Caramba chat
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Caramba chat
A bit će da smo glupi. Izgleda da ste vi iz istog šora, jer jedino ti to vidiš kao neko super zavlačenje.Legendovich wrote:Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...Ra wrote:Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Meni se čini da si jedino ti nešto osjetio. Pa eto, ako je imao namjeru zavući, uspio je.
Guest- Guest
Pretpostavka je majka svih zajeba..jel..no svakako srbi su daleko pristojiniji u ophodjenju po forumima....ja sam metropolita,ne brojim krvna zrnca,a li srbe dalek ovise postivam..Ra wrote:A bit će da smo glupi. Izgleda da ste vi iz istog šora, jer jedino ti to vidiš kao neko super zavlačenje.Legendovich wrote:Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...Ra wrote:Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Meni se čini da si jedino ti nešto osjetio. Pa eto, ako je imao namjeru zavući, uspio je.
Guest- Guest
Pa sad... ne bi mu štetila kakva titula bana, na dan ili dva. Ono. Da se osjeti da je od stoljeća sedmog. Ako može?Maggie19 wrote:Onda dobro.Ra wrote:Ma ne cjepidlači uopće. Nije on taj tip.Maggie19 wrote:Pola foruma je polupismeno, sad toten cjepidlaci za srbizme.
Tot, picajzlo stara ;-P
Ma to on vas samo provocira jer ste mu.drage ;-@
To je naša interna zeza. ;)
Ne trebam vas branit 8-))
Guest- Guest
Imaš pravo. Niste iz istog šora.Legendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba..jel..no svakako srbi su daleko pristojiniji u ophodjenju po forumima....ja sam metropolita,ne brojim krvna zrnca,a li srbe dalek ovise postivam..Ra wrote:A bit će da smo glupi. Izgleda da ste vi iz istog šora, jer jedino ti to vidiš kao neko super zavlačenje.Legendovich wrote:Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...Ra wrote:Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:
ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..
Da, pristojniji je. I duhovitiji. I inteligentniji.
Ispričavam se na njegovom pogrešnom pozicioniranju.
Guest- Guest
Lijepo..sad svoju bludnju i grijeh ispovjedi ovim drugima..Kako si se usudila reci sve ovo o crvenkastom..automatski si ih proglasila lazovima i jalnusnima..Ra wrote:Imaš pravo. Niste iz istog šora.Legendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba..jel..no svakako srbi su daleko pristojiniji u ophodjenju po forumima....ja sam metropolita,ne brojim krvna zrnca,a li srbe dalek ovise postivam..Ra wrote:A bit će da smo glupi. Izgleda da ste vi iz istog šora, jer jedino ti to vidiš kao neko super zavlačenje.Legendovich wrote:Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...Ra wrote:
Zavlači? Ideš!
Guest- Guest
Zašto se moram ispovjediti? Nije prvi put da napišem nešto takvo.Legendovich wrote:Lijepo..sad svoju bludnju i grijeh ispovjedi ovim drugima..Kako si se usudila reci sve ovo o crvenkastom..automatski si ih proglasila lazovima i jalnusnima..Ra wrote:Imaš pravo. Niste iz istog šora.Legendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba..jel..no svakako srbi su daleko pristojiniji u ophodjenju po forumima....ja sam metropolita,ne brojim krvna zrnca,a li srbe dalek ovise postivam..Ra wrote:A bit će da smo glupi. Izgleda da ste vi iz istog šora, jer jedino ti to vidiš kao neko super zavlačenje.Legendovich wrote:
Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...
Uostalom nije teško biti duhovitiji, pristojniji i pametniji od tebe.
Guest- Guest
Legendovich wrote:Crvenkasti.!!.dolaz vamo.!!!.RA te voli i divi ti se..
Jesi li ti takav od rođenja?
Guest- Guest
vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
Biće da je ljut što nije zanimljiv pa onako pokušava na sirovost skrenuti pozornost na svoj "šarm"
Biće da je ljut što nije zanimljiv pa onako pokušava na sirovost skrenuti pozornost na svoj "šarm"
bi, a ne zna :)tre wrote:vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
a Totena smo preplašile srbizmima, nestao je u trenu :)
čekaj samo da vas wolf dohvati, svemirsku kletvu će sručiti na vas :)))Noor wrote:bi, a ne zna :)tre wrote:vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
ušaltao je on u warp i sad je vec u 3 kvadrantutre wrote:čekaj samo da vas wolf dohvati, svemirsku kletvu će sručiti na vas :)))Noor wrote:bi, a ne zna :)tre wrote:vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
možda sretne kapetanicu vojagera negdje uz put, ono nije da ona nije srela ljude guštere i tako to!!Noor wrote:ušaltao je on u warp i sad je vec u 3 kvadrantutre wrote:čekaj samo da vas wolf dohvati, svemirsku kletvu će sručiti na vas :)))Noor wrote:bi, a ne zna :)tre wrote:vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
tre wrote:vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
Ma jok..samo sam htio iznuditi koju lijepu rijec za crvenkastog,koji je inace uman ,uduplo,nego svi skupa koji pohode ovaj topic stalno...etoc,svoje odradih,sada se prepustite dobrim vibrama i nastavite..
Guest- Guest
hahahaRa wrote:Mda. A ja sam kao mlada (naivna) ajkula koja se nikad nije srela s harp...riješenjem.prckov wrote:prckov wrote:hahaRa wrote:
ma I za ajkule ja imam harp..rejsenje
samo se ti igraj samnom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sta je tebi sreteneLegendovich wrote:Pretpostavka je majka svih zajeba..jel..no svakako srbi su daleko pristojiniji u ophodjenju po forumima....ja sam metropolita,ne brojim krvna zrnca,a li srbe dalek ovise postivam..Ra wrote:A bit će da smo glupi. Izgleda da ste vi iz istog šora, jer jedino ti to vidiš kao neko super zavlačenje.Legendovich wrote:Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...Ra wrote:Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:
ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..
jel se to trudis bit odvratniji nego sto vec jesi
2014-04-19
ajd da je bar sirovosttre wrote:vidim svetoje zamutio vodu i razjebava dobru vibru.
to bi se I moglo nekako provarit
ima tu I smrdljive ljigavosti
2014-04-19
Ra wrote:Ne. Ne ličiš. Isti si.crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Hvala ti. Ali ne smijem prestati lupetati. Čim se malo opustim, odmah vidite tko sam.
crvenkasti-
2014-04-17
Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50