Caramba chat
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Caramba chat
ajdRa wrote:Aha. Dobro. Ako ti tako kažeš, tko sam ja da u to sumnjam. Nije zabranjeno sanjati.prckov wrote:kako god, al cu te uvatit i bices mojaRa wrote:Onda ću morati sjesti.prckov wrote:nemamo mi draga sta gledatRa wrote:
Aha ja u potpisu imam zeca.
Dobro. Svatko tči svojim tempom pa ćemo vidjeti rezultate utrke na kraju balade. ;)
sve ti je dizni to rjesio u tom filmu
kraj se zna, bit ces moja il nicija
samo sad treba da te uvatim
Idem nešto prigrist. A blage veze nemam što bih mogla pojesti. Muka mi je od blagdanskih jelovnika. :(
I misli na mene
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Prije jela ili poslije? Mogla bih prije da malo smršavim.prckov wrote:ajdRa wrote:Aha. Dobro. Ako ti tako kažeš, tko sam ja da u to sumnjam. Nije zabranjeno sanjati.prckov wrote:kako god, al cu te uvatit i bices mojaRa wrote:Onda ću morati sjesti.prckov wrote:
nemamo mi draga sta gledat
sve ti je dizni to rjesio u tom filmu
kraj se zna, bit ces moja il nicija
samo sad treba da te uvatim
Idem nešto prigrist. A blage veze nemam što bih mogla pojesti. Muka mi je od blagdanskih jelovnika. :(
I misli na mene
By. ;)
Guest- Guest
I prije I poslije I ujutru natasteRa wrote:Prije jela ili poslije? Mogla bih prije da malo smršavim.prckov wrote:ajdRa wrote:Aha. Dobro. Ako ti tako kažeš, tko sam ja da u to sumnjam. Nije zabranjeno sanjati.prckov wrote:kako god, al cu te uvatit i bices mojaRa wrote:
Onda ću morati sjesti.
I misli na mene
By. ;)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to dobiješ u paketu. ne nadoplatiš.Ra wrote:Ledena stopala su neophodan prilog.veber wrote:lako za nož.Maggie19 wrote:I noz pod rebra :-Dveber wrote:naravno da jesmo.Maggie19 wrote:Plasljiviji su od nas..;-D
gledate nas milo...
...a onda slijedi ledenjača.
ali kada vidim taj mili pogled, te oći srne, ma bambi...
...idu ledena stopala u paketu.
to koristite kao kontracepciju?
Da ostanete prizemljeni.
ali pogled je bitan. pogled veli; sada si najebao, platit ćeš za sve, emancipacija na djelu.
ljeti nemate. ljeti bunceke uvalite.
2014-12-30
ali kada ste ono, ne malo, dobre volje jer imate neku periodičnost. ne onda je odi daj se makni, da legnem. a, krevet površine ds piceke možeš uzgajat.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber wrote:nisi.crvenkasti wrote:Ja sam glup.
zao si.
A jesi pizda!
Cim te netko nadmasi u zajebavanju, odmah kmecis: "Ua, on je zao!! Zajebo me!"
crvenkasti-
2014-04-17
ako je istina kaj vele novinari da je dim veličine eu
lako moguće da je slika stvarna.
lako moguće da je slika stvarna.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
koga to onda vesele one fake snimke?
ljudi su odvratna vrsta.
ljudi su odvratna vrsta.
Ma dizanje HIPE-a,prodaja vijesti,klikovi,pičkematerine...ljudi jesu odvratna vrsta,istina..
Guest- Guest
Mada pozari jesi doista brutalnih omjera,ako gledas dimenzije Australije..sve skupa kao da gori jedna cijela drzava srednje velicine..
Guest- Guest
istina, ovo realno sto gori je uzas, di ces jos viseLegendovich wrote:Mada pozari jesi doista brutalnih omjera,ako gledas dimenzije Australije..sve skupa kao da gori jedna cijela drzava srednje velicine..
Noor wrote:istina, ovo realno sto gori je uzas, di ces jos viseLegendovich wrote:Mada pozari jesi doista brutalnih omjera,ako gledas dimenzije Australije..sve skupa kao da gori jedna cijela drzava srednje velicine..
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50