ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.

Page 33 of 33 Previous  1 ... 18 ... 31, 32, 33

Go down

Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.  - Page 33 Empty Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.

Post by vuksadinare 23/12/2019, 14:40

u bosni su mišo i oliver jos manje bili popularni nego u srbiji...tako da su mišo i oliver ipak najvise populčarnosti i dvoranske koncerte drzali po hrvatskoj i sloveniji...

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.  - Page 33 Empty Re: Generali: U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske.

Post by vuksadinare 23/12/2019, 14:45

....isto tako i brena za vrijeme juge nije cesto imala koncerte po hrvatskoj..jer jednostavno nije bilo tolikog zanimanja...imala je jedan koncert u dvorani doma sportova polovicom osamdesetih i nije dom sportova bio do kraja popunjen a 1990 je otkazan koncert u maloj dvorani doma sportova jer nije prodan dovoljan broj karata
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 23/12/2019, 14:45

Noor wrote:
Ringo10 wrote:
pismejker wrote:
dise proljecem i zivoscu..pa za povecane aktivnosti u krevetu...ono je brutalno oke,ali mami na duboki san..nema odmora Ringec,opleti...Cuvara Cudoredja sam ti skinuo sa vrata... :rasta :rasta :rasta
Meni se dogodilo nešto posebno, Noorka mi je na PRIVATNIM porukama poslala svoju fotografiju ali je lice zamagljeno ali se može dovoljno vidjeti. 

Ljudi moji, moja me intuicija kod žena nikad nije prevarila. Znao sam ... Noorka izgleda ko zmaj ... tip žene po mome ukusu ... auuu poremetila mi je miran san

tu si sliku na avataru mogao vidjeti, al pošto nisi, sad jesi i nije tajna :)
i sad da više ne budeš bezobrazan kao prije :P
Nisam je vidio na avataru i ne sjećam se ... možda i jesam ali nisam shvatio o čemu se radi. Nisam ni obraćao pažnju.

I nisam ja nikad bio bezobrazan, samo malo provokativan

A tebi svaka čast zaista izgledaš odlično
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Noor 23/12/2019, 14:46

Ringo10 wrote:
Noor wrote:
Ringo10 wrote:
pismejker wrote:
dise proljecem i zivoscu..pa za povecane aktivnosti u krevetu...ono je brutalno oke,ali mami na duboki san..nema odmora Ringec,opleti...Cuvara Cudoredja sam ti skinuo sa vrata... :rasta :rasta :rasta
Meni se dogodilo nešto posebno, Noorka mi je na PRIVATNIM porukama poslala svoju fotografiju ali je lice zamagljeno ali se može dovoljno vidjeti. 

Ljudi moji, moja me intuicija kod žena nikad nije prevarila. Znao sam ... Noorka izgleda ko zmaj ... tip žene po mome ukusu ... auuu poremetila mi je miran san

tu si sliku na avataru mogao vidjeti, al pošto nisi, sad jesi i nije tajna :)
i sad da više ne budeš bezobrazan kao prije :P
Nisam je vidio na avataru i ne sjećam se ... možda i jesam ali nisam shvatio o čemu se radi. Nisam ni obraćao pažnju.

I nisam ja nikad bio bezobrazan, samo malo provokativan

A tebi svaka čast zaista izgledaš odlično
hvala :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 23/12/2019, 16:03

pismejker wrote:I TAKO LJUBAV BIIIII...!!!!  :love :love :love
a ne sudi po sebi, sveto...i općentito..ne suditi forumaše unaprijed
sve je ovo igra :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 23/12/2019, 16:05

Noor wrote:
Ma nemas brige...nish ja ne sudim,samo mi godi ovo ljubavno očijukanje,pa makar i igra bila... :kuku
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 23/12/2019, 16:07

pismejker wrote:
Noor wrote:
Ma nemas brige...nish ja ne sudim,samo mi godi ovo ljubavno očijukanje,pa makar i igra bila... :kuku
ma kakvo očijukanje, pa jel grijeh s nekim razmijeniti PP? jel to odmah očijukanje?
recimo da smo zakopali ratnu sjekiru...bar malkice :D
do prilike :P

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 33 Previous  1 ... 18 ... 31, 32, 33

Back to top

- Similar topics