koju "desna" ekipa u RH sluša, ali vjerojatno dio starijih yugoslovena, vjerojatno se crvenkasti i sora prošvercali i zagrlili na koncertutre wrote:de ne pizdi bez veze, jugozastava je nešto što samo milanovićevi i glasači RF mogu nositi i smisliti a da ima seljačina među HDZovcima to stojiAssadNaPodmornici wrote:kladio bih se da 90% tih na koncertu nisu yugosmeća , nego "desničari" mislim tkz "desničari" koji glasuju za HDZ i takve opcije..tre wrote:
nitko i nije tvrdio da nema jugosmeća kojima srce zaigra na tu seljančuru i njezine pjesme
dok generacija moje godište, to je ekipa "desnice" koja rastura na cajkama.. iman rodbine, frendova, roditelji bili u ratu, vise po crkvama, glasuju za kolindu, dica isto tako, ali razvaljuju na cajke.. pogotovo ekipa iz bosne ili dalmatinske vlaške zagore(ugl što istočnije to gore, ali ovi su demografska većina hrvata)
iako ako baš gledam ova najmlađa generacija, cajke su dosta propale.. sada ekipa koja ima 20ak godina, njih ne zanima politika (barem ne za sada) , a od glazbe mogu slušati sve i svašta, šteta.. i ja sam navršio već nešto godina, kada smo izlazili po splitu, bilo je dosta cajkaških klubova, metal scena, punk scena, čak i rap klubovi..
sada kurac, mrtvi grad doslovno , nema niti metal scene/rock , a niti cajkaških klubova, prije ih je bilo nekoliko sada nema niti jedan :D tako da neznam šta sluša ova "desnica" nova..
tvoja generacija desnice - rock , metal - i ex-yu rock
moja generacija desnice - srpske cajke i thompson i škoro i mate bulić(sve to skupa)
nova genreracija = ne indetificiranje sa ničim,
Ma baš i ne. Evo ti Mamića. Nekakav veliki desničar i to ne baš mlad,pa otkida na Mitra Mirića.AssadNaPodmornici wrote:
tvoja generacija desnice - rock , metal - i ex-yu rock
moja generacija desnice - srpske cajke i thompson i škoro i mate bulić(sve to skupa)
nova genreracija = ne indetificiranje sa ničim,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tebi bitnija nacionalna svijest od zena..crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Cekam njegov odgovor.vuksadinare wrote:ih..nije lud da ga prepoznaju...vi's da su boysi bili u sacekusiMaggie19 wrote:Crveni, jesi bio na Breni?
Da vidim je li poslusao preporuke ;-D
Slijedeći put, kad bude i Miroslav Ilić, pa pjevaju "Živela Jugoslavija", dolazim
Trebao si reci kad zapjevaju onu "smej se, smej.."..
Nikad svalera od tebe.
;-))
Mi Hrvati smo u stvari Srbi, ali to ne smjemo priznati.
Kako se vrijeme mijenja, tako pritisci da smo Hrvati slabe, a spoznaja da smo Srbi je sve jača.
Kako se vrijeme mijenja, tako pritisci da smo Hrvati slabe, a spoznaja da smo Srbi je sve jača.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 16 of 33 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 16 of 33