Caramba chat
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Caramba chat
ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
jok...ljuta paprikatre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
čili? Bolje i to nego zmija ljuticaNoor wrote:jok...ljuta paprikatre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
psssss...pssssstre wrote:čili? Bolje i to nego zmija ljuticaNoor wrote:jok...ljuta paprikatre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:
tu si jedino ti a.a.
Pod 'lj'...
odakle ti to ?tre wrote:čili? Bolje i to nego zmija ljuticaNoor wrote:jok...ljuta paprikatre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:
tu si jedino ti a.a.
Pod 'lj'...
ma ni blizu, mirna osoba, staložena, bez povišenih tonova...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
E, a što bi ti..da ti ovamo virus dođe a? :)T. wrote:odakle ti to ?tre wrote:čili? Bolje i to nego zmija ljuticaNoor wrote:jok...ljuta paprikatre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:
Arhivirano...
Pod 'lj'...
ma ni blizu, mirna osoba, staložena, bez povišenih tonova...
A zasto bi to tebe zanimalo?mativka wrote:Zar vas dvoje niste imali neki žešći fajt?:)
ne sjećam se, časna fiškalska...Noor wrote:A zasto bi to tebe zanimalo?mativka wrote:Zar vas dvoje niste imali neki žešći fajt?:)
ti ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Učim od iskusnih :))))Noor wrote:A zasto bi to tebe zanimalo?mativka wrote:Zar vas dvoje niste imali neki žešći fajt?:)
(upad čisto, onako :))
cuj iskusnih, pa ja sam mala bebamativka wrote:Učim od iskusnih :))))Noor wrote:A zasto bi to tebe zanimalo?mativka wrote:Zar vas dvoje niste imali neki žešći fajt?:)
(upad čisto, onako :))
I odlučio si to napraviti ni manje ni više nego držeći ga za Pimpek?Legendovich wrote:tre wrote:vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
Biće da je ljut što nije zanimljiv pa onako pokušava na sirovost skrenuti pozornost na svoj "šarm"
Ma jok..samo sam htio iznuditi koju lijepu rijec za crvenkastog,koji je inace uman ,uduplo,nego svi skupa koji pohode ovaj topic stalno...etoc,svoje odradih,sada se prepustite dobrim vibrama i nastavite..
Sirov, ljigav, glup i naporan. Da je pola toga bilo bi previše.
Guest- Guest
Ma sve pet, crvenkasti. Ja sam nova tu i uopće se ne oslanjam na bilo čije viđenje tebe, jer ne znam povijest vaših odnosa, a i ne zanima me.crvenkasti wrote:
Hvala ti. Ali ne smijem prestati lupetati. Čim se malo opustim, odmah vidite tko sam.
Vjerojatno imaš neki razlog zašto te to toliko žulja da svako malo napišeš da si Hrvat i da si glup. Šteta. Vjerujem da bi se s tobom moglo pričati o puno stvari, jer stvarno mislim sve ono što sam napisala. Barem je moj doživljaj tebe takav.
Guest- Guest
Ljeposava?tre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
Guest- Guest
Cijeli dan pokusavan poslat poruku ovdje.
Cini mi se da ne uspijevam.
Do sad ;-D
Cini mi se da ne uspijevam.
Do sad ;-D
Nece ti ni to pomoc..oćoravila si ti vec..od godina..;-Dkaya wrote:Kic ajd malo potamni slova, očoraviti ću...:)
Ne znam za Ra i norku, ali meni je poznato ;-))
Što ti je poznato? :)Maggie19 wrote:Nece ti ni to pomoc..oćoravila si ti vec..od godina..;-Dkaya wrote:Kic ajd malo potamni slova, očoraviti ću...:)
Bolje reći što bi trebalo i nama biti poznato?
Guest- Guest
To mi je ime za kravicu ;-DRa wrote:Ljeposava?tre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
Nee, ne bi vam trebalo bit..mozda vam je, makar i to sumnjam..;-PRa wrote:Što ti je poznato? :)Maggie19 wrote:Nece ti ni to pomoc..oćoravila si ti vec..od godina..;-Dkaya wrote:Kic ajd malo potamni slova, očoraviti ću...:)
Bolje reći što bi trebalo i nama biti poznato?
E, zaboravila..poznato mi je kad udaljavam mob dok citam ;-^^
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50