Za koncert spremna
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Za koncert spremna
Da mi je neko prije 20 g.rekao da ću postati najžešći protivnik cajki,rekao bih mu da je idiot.Hektorović wrote:
McStojan se zajebava... takve su mu i pjesme...
Jala i Koreli su pak seljačija sa dna kace
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
orion wrote:...zapravo Brena je preteča svih mogućih Severina, Rozgi, Šuputica i cijele vojske balkanskih pjevačkih diva. Čak dapače od svih njih ima bolji glas, a još donedavno i stas ….tak da je sasvim očekivano da Arena bude dupkom puna.epikur37 wrote:Glazbeni ukus i socijalni uzusi su se debelo srozali ionako.....sloboda nas je riješila svih normi, konačno slobodni.
Šuputica i Rozga su cajka lite... Severina je pak čista cajka...
U biti Hrvatska estrada već 20 godina nema neku novu zvijezdu... ove sve tri su već preko 40te... i kipe od botoxa i plastike...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jastreb wrote:Da mi je neko prije 20 g.rekao da ću postati najžešći protivnik cajki,rekao bih mu da je idiot.Hektorović wrote:
McStojan se zajebava... takve su mu i pjesme...
Jala i Koreli su pak seljačija sa dna kace
Sad je u biti taj balkan gangsta hip hop cajka u modi... jala i buba, senidah, coby, maya berović... sa tonom autotunea
kažem McStojan barem ne glumata narko gangstera
2018-04-10
dzango wrote:Prvo na Brenu a onda afterparti u nekoj birtij uz Tompsona.orion wrote:dzango wrote:A branitelji ćute?
kaj bi ćutali ..... zajedno s njom pjevaju u sav glas ….
Ma Thompsona se ne sluša u birtijama, on je više prigodničarski foklor... obljetnice, proslave ove one,...
Nisu njegove pjesme da se uz njih pije... nije to taj izražaj...
2018-04-10
dzango wrote:Samo invalid u glavu može da ode na Brenin koncert.marcellus wrote:je i puna sva invalidska mjesta za parkiranje :D
kažu auti nemaju invalidske naljepnice, nego ono... brenina publika
to i dalje ne znači da smije parkirat na invalidsko mjesto.
Hektorović wrote:marcellus wrote:je i puna sva invalidska mjesta za parkiranje :D
kažu auti nemaju invalidske naljepnice, nego ono... brenina publika
Znam da su i neki članovi akademske zajednice na koncertu... to jest vidim po storijima
Na sto je ZG spao ali stvarno
prnjavor na savi
nije to nista
tek ce ona dobit porina
samo sto su u vas ljevicari malo zbunjeni uglavu
tek ce ona dobit porina
samo sto su u vas ljevicari malo zbunjeni uglavu
2014-04-19
cijeli svijet je u "cajkama"
samo sto ih na zapadu vec odavno nagraduju, a vi kasnite
samo sto ih na zapadu vec odavno nagraduju, a vi kasnite
2014-04-19
Jbg..vučko sory, učinilo mi se i da je netko jugo zastavu razvio
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:Lepa Brena pokazala zašto je kraljica estrade: puna Arena uglas pjevala 'Jugoslovenku' i 'Čačak'
https://www.vecernji.hr/showbiz/lepa-brena-pokazala-zasto-je-kraljica-estrade-puna-arena-uglas-pjevala-jugoslovenku-i-cacak-1366475?fbclid=IwAR099G_I3OMZ-7ACyphgFQjtUQHhwwjOdb-lYm_JGpBGYc9l-yu7orEnENA
.......................
Gotovo je :D
Milanovićevi glasači.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
i vas čejenecrvenkasti wrote:marcellus wrote:
ja sam tek 82. u vojsci skužio gdje živim i koja je juga kozojebina od države inače sam mislio da je juga ko zagreb i to onaj elitni
ja sam tek 91. skužio da postoje Hrvati i Srbi i da Hrvati mrze državu u kojoj žive
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
hm da...dobro si ti znao tko si..crvenkasti wrote:marcellus wrote:
ja sam tek 82. u vojsci skužio gdje živim i koja je juga kozojebina od države inače sam mislio da je juga ko zagreb i to onaj elitni
ja sam tek 91. skužio da postoje Hrvati i Srbi i da Hrvati mrze državu u kojoj žive
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
michaellcmacha wrote:i vas čejenecrvenkasti wrote:marcellus wrote:
Možemo mi sad pjevati s Brenom Jugoslovenku koliko hoćemo. Kurac. Nikad više.
Jebi ga.
crvenkasti-
2014-04-17
Netko ju je prije koncerta pitao hoće opalit jugoslavenku jer je nasred zagreba ipak, to je malo ..ne znaš hoće publika zašutiti ili ..i žena kaže hoću. I poprati ju cijela dvorana i odvali na to.
Hoću reći, nije ona glupa nimalo i show majstor je i ima taj osjećaj ..da nešto prolazi i kad...
Hoću reći, nije ona glupa nimalo i show majstor je i ima taj osjećaj ..da nešto prolazi i kad...
2015-08-15
Koliko Jugoslovena po Zagrebu, moze se reci greska sto Zagreb nije bio glavni grad Jugoslavije
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kaya wrote:Ahadzango wrote:Kakav fleš jebote.kaya wrote:
u jerbem ti ljeb...sazivaj glavni stan HSP-a :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
:)epikur37 wrote:kaya wrote:Ahadzango wrote:Kakav fleš jebote.kaya wrote:
u jerbem ti ljeb...sazivaj glavni stan HSP-a :D
2015-08-15
kaya wrote:Netko ju je prije koncerta pitao hoće opalit jugoslavenku jer je nasred zagreba ipak, to je malo ..ne znaš hoće publika zašutiti ili ..i žena kaže hoću. I poprati ju cijela dvorana i odvali na to.
Zna ona da smo svi mi Srbi. Na na tavanu njene rodne kuće u Brčkom još je kandilo i ikona svetog Prokopija.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dačić:Srbija je spremna za novi rat u BiH
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Australija je spremna jer ima iskustva s teroristima
» Poljska spremna za Putina, ali ne i Migrante
» BiH za dzihad spremna!
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» Australija je spremna jer ima iskustva s teroristima