Caramba chat
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Caramba chat
Ra wrote:Noor wrote:...na trotoaruRa wrote:Ne interveniši. Ima da te zgazi ki pljuvačku. žNoor wrote:Mnogo je bre sitničav :)Ra wrote:
Ma ne bi on ispravljao Plovka. Vidiš da ni prcka ne kritizira.
Zanimljivi su mu samo moji srbizmi
Saće samnom patos da obriše
Bez imalo saosećanja.
Ma ni zeru!
Heh, kad bi barem mogla da te nekako demantujem, ali u suštini, to jeste to.
Moram nesto da preduzmem, verovatno ću si organizovati neko lično obezbeđenje, razumeš...stvari bi mogle da sasma izmaknu kontroli, situacija uopšte nije za ignorisanje i nasušno komentarisanje, moraću dejstvovati! Tačka!
T. wrote:Prcko je bosanac u inozemstvu...Ra wrote:Noor wrote:hehe, nije dječec upoznao PlovkaRa wrote:T. wrote:
sramotno...
Ispravila sam greške. Sad je kako treba
Ma ne bi on ispravljao Plovka. Vidiš da ni prcka ne kritizira.
Zanimljivi su mu samo moji srbizmi
Razumljivo je da ponekad pogriješi...
Plus, on to ne radi namjerno...
Guest- Guest
Pljunuti!crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Ubit će te ova tačka na kraju.Noor wrote:Ra wrote:Noor wrote:...na trotoaruRa wrote:Ne interveniši. Ima da te zgazi ki pljuvačku. žNoor wrote:
Mnogo je bre sitničav :)
Saće samnom patos da obriše
Bez imalo saosećanja.
Ma ni zeru!
Moram nesto da preduzmem, verovatno ću si organizovati neko lično obezbeđenje, razumeš...stvari bi mogle da sasma izmaknu kontroli, situacija uopšte nije za ignorisanje i nasušno komentarisanje, moraću dejstvovati! Tačka!
Guest- Guest
Ko, tačka?! ma, jebla mater, nek me ubijeRa wrote:Ubit će te ova tačka na kraju.Noor wrote:Ra wrote:Noor wrote:...na trotoaruRa wrote:
Ne interveniši. Ima da te zgazi ki pljuvačku. ž
Bez imalo saosećanja.
Ma ni zeru!
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ko nas uopšte čita?T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Kako to misliš, obe smo a.a.?
Guest- Guest
tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Guest- Guest
E nek si mu rekla.Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Guest- Guest
Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Meni se čini da si jedino ti nešto osjetio. Pa eto, ako je imao namjeru zavući, uspio je.
Guest- Guest
Pola foruma je polupismeno, sad toten cjepidlaci za srbizme.
Tot, picajzlo stara ;-P
Ma to on vas samo provocira jer ste mu.drage ;-@
Tot, picajzlo stara ;-P
jbg, zaboravila sam mu napisati breRa wrote:E nek si mu rekla.Noor wrote:tu si jedino ti a.a.T. wrote:Ko vas opće čita...
Obe ste ionako a.a. ...
Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...Ra wrote:Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Meni se čini da si jedino ti nešto osjetio. Pa eto, ako je imao namjeru zavući, uspio je.
Guest- Guest
Ma ne cjepidlači uopće. Nije on taj tip.Maggie19 wrote:Pola foruma je polupismeno, sad toten cjepidlaci za srbizme.
Tot, picajzlo stara ;-P
To je naša interna zeza. ;)
Guest- Guest
ma, znamo mi to, al eto, nece da prizna sve da mu čupaš nokte ;)Maggie19 wrote:Pola foruma je polupismeno, sad toten cjepidlaci za srbizme.
Tot, picajzlo stara ;-P
Onda dobro.Ra wrote:Ma ne cjepidlači uopće. Nije on taj tip.Maggie19 wrote:Pola foruma je polupismeno, sad toten cjepidlaci za srbizme.
Tot, picajzlo stara ;-P
To je naša interna zeza. ;)
Ne trebam vas branit 8-))
Ra wrote:Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
A bit će da smo glupi. Izgleda da ste vi iz istog šora, jer jedino ti to vidiš kao neko super zavlačenje.Legendovich wrote:Pa zavlacio vam,jedino ako ne osjetite,onda ne kuzite,a to znaci da ste glupi...Ra wrote:Zavlači? Ideš!Legendovich wrote:ne znam na kog licis,ali da im zavlacis do jaja,to definitivno stoji..problem jest sto to ne kuze..imas mali Pimpek,mozda..crvenkasti wrote:Ličim li ja vama na budalu?
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50