Caramba chat
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Caramba chat
E, zaboravila..poznato mi je kad udaljavam mob dok citam ;-^^
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
To je ime najpoznatije ovce na Iskonu. Ibrina Ljeposava. :)Maggie19 wrote:To mi je ime za kravicu ;-DRa wrote:Ljeposava?tre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:
tu si jedino ti a.a.
Pod 'lj'...
Guest- Guest
Imam memoriju k'o skalar ;-@Ra wrote:To je ime najpoznatije ovce na Iskonu. Ibrina Ljeposava. :)Maggie19 wrote:To mi je ime za kravicu ;-DRa wrote:Ljeposava?tre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:
tu si jedino ti a.a.
Pod 'lj'...
Maggie19 wrote:Imam memoriju k'o skalar ;-@Ra wrote:To je ime najpoznatije ovce na Iskonu. Ibrina Ljeposava. :)Maggie19 wrote:To mi je ime za kravicu ;-DRa wrote:Ljeposava?tre wrote:
ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...
Da je nekad barem nemam.
Guest- Guest
Poznato, potnato....+2,5Maggie19 wrote:Nece ti ni to pomoc..oćoravila si ti vec..od godina..;-Dkaya wrote:Kic ajd malo potamni slova, očoraviti ću...:)
Ne znam za Ra i norku, ali meni je poznato ;-))
Toliko mi je "nepoznato" da nisam vidjela ovaj post.Maggie19 wrote:E, zaboravila..poznato mi je kad udaljavam mob dok citam ;-^^
Pratim Noorkin broj.
Guest- Guest
Haha, imam ih po svim prostorijama :)Ra wrote:Toliko mi je "nepoznato" da nisam vidjela ovaj post.Maggie19 wrote:E, zaboravila..poznato mi je kad udaljavam mob dok citam ;-^^
Pratim Noorkin broj.
..i torbama :P
Znam. Sad ih imam umjesto ogrlice. I opet se dogodi da odem negdje bez njih.Noor wrote:Haha, imam ih po svim prostorijama :)Ra wrote:Toliko mi je "nepoznato" da nisam vidjela ovaj post.Maggie19 wrote:E, zaboravila..poznato mi je kad udaljavam mob dok citam ;-^^
Pratim Noorkin broj.
Guest- Guest
Jedne na glavi ( ko suncane) na koje zaboravim da su gore, pa trazim druge i stavim ih na nos ;)Ra wrote:Znam. Sad ih imam umjesto ogrlice. I opet se dogodi da odem negdje bez njih.Noor wrote:Haha, imam ih po svim prostorijama :)Ra wrote:Toliko mi je "nepoznato" da nisam vidjela ovaj post.Maggie19 wrote:E, zaboravila..poznato mi je kad udaljavam mob dok citam ;-^^
Pratim Noorkin broj.
"Rajf" foraNoor wrote:Jedne na glavi ( ko suncane) na koje zaboravim da su gore, pa trazim druge i stavim ih na nos ;)Ra wrote:Znam. Sad ih imam umjesto ogrlice. I opet se dogodi da odem negdje bez njih.Noor wrote:Haha, imam ih po svim prostorijama :)Ra wrote:Toliko mi je "nepoznato" da nisam vidjela ovaj post.Maggie19 wrote:E, zaboravila..poznato mi je kad udaljavam mob dok citam ;-^^
Pratim Noorkin broj.
Više ne idem kod optičara, jer ih gubim nenormalno brzo. Kupujem ih u Bipi. Malo su skuplje, ali su daleko bolje od onih iz ljekarne.
Guest- Guest
I ja, vec dobre 2 godine...i jos sam na istoj dioptrijiRa wrote:"Rajf" foraNoor wrote:Jedne na glavi ( ko suncane) na koje zaboravim da su gore, pa trazim druge i stavim ih na nos ;)Ra wrote:Znam. Sad ih imam umjesto ogrlice. I opet se dogodi da odem negdje bez njih.Noor wrote:Haha, imam ih po svim prostorijama :)Ra wrote:
Toliko mi je "nepoznato" da nisam vidjela ovaj post.
Pratim Noorkin broj.
Više ne idem kod optičara, jer ih gubim nenormalno brzo. Kupujem ih u Bipi. Malo su skuplje, ali su daleko bolje od onih iz ljekarne.
Za jedne oftalmološko-optičarske imam 20-ak ovih :)
Isto!Noor wrote:I ja, vec dobre 2 godine...i jos sam na istoj dioptrijiRa wrote:"Rajf" foraNoor wrote:Jedne na glavi ( ko suncane) na koje zaboravim da su gore, pa trazim druge i stavim ih na nos ;)Ra wrote:Znam. Sad ih imam umjesto ogrlice. I opet se dogodi da odem negdje bez njih.Noor wrote:
Haha, imam ih po svim prostorijama :)
Te zadnje skupe sam odrapila na +2. I rekla dosta.
