Caramba chat
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Caramba chat
ma lako za izgled kad je crveni u pitanju:DMaggie19 wrote:Horse face imati je baš muževno
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Bi, al Rajka nećetre wrote:pa tu bi i slon propoDarinka wrote:Okna 15x25
Ubit će me, na mrtvo!
izgled ga je oženio..udžabio se..danas je priznaotre wrote:ma lako za izgled kad je crveni u pitanju:DMaggie19 wrote:Horse face imati je baš muževno
guza bi joj zapela ko kombajn u blatuDarinka wrote:Bi, al Rajka nećetre wrote:pa tu bi i slon propoDarinka wrote:Okna 15x25
Ubit će me, na mrtvo!
onda je stvarno postao Hrvat čim istinu zboriMaggie19 wrote:izgled ga je oženio..udžabio se..danas je priznaotre wrote:ma lako za izgled kad je crveni u pitanju:DMaggie19 wrote:Horse face imati je baš muževno
je, je, da se shvatit..gotovo je..crveni Hrvat--tre wrote:onda je stvarno postao Hrvat čim istinu zboriMaggie19 wrote:izgled ga je oženio..udžabio se..danas je priznaotre wrote:ma lako za izgled kad je crveni u pitanju:DMaggie19 wrote:Horse face imati je baš muževno
Ako se zacvika, trebat ce netko za izvlačenje :)tre wrote:guza bi joj zapela ko kombajn u blatuDarinka wrote:Bi, al Rajka nećetre wrote:pa tu bi i slon propoDarinka wrote:Okna 15x25
Ubit će me, na mrtvo!
ima levi uvijek pored sebe i mješalicu i kran za izvlačenje, ono kad je upo u beton mu utjeralo strah u kostiDarinka wrote:Ako se zacvika, trebat ce netko za izvlačenje :)tre wrote:guza bi joj zapela ko kombajn u blatuDarinka wrote:Bi, al Rajka nećetre wrote:pa tu bi i slon propoDarinka wrote:Okna 15x25
Ubit će me, na mrtvo!
Sori ra, nemrem odolit
ma Hrvatina, sljedeća na redu je sorajaMaggie19 wrote:je, je, da se shvatit..gotovo je..crveni Hrvat--tre wrote:onda je stvarno postao Hrvat čim istinu zboriMaggie19 wrote:izgled ga je oženio..udžabio se..danas je priznaotre wrote:ma lako za izgled kad je crveni u pitanju:DMaggie19 wrote:Horse face imati je baš muževno
e, tu već nema pomoći...ne radi hrvatstva ili nehrvatstvatre wrote:ma Hrvatina, sljedeća na redu je sorajaMaggie19 wrote:je, je, da se shvatit..gotovo je..crveni Hrvat--tre wrote:onda je stvarno postao Hrvat čim istinu zboriMaggie19 wrote:izgled ga je oženio..udžabio se..danas je priznaotre wrote:ma lako za izgled kad je crveni u pitanju:DMaggie19 wrote:Horse face imati je baš muževno
Sad ću ja striček Trump.prckov wrote:hodi meniRajka wrote:Može. Idemo. ;)
Guest- Guest
Ma kakvi ubit.Noor wrote:Bi, al Rajka nećetre wrote:pa tu bi i slon propoDarinka wrote:Okna 15x25
Ubit će me, na mrtvo!
Navikla sam preskakati velika govna, a da ne mogu rupe na armaturi. Čak i u štiklama
Guest- Guest
Samo daj. Nisam mimoza. A znam i vratititre wrote:ima levi uvijek pored sebe i mješalicu i kran za izvlačenje, ono kad je upo u beton mu utjeralo strah u kostiDarinka wrote:Ako se zacvika, trebat ce netko za izvlačenje :)tre wrote:guza bi joj zapela ko kombajn u blatuDarinka wrote:Bi, al Rajka nećetre wrote:
pa tu bi i slon propo
Ubit će me, na mrtvo!
Sori ra, nemrem odolit
A gle ako bi me Levi izvlačio, možda bih čak namjerno upala u beton.
Guest- Guest
a jel znaš priču? up'o majstor u beton do ušijuRajka wrote:Samo daj. Nisam mimoza. A znam i vratititre wrote:ima levi uvijek pored sebe i mješalicu i kran za izvlačenje, ono kad je upo u beton mu utjeralo strah u kostiDarinka wrote:Ako se zacvika, trebat ce netko za izvlačenje :)tre wrote:guza bi joj zapela ko kombajn u blatuDarinka wrote:
Bi, al Rajka neće
Ubit će me, na mrtvo!
Sori ra, nemrem odolit
Ne znam. Pričaj.Noor wrote:a jel znaš priču? up'o majstor u beton do ušijuRajka wrote:Samo daj. Nisam mimoza. A znam i vratititre wrote:ima levi uvijek pored sebe i mješalicu i kran za izvlačenje, ono kad je upo u beton mu utjeralo strah u kostiDarinka wrote:Ako se zacvika, trebat ce netko za izvlačenje :)tre wrote:
guza bi joj zapela ko kombajn u blatu
Sori ra, nemrem odolit
Guest- Guest
ma ne znam više detalje, al je upao u šalung pun betonaRajčica wrote:Ne znam. Pričaj.Noor wrote:a jel znaš priču? up'o majstor u beton do ušijuRajka wrote:Samo daj. Nisam mimoza. A znam i vratititre wrote:ima levi uvijek pored sebe i mješalicu i kran za izvlačenje, ono kad je upo u beton mu utjeralo strah u kostiDarinka wrote:
Ako se zacvika, trebat ce netko za izvlačenje :)
Sori ra, nemrem odolit
mora da je ko čačkalica, kad se ni na armaturi nije zaustavio, a i kakav je to onda presjek bio, wuhuuu
Nema. Bilo je skroz malo.Maggie19 wrote:Ima li toga i za mene?
Ostavite mi malo dok se ne vratim ;-D
Evo Noorka je potrošila svoje odmah.
Meni je ostalo još malo, ali ne mogu dijeliti. Soory.
Guest- Guest
2014-04-19
Hahahaha siročeee....Noor wrote:ma ne znam više detalje, al je upao u šalung pun betonaRajčica wrote:Ne znam. Pričaj.Noor wrote:a jel znaš priču? up'o majstor u beton do ušijuRajka wrote:Samo daj. Nisam mimoza. A znam i vratititre wrote:
ima levi uvijek pored sebe i mješalicu i kran za izvlačenje, ono kad je upo u beton mu utjeralo strah u kosti
Sori ra, nemrem odolit
mora da je ko čačkalica, kad se ni na armaturi nije zaustavio, a i kakav je to onda presjek bio, wuhuuu
Ma kakav presjek. Ako su radili naši onda u tom dijelu i nije bilo armature. Naši to rade napreskokce. Trči trči pa željezo.
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50