Caramba chat
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Caramba chat
a jadan ti, ne da ti ni u papučama bitT. wrote:Ja nisam ni papučar...Noor wrote:Ma naviko on, statije ;)prckov wrote:naravno, moras se naviknut na papuceT. wrote:Ma sve šta treba...Noor wrote:
Mozes usput i usisat tepihe, ok :)
Samo da ne skidam papuče...
pa I konji za vucu se potkivaju
Ja sam bos...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Mogu sad za blagdane...Noor wrote:a jadan ti, ne da ti ni u papučama bitT. wrote:Ja nisam ni papučar...Noor wrote:Ma naviko on, statije ;)prckov wrote:naravno, moras se naviknut na papuceT. wrote:
Ma sve šta treba...
Samo da ne skidam papuče...
Ja sam bos...
Onda opet bos do uskrsa, jbg. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
To da ne ugazis bos u kremu ako ti padne na pod kad filaš kolače :)T. wrote:Mogu sad za blagdane...Noor wrote:a jadan ti, ne da ti ni u papučama bitT. wrote:Ja nisam ni papučar...Noor wrote:Ma naviko on, statije ;)prckov wrote:
naravno, moras se naviknut na papuce
Ja sam bos...
Brži sam u papučama za peć i filovat...Noor wrote:To da ne ugazis bos u kremu ako ti padne na pod kad filaš kolače :)T. wrote:Mogu sad za blagdane...Noor wrote:a jadan ti, ne da ti ni u papučama bitT. wrote:Ja nisam ni papučar...Noor wrote:
Ma naviko on, statije ;)
Ja sam bos...
Kako si skontala?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
A vidi ga, još i chatat stigneT. wrote:Brži sam u papučama za peć i filovat...Noor wrote:To da ne ugazis bos u kremu ako ti padne na pod kad filaš kolače :)T. wrote:Mogu sad za blagdane...Noor wrote:a jadan ti, ne da ti ni u papučama bitT. wrote:
Ja nisam ni papučar...
Ja sam bos...
Kako si skontala?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Evo me, odmaramNoor wrote:yeke, di si ti? već sam se zabrinula :)
Ti, kako si, šta radiš ?
YekeYeke-
2019-05-13
osokolio seNoor wrote:A vidi ga, još i chatat stigneT. wrote:Brži sam u papučama za peć i filovat...Noor wrote:To da ne ugazis bos u kremu ako ti padne na pod kad filaš kolače :)T. wrote:Mogu sad za blagdane...Noor wrote:
a jadan ti, ne da ti ni u papučama bit
Kako si skontala?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kolačeYekeYeke wrote:Evo me, odmaramNoor wrote:yeke, di si ti? već sam se zabrinula :)
Ti, kako si, šta radiš ?
klisneprckov wrote:osokolio seNoor wrote:A vidi ga, još i chatat stigneT. wrote:Brži sam u papučama za peć i filovat...Noor wrote:To da ne ugazis bos u kremu ako ti padne na pod kad filaš kolače :)T. wrote:
Mogu sad za blagdane...
Kako si skontala?
bome dobro taj mali kruzi oko tebeNoor wrote:kolačeYekeYeke wrote:Evo me, odmaramNoor wrote:yeke, di si ti? već sam se zabrinula :)
Ti, kako si, šta radiš ?
2014-04-19
samo da ne pobjegne u sumu ko zec
2014-04-19
tko, yekić?prckov wrote:bome dobro taj mali kruzi oko tebeNoor wrote:kolačeYekeYeke wrote:Evo me, odmaramNoor wrote:yeke, di si ti? već sam se zabrinula :)
Ti, kako si, šta radiš ?
a slatkica, tko bi mu odolio
ne bi bio prviprckov wrote:samo da ne pobjegne u sumu ko zec
kolko znam jedino je aben mufkoNoor wrote:klisneprckov wrote:osokolio seNoor wrote:A vidi ga, još i chatat stigneT. wrote:Brži sam u papučama za peć i filovat...Noor wrote:
To da ne ugazis bos u kremu ako ti padne na pod kad filaš kolače :)
Kako si skontala?
ovo ostalo li la
2014-04-19
al ne smije pric preblizuNoor wrote:tko, yekić?prckov wrote:bome dobro taj mali kruzi oko tebeNoor wrote:kolačeYekeYeke wrote:Evo me, odmaramNoor wrote:yeke, di si ti? već sam se zabrinula :)
Ti, kako si, šta radiš ?
dragi strah
2014-04-19
Noor wrote:ne bi bio prviprckov wrote:samo da ne pobjegne u sumu ko zec
2014-04-19
prckov wrote:al ne smije pric preblizuNoor wrote:tko, yekić?prckov wrote:bome dobro taj mali kruzi oko tebeNoor wrote:kolačeYekeYeke wrote:
Evo me, odmaram
Ti, kako si, šta radiš ?
dragi strah
ma mlado i neukusnoNoor wrote:prckov wrote:al ne smije pric preblizuNoor wrote:tko, yekić?prckov wrote:bome dobro taj mali kruzi oko tebeNoor wrote:
kolače
dragi strah
2014-04-19
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50