Sad ih čuvam kad mi ode i u minus. Služit će mi za daljinu. Okvir je stvarno lijep
Guest- Guest
Jedan moj kolega citav zivot nosi ocale s obicnim staklima, bez dioptrije...da izgleda intelektualnije, kažeRa wrote:Isto!Noor wrote:I ja, vec dobre 2 godine...i jos sam na istoj dioptrijiRa wrote:"Rajf" foraNoor wrote:Jedne na glavi ( ko suncane) na koje zaboravim da su gore, pa trazim druge i stavim ih na nos ;)Ra wrote:
Znam. Sad ih imam umjesto ogrlice. I opet se dogodi da odem negdje bez njih.
Sad ih čuvam kad mi ode i u minus. Služit će mi za daljinu. Okvir je stvarno lijep
Naravno, nije "naš"...naravno arhić je
Misliš dizajner?Noor wrote:Jedan moj kolega citav zivot nosi ocale s obicnim staklima, bez dioptrije...da izgleda intelektualnije, kažeRa wrote:Isto!Noor wrote:I ja, vec dobre 2 godine...i jos sam na istoj dioptrijiRa wrote:"Rajf" foraNoor wrote:
Jedne na glavi ( ko suncane) na koje zaboravim da su gore, pa trazim druge i stavim ih na nos ;)
Zapravo sam to skužila kod nekoliko ljudi. Kao, očala im daju neki intelektualni štih. Koliko moraš niti zjeban da intelektualnost ističeš time.
Btw, pijem prilično velik gin tonic. Leden je i stvarno mi paše. Ako slučajno krenem u neke privatne obračune, molim te potjeraj me doma
Guest- Guest
:DRa wrote:Ljeposava?tre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pod 'lj'...
Nije ali ni ti ni nor niste pisali na net.hr (pa da o tome nešto napišem) a a tamo je pisao lik sa tisuću nikova( normabel, bugadina, zelenko...no najpoznatiji je ostao pod nickom bezbradica), lik lud ko šiba i taj je imao ljubavnicu među ovcama i zvala se ljeposava. šteta što voše ne piše iako ke uglavnom svima dizao živac ali se s njim znalo dobro i nasmijati
Ra wrote:Misliš dizajner?Noor wrote:Jedan moj kolega citav zivot nosi ocale s obicnim staklima, bez dioptrije...da izgleda intelektualnije, kažeRa wrote:Isto!Noor wrote:I ja, vec dobre 2 godine...i jos sam na istoj dioptrijiRa wrote:
"Rajf" fora
Zapravo sam to skužila kod nekoliko ljudi. Kao, očala im daju neki intelektualni štih. Koliko moraš niti zjeban da intelektualnost ističeš time.
Btw, pijem prilično velik gin tonic. Leden je i stvarno mi paše. Ako slučajno krenem u neke privatne obračune, molim te potjeraj me doma
Na Iskonu sam pisala od početka 2003. Ljeposava je bila Ibrina ovca. Stari Ibraga je pisao na kultnima. A spomenik Ljeposavi je digao lik s nickom Nikomenenebujebal. Imao je čak i bedževe s njenim likom.tre wrote::DRa wrote:Ljeposava?tre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:Arhivirano...Noor wrote:
tu si jedino ti a.a.
Pod 'lj'...
Nije ali ni ti ni nor niste pisali na net.hr (pa da o tome nešto napišem) a a tamo je pisao lik sa tisuću nikova( normabel, bugadina, zelenko...no najpoznatiji je ostao pod nickom bezbradica), lik lud ko šiba i taj je imao ljubavnicu među ovcama i zvala se ljeposava. šteta što voše ne piše iako ke uglavnom svima dizao živac ali se s njim znalo dobro i nasmijati
Ne znam tog bezbradicu.
Guest- Guest
Prije no što ponoć otkuca i iza mene ostane samo moja mirisna cipelica, kao vječna uspomena nekom konju od bijelog princa, da i vama ovdje zaželim laku noć.
Do nekad. Do negdje. ;)
Do nekad. Do negdje. ;)
Guest- Guest
moguće da je isti lik no nisam baš zalazio na kultne kao ni većina vipovaca a kad bi i došli bila bi momačka svađa no na kultnim je hebavanje matere bilo ok tako da se ništa nije bitnije mjenjalo no na vipu se za to dobijalo od jednog do 15 dana.Ra wrote:Na Iskonu sam pisala od početka 2003. Ljeposava je bila Ibrina ovca. Stari Ibraga je pisao na kultnima. A spomenik Ljeposavi je digao lik s nickom Nikomenenebujebal. Imao je čak i bedževe s njenim likom.tre wrote::DRa wrote:Ljeposava?tre wrote:ljubav, ljubičica, ljupka, ljepota, ...T. wrote:
Arhivirano...
Pod 'lj'...
Ne znam tog bezbradicu.
bitna je kočija no sad je bundeva ako se kojim slučajem još voziš kući u njoj :)))Ra wrote:Prije no što ponoć otkuca i iza mene ostane samo moja mirisna cipelica, kao vječna uspomena nekom konju od bijelog princa, da i vama ovdje zaželim laku noć.
Do nekad. Do negdje. ;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50