Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
Page 33 of 33
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
u bosni su mišo i oliver jos manje bili popularni nego u srbiji...tako da su mišo i oliver ipak najvise populčarnosti i dvoranske koncerte drzali po hrvatskoj i sloveniji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.
....isto tako i brena za vrijeme juge nije cesto imala koncerte po hrvatskoj..jer jednostavno nije bilo tolikog zanimanja...imala je jedan koncert u dvorani doma sportova polovicom osamdesetih i nije dom sportova bio do kraja popunjen a 1990 je otkazan koncert u maloj dvorani doma sportova jer nije prodan dovoljan broj karata
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam je vidio na avataru i ne sjećam se ... možda i jesam ali nisam shvatio o čemu se radi. Nisam ni obraćao pažnju.Noor wrote:Ringo10 wrote:Meni se dogodilo nešto posebno, Noorka mi je na PRIVATNIM porukama poslala svoju fotografiju ali je lice zamagljeno ali se može dovoljno vidjeti.pismejker wrote:
dise proljecem i zivoscu..pa za povecane aktivnosti u krevetu...ono je brutalno oke,ali mami na duboki san..nema odmora Ringec,opleti...Cuvara Cudoredja sam ti skinuo sa vrata...
Ljudi moji, moja me intuicija kod žena nikad nije prevarila. Znao sam ... Noorka izgleda ko zmaj ... tip žene po mome ukusu ... auuu poremetila mi je miran san
tu si sliku na avataru mogao vidjeti, al pošto nisi, sad jesi i nije tajna :)
i sad da više ne budeš bezobrazan kao prije
I nisam ja nikad bio bezobrazan, samo malo provokativan
A tebi svaka čast zaista izgledaš odlično
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
hvala :)Ringo10 wrote:Nisam je vidio na avataru i ne sjećam se ... možda i jesam ali nisam shvatio o čemu se radi. Nisam ni obraćao pažnju.Noor wrote:Ringo10 wrote:Meni se dogodilo nešto posebno, Noorka mi je na PRIVATNIM porukama poslala svoju fotografiju ali je lice zamagljeno ali se može dovoljno vidjeti.pismejker wrote:
dise proljecem i zivoscu..pa za povecane aktivnosti u krevetu...ono je brutalno oke,ali mami na duboki san..nema odmora Ringec,opleti...Cuvara Cudoredja sam ti skinuo sa vrata...
Ljudi moji, moja me intuicija kod žena nikad nije prevarila. Znao sam ... Noorka izgleda ko zmaj ... tip žene po mome ukusu ... auuu poremetila mi je miran san
tu si sliku na avataru mogao vidjeti, al pošto nisi, sad jesi i nije tajna :)
i sad da više ne budeš bezobrazan kao prije
I nisam ja nikad bio bezobrazan, samo malo provokativan
A tebi svaka čast zaista izgledaš odlično
I TAKO LJUBAV BIIIII...!!!!
Guest- Guest
a ne sudi po sebi, sveto...i općentito..ne suditi forumaše unaprijedpismejker wrote:I TAKO LJUBAV BIIIII...!!!!
sve je ovo igra :)
Ma nemas brige...nish ja ne sudim,samo mi godi ovo ljubavno očijukanje,pa makar i igra bila...Noor wrote:a ne sudi po sebi, sveto...i općentito..ne suditi forumaše unaprijedpismejker wrote:I TAKO LJUBAV BIIIII...!!!!
Guest- Guest
ma kakvo očijukanje, pa jel grijeh s nekim razmijeniti PP? jel to odmah očijukanje?pismejker wrote:Ma nemas brige...nish ja ne sudim,samo mi godi ovo ljubavno očijukanje,pa makar i igra bila...Noor wrote:a ne sudi po sebi, sveto...i općentito..ne suditi forumaše unaprijedpismejker wrote:I TAKO LJUBAV BIIIII...!!!!
recimo da smo zakopali ratnu sjekiru...bar malkice
do prilike
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. „Better Building Brunch-u“ u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju
» Nazvati nekog klecavcem javno je i tesko sramocenje i kazneno djelo i treba se upitati tko to dozvoljava takvo blacenje
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
Page 33 of 